Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru olacak!

Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru olacak!

Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının spons... Downtown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi, Bursa'yı ve Türkiye'yi bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden büyük isim oldu! Basketbol takımının sponsoru olmaya kadar veren büyük isim..

Bursa Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Basketbol Şampiyonası'nda Bursa'yı ve Türkiye'yi temsil eden Bursaspor İnfo Yatırım Basketbol Takımı'nın yeni forma sırt sponsoru oldu.

Bursaspor Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin, Atış Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Atış, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, Bursaspor Basketbol Şubesi, geçtiğimiz ekim ayı sonunda kapılarını ziyaretçilere açan Merkezi Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına katıldı.  Yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor İnfo Yatırım Genel Müdürü Özgün Önver ile oyuncular Metin Türen, Semih Erden, Ömer Utku Al, Mihael Young ve Johny Hamilton hazır bulundu.

DOWTOWN ARTIK BASKETBOL SPONSORU!

Atış Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış, imza töreninde şunları söyledi: "Bugün bir Bursaspor taraftarı olarak kulübümüzün erkek basketbol takımına sponsor olmaktan gurur ve heyecan duyuyorum. Bu sıradan bir iş birliği değil ama Atış Grubu olarak biz, Şehrimizin değerlerini tanıtarak Bursa'nın gücüne güç katıyoruz. Tüm yatırımlarımızda Bursa insanına destek olmak Atış ailemiz için en büyük mutluluktu. Artık bunu daha büyük bir coşkuyla yaşayacağımıza inanıyorum. Tüm şehrin her geçen gün yükselen neşeli haykırışına dahil olduğumuzu düşünmek tarifsiz bir heyecan."

images-54.jpg

Şampiyon yetiştiren ve birçok değere sahip bir marka haline gelmeyi başaran Bursa'nın basketbolda da önemli başarılara imza atacağına inandığını vurgulayan Atış, şöyle konuştu: "Çünkü takımına destek veren büyük taraftarları ve futbolu seven yöneticileri var. Basketbol sporu Şimdi bu şehrin önemli markasının Yaşam ve Eğlence Merkezi ile güçleneceği günlere çok şükür kavuşuyoruz.Sporun birleştirici gücü olan Bursaspor Basketbol Kulübü'nün tüm üyelerine adımızı bir kenara bıraktıkları için teşekkür ederiz. Muhteşem ve başarılı sezonlar bizi bekliyor. Toplantımız faydalı olsun. "Verdiğimiz her noktaya izin ver." İfadelerini kullandı.

Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, açılışta yaptığı konuşmada, sözleşmenin hayırlı olmasını temenni etti. Sezer Sezgin şunları söyledi: "Bursaand'ın en değerli markası olan Bursasporand'a destek veren Atış Grup ailesine ve Downtown markasına teşekkür ediyorum. "İş birliğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini umuyorum." dedi.

"Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru olacak!" haberi, 02 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 02 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru olacak! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dowtown, Bursaspor Basketbol Takımının sponsoru olacak! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:55 Bakan Şimşek'in açıklaması altın piyasasını etkileyecek: İslam Memiş, "Ucuz altın geliyor" dedi
  2. 18:52 Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
  3. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  4. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  5. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  6. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  7. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  8. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  9. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  10. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  11. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  12. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  13. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  14. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  15. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  16. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  17. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  18. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  19. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  20. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
Spor Haberleri