Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bi... Burun dolgusu ve diğer estetik operasyonlarda beklentilerin hızlı bir şekilde karşılanması için yeni teknolojiler önem arz ediyor.

Burun dolgusu operasyonları ile insanların burunlarında oluşan eğriliklerin tedavisi gerçekleştiriliyor. Bu operasyon öncesinde hastanın burun sorununun temelinde yatan nedenlerin ortaya konulması gerekiyor. Aynı zamanda bu operasyon cerrahi bir yöntem olmadığından kısa sürede sorunun ortadan kaldırılmasına imkan tanıyor. Birçok farklı hastada başarılı sonuçlar almak mümkün olabiliyor.

Bu tür estetik operasyonlarda beklentilerin hızlı bir şekilde karşılanması için yeni teknolojiler önem arz ediyor. Dolgu malzemesinin enjekte edilmesi de yeni teknolojiler arasında yer alıyor. Birçok yönden sağladığı avantajlar ile hastalar bu tedaviyi etkin bir şekilde kullanabiliyorlar. Hastaların tedavi sonrasında hemen taburcu olması ve hastaların aynı zamanda gündelik işlerine daha kısa sürede dönmesi de bu tedavinin artıları arasında yer alıyor.

Uzm.Dr.Evren Gökeşme - Dermatoloji Uzmanı

2007-2010 yıllarında Kıbrıs’ta mecburi hizmetimi tamamladım. 2010-2014 yılları arasında GATA Haydarpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde ihtisas eğitimini tamamladım ve 2014 yılında “Dermatoloji Uzmanı” ünvanı aldım.

2014-2016 yılları arasında Estetik ve Kozmetik Dermatoloji alanında hizmet veren özel bir tıp merkezinde klinik şefi ve konsültan hekim olarak hizmet verdim.

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji, hekimliğe adımımı attığım günden beri içimdeki en büyük tutkuydu. Hergün gelişen ve çeşitlenen pek çok işlemi barındıran mesleğimi daha özgürce icra edebilmek ve hastalarıma daha kaliteli hizmet sunabilmek için 2016 yılında kendi kliniğimi açtım.

Klinik olarak amacımız, Estetik ve Kozmetik Dermatoloji alanında teknoloji ve bilimsel yayınları yakından takip ederek, fark yaratan işlemleri hastalarımıza sıcak bir ortamda sunmaktır.

Yaptığımız işlemlerin her basamağında kullanılan ürün ve cihazları titizlikle belirliyoruz. Çünkü insan sağlığı ile uğraşmak ciddi bir iştir.

evren-gokesme.jpg

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolgusu fiyatları kısa seanslar ile gerçekleştirilen ve beklentileri karşılayan bu operasyonun devamı için tercih ediliyor. Günümüzde bu tür operasyonları için kullanılan bir yöntem olan Hyaluronik asit, çok küçük iğneler yardımı ile dudaklara zerk ediliyor. Genellikle kısa seanslar ile tamamlanıyor.

Yaklaşık olarak 10 dakika içerisinde gerçekleştirilen bu operasyon ile hastaların kısa sürede iyileşmesi mümkün olabiliyor. Hastalar operasyon sonrasında beklemeden gündelik işlerini yapmaya devam edebiliyor. Bu tür operasyonların sürekliliği için 12 ayda bir tekrarlanması gerekebiliyor. Uzun sürmeyen ve dakikalar içerisinde sonlanan bu tedavi ile doğal görünümlü dudaklara sahip olmak da mümkün olabiliyor.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Günümüzde bu tedavi yönteminde ince iğneler yardımı ile dolgu malzemelerinin enjekte edilmesi ile hastanın beklentileri karşılanıyor. Gözaltı ışık dolgusu fiyatları gibi dudak dolgusu için de yine düşük ücretler söz konusu oluyor. Aynı zamanda dudak dolgusu işlemi için öncelikle hastanın beklentilerinin doğru bir şekilde belirlenmesi gerekebiliyor.

Aynı zamanda bu tedavide anestezik kremler ve ağrı kesiciler kullanılarak hastanın beklentilerinin karşılanması da sağlanabiliyor. Birçok farklı hastalık etkenine bağlı olarak birkaç seans ile daha güzel dudaklar elde etmek mümkün olabiliyor.

Burun Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Bu tedavinin en önemli avantajlarından birisi de sonrasında gerekli rötuşların gerçekleştirilmesidir. Yanı işlem tamamlansa dahi sonrasında küçük oynamalar yapmak da mümkün olabiliyor. Bir diğer avantaj olarak bu işlemler kansız olarak gerçekleştiriliyor. Burun dolgusu fiyatları genellikle cerrahi operasyonlara nazaran daha avantajlı olmaktadır. Bunun yanında bu operasyonların genel kullanım alanları arasında burun şeklinden hoşnut olmayan insanlar bulunduğundan dolayı birçok insan burun dolgusu yolu ile ekonomik yoldan başarı sağlayabiliyorlar.

Gözaltı Işık Dolgusu Nasıl Uygulanır?

Bu operasyon aynı zamanda iğne ile de yapılabilir. Fakat belirgin özellikleri nedeni ile kanül ile yapılan tedavi öne çıkıyor. Tek bir noktadan giriş yapılarak hastalığın iyileştirilmesi mümkün oluyor. Hastalar genellikle 1,5 seneye kadar güzel bir görünüm elde edebiliyorlar. Burun dolgusu fiyatları ile benzer fiyatlara sahip olan bir yöntem olan bu tedavi yönteminde tek seans üzerinden gerçekleştirilir. Genellikle bir kanül vasıtası ile gözaltlarına çeşitli dolgu malzemelerinin yerleştirilmesi ile işlem tamamlanır.

Gözaltı Işık Dolgusu Fiyatları

Gözaltı ışık dolgusu fiyatları makul seviyelerde olup, bu tedavi ile insanların en büyük beklentileri arasında yer alan genç görünmek için tercih ettiği tedavilerden birisi olarak nitelikli bir tedavi sağlanabiliyor. Aynı zamanda bu tedavi kansız olarak ve kısa sürelerde gerçekleştiğinden birçok kişi tarafından talep ediliyor. Fiyat olarak da yine beklentileri karşılıyor.

Günümüzde birçok insanın bu tür kısa süreli operasyonlar ile daha genç görünmek ve sağlık sorunlarından kurtulabilmeleri mümkün olabiliyor. Birçok açıdan bu tür operasyonların sağladığı avantajlar sıklıkla bu tedavinin sağlık merkezlerinde yapılması imkanını doğuruyor.

"Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler" haberi, 28 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 28 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dr. Evren Gökeşme; Burun Dolgusu Hakkında Bilinmesi Gerekenler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  2. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  3. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  4. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  5. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  6. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  7. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  8. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  9. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  10. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  11. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  12. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  13. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  14. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  15. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  16. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
  17. 11:21 Alperen Şengün'den önemli başarı: NBA'de en çok gelişim gösteren 3. oyuncu oldu
  18. 11:18 Eski İYİ Parti milletvekili Ahmet Çelik'i bıçaklayan kardeşi için istenen ceza belli oldu
  19. 11:14 Asgari Ücret Zammı Bekleniyor: Temmuz'da Milyonlarca Kişiyi Etkileyecek Zam Yolda mı?
  20. 11:09 Sarımsak ve Zeytinyağının Efsanevi Gücüyle Hastalıkları Defedin!
Sağlık Haberleri