Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgusu Hakkında Detaylar

Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgusu Hakkında Detaylar

Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgu... Dudaklara daha hacimli ve dolgun görünüm katmak için yapılan dudak dolgusu son zamanlarda daha popüler olan işlemlerden biridir.

Dolgun ve göz alıcı dudaklara sahip olmak her kadının hayalleri arasındadır. Son zamanların daha fazla tercih edilen yöntemlerinden olan dolgu ile kırışıklık ve asimetrik düzeltmeler de yapılır.

Acısız ve ağrısız işlemlerden olan dudak dolgusu ile yüz görünümünüzü daha genç bir görünüme çevirebilirsiniz. Ortalama 6-12 ay olarak kalıcı olan işlemi sizler de yaptırabilirsiniz. Kısa sürede uzun süreli dolgun ve hacimli dudaklara sahip olabilirsiniz. İzmir dudak dolgusu olarak yapılan dolgu işlemi ile sizler de göz alıcı dudaklara sahip olabilirsiniz.

Güvenilir şekilde hizmet veren estetik merkezleri tarafından hizmet alabilirsiniz. En kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan İzmir dudak dolgusu hizmeti veren merkezler arasından tercih edebilirsiniz.

Dr. Osman Baş

dr-osman-bas.jpg

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​.

2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim, workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir.

Ülkemizde akıllı dolgu olarak da bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudaklara daha hacimli ve dolgun görünüm katmak için yapılan dudak dolgusu son zamanlarda daha popüler olan işlemlerden biridir. Dudakların iç kısmına ve çevresine uygulanan enjekte işlemi ile uzun süre dudaklarınızın daha göz alıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanılan dolgu maddesine göre değişen kalıcılığı ile en doğal dudaklara sahip olabilirsiniz. Lokal anestezi ile yapılan işlemde acı ve ağrı hissi yoktur. İşlemden sonra hafif ağrılarınız olabilir. Doktorunuzun önerdiği ağrı kesiciler ile ağrınızı hafifletebilirsiniz. İşlemden sonra şişlik ve ödemleri buz kompresleri ile önleyebilirsiniz.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Doktorlar tarafından yapılan dudak dolgusu, dudaklara hacim ve dolgun görünüm kazandırılmasını sağlayan işlemler arasında yer alıyor. Dudağın iç kısmına ve çevresine uygulanan enjekte işlemi ile dolgu maddesi yerleştirilir.

Her bölgeye eşit olarak dağıtılan dolgu maddesi ile daha göz alıcı dudaklara kısa süre içinde sahip olabilirsiniz. İnce dudak yapınızı daha kalın göstermek için sizler de dudak dolgusu yaptırabilirsiniz. İzmir dudak dolgusu işlemi hizmeti veren merkezler tarafından en kaliteli dolgu işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Günümüzde en sık tercih edilen estetik işlemlerinden biri de burun dolgusudur. Ameliyatsız burun dolgusu burun görüntüsünden rahatsız olan her birey için uygundur. İzmir burun dolgusu hizmeti sunan merkezler tarafından ihtiyacınız olan hizmeti alabilirsiniz. Daha önce burnundan ameliyat olan kişilerde de yapılmaya uygundur.

Lokal anestezi ile uygulanan bir işlem olduğundan dolayı herhangi bir acı ya da ağrı hissi olmadan yaptırabilirsiniz. İzmir burun dolgusu hizmeti sunan estetik merkezlerinden en iyi uzman tarafından işlem yaptırabilirsiniz.

Burun Dolgusu Fiyatları

Son zamanların daha popüler işlemlerinden olan burun dolgusunda fiyatlar da oldukça uygundur. Estetik merkezlerine göre değişen fiyatlardan kendi bütçenize göre en uygun hizmet sağlayan merkez tarafından hizmet alabilirsiniz.

İzmir burun dolgusu hizmeti sunan merkezlerden indirim ve kampanyalar sayesinde uygun fiyata hizmet alabilirsiniz. Daha ufak burunlu olmak ve yüzünüzün daha estetik bir görünüme sahip olması için gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.

Çene Dolgusu neden yapılır?

Yüz bölgesinde meydana gelen kırışıklıkların ve sarkmaların giderilmesi için yapılan estetik işlemleri arasında çene dolgusu yer alıyor. İzmir çene dolgusu hizmeti veren merkezlerden hizmet alarak cilt kırışıklıklarınızı ya da çukurlarınızı doldurmak için çene dolgusu yaptırabilirsiniz. Yüzünüzdeki hacim eksikliklerini ve orantısızlıklarınızı gidermek için de yaptırabileceğiniz bir işlemdir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusundaki en büyük avantaj kırışıklıkların kısa sürede giderilmesini sağlar. İzmir çene dolgusu hizmeti veren merkezler tarafından hizmet alarak cilt kırışıklıklarınızı ameliyatsız bir şekilde giderebilirsiniz.

Çene ucu ya da köşe dolgusu olarak hacim eksikliklerini giderebilirsiniz. İzmir çene dolgusu merkezlerine yakın konumdaysanız kolaylıkla hizmet alabilir ve kısa sürede pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

"Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgusu Hakkında Detaylar" haberi, 23 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 23 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Güzellik kategorisi altında bulunan Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgusu Hakkında Detaylar haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dr. Osman Baş - Mayasante İzmir: Dudak Dolgusu Hakkında Detaylar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Güzellik konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
  2. 10:43 Mangal Kömürü ve Limon: Evinizdeki Lekelere Son Veren Pratik Temizlik Yöntemi!
  3. 10:40 AK Parti İbrahim Efe için disiplin süreci başlattı
  4. 10:37 Mars'ın Yüzeyindeki Gizemli Örümcek Şeklindeki Oluşumlar: ESA'nın Keşfi
  5. 10:34 Günlük Burç Yorumları: 26 Nisan 2024
  6. 10:30 Mehmet Şimşek talimat verdi: 500 makam aracı satışa çıkarıldı
  7. 10:27 Sermaye Piyasası Kurulu’ndan iki şirketin halka arzına onay
  8. 10:27 Fenerbahçe'nin Yıldızı İrfan Can Kahveci, Sevilla'nın Hedefinde!
  9. 10:24 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!
  10. 10:21 Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi: "İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
  11. 10:21 Ev Yapımı Süt Mısır Tarifi: Sokak Lezzetleri Evde!
  12. 10:18 TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Ali Koç'un talebi, Türk hakemliğine zarar verecekti
  13. 09:50 Oyuncu Bade İşçil'den itiraf: Beni eşlerinden, sevgililerinden kıskandılar
  14. 09:45 Oscar Piastri: McLaren'in şaşırtıcı inişli çıkışlı F1 formunu anlaması gerekiyor
  15. 09:41 Hamas lideri İsmail Haniye, İstanbul’da İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti
  16. 09:35 Bahçeli’nin şarkısının söz yazarı konuştu
  17. 09:31 Mülkiye müfettişleri geldi: Diyarbakır Büyükşehir’de incelemeler başlıyor
  18. 09:21 Husiler, Aden Körfezi’nde bir İsrail gemisini vurduklarını açıkladı
  19. 09:17 İsias Otel davası ikinci duruşması bugün görülecek: Kıbrıslı aileler 3 talepte bulunacak
  20. 09:08 Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme
Kadın Haberleri