Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En İlginç Maçı Nexon Icons

Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En İlginç Maçı Nexon Icons

Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En... Futbol tarihinin unutulmaz isimleri, Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilen Nexon Icons Maçı’nda bir araya geldi. Dünyanın en ilginç maçlarından biri olarak nitelendirilen karşılaşmada, futbolseverler alışılmadık bir oyun formatına tanıklık etti.

Futbol tarihinin unutulmaz isimleri, Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilen Nexon Icons Maçı’nda bir araya geldi. Dünyanın en ilginç maçlarından biri olarak nitelendirilen karşılaşmada, futbolseverler alışılmadık bir oyun formatına tanıklık etti. Hücum oyuncuları savunma, savunma oyuncuları ise hücum yaptı. Seul Dünya Kupası Stadyumu’nda oynanan maç, efsane futbolcuları ters pozisyonlarda izlemek isteyenler için unutulmaz bir deneyim sundu.

YILDIZLAR TERS ROLLERDE

Maçta iki takım yer aldı: Savunma oyuncularından oluşan Shield FC, Fabio Cannavaro’nun yönetiminde sahaya çıkarken; hücum oyuncularından kurulu FC Spear, Thierry Henry’nin teknik direktörlüğünü üstlendi. Shield FC’nin kadrosunda Rio Ferdinand, Carles Puyol, Nemanja Vidic, Andrea Pirlo, Javier Mascherano, Clarence Seedorf, Leonardo Bonucci, Edwin Van der Sar ve Yaya Toure gibi savunma yıldızları yer aldı. FC Spear ise Didier Drogba, Carlos Tevez, Alessandro Del Piero, Michael Owen, Eden Hazard, Dimitar Berbatov ve Rivaldo gibi hücum yıldızlarından oluşuyordu.

FORVETLER SAVUNMADA, DEFANSLAR HÜCUMDA

Maçın başlama düdüğüyle birlikte ilginç bir manzara ortaya çıktı. Henry, FC Spear'ı 4-3-3 dizilişi ile sahaya sürerken, Drogba, Tevez ve Berbatov savunma hattını oluşturdu. Shield FC ise Yaya Toure, Seedorf ve Riise gibi isimleri hücum hattına yerleştirdi. Bu alışılmadık düzen, seyircileri şaşkına çevirdi.

SHIELD FC ERKEN ÜSTÜNLÜĞÜ ELE GEÇİRDİ

Maçın erken dakikalarında defans oyuncularının kurduğu Shield FC, hücum oyuncularına karşı daha etkili oldu. Yaya Toure ve Clarence Seedorf’un golleriyle Shield FC, 18. dakikada 2-0 öne geçti. İlk yarı boyunca Shield FC savunması, FC Spear’ın ataklarını kolaylıkla savuşturdu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

MICHAEL OWEN'A SÜRPRİZ

Maçın en unutulmaz anlarından biri ise eski Tottenham Hotspur oyuncusu Lee Young-pyo’nun, Michael Owen’a yaptığı şık çalımlarla rakibini zor durumda bırakması oldu. Owen, kariyerinde rakiplerini geçme becerisiyle tanınmasına rağmen bu kez Young-pyo karşısında çaresiz kaldı.

İKİNCİ YARIDA GOLLER GELDİ

İkinci yarıya da etkili başlayan Shield FC, Park Joo-ho’nun golüyle skoru 3-0’a taşıdı. Mascherano’nun golü ise farkı 4’e çıkardı. FC Spear’ın tek golü ise Güney Kore futbolunun efsane ismi Park Ji-sung'dan geldi ve maç 4-1 sonuçlandı.

GÜNEY KORE KÜLTÜRÜNE YOLCULUK

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Clarence Seedorf ve Dimitar Berbatov, Güney Kore'deki deneyimlerinden bahsetti. Seedorf, yerel müzik ve enstrümanlar deneyimleyerek Güney Kore kültürüyle bağ kurduklarını belirtirken, Berbatov Güney Kore halkının misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, Manchester United’ın beş eski oyuncusu Ferdinand, Vidic, Van der Sar, Berbatov ve Park Ji-sung, geleneksel Kore giysileri giyerek poz verdi.

"Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En İlginç Maçı Nexon Icons" haberi, 22 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En İlginç Maçı Nexon Icons haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Drogba Savunmada, Puyol Hücumda! Dünyanın En İlginç Maçı Nexon Icons 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 22 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ayla Karadere Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:35 CHP'li Gürer: 'Yeni bir borç krizi kapıda'
  2. 21:33 ABD’de Halkbank’ın Dokunulmazlık Talebi Reddedildi: Yasal Süreç Sürüyor
  3. 21:28 IMF'den Almanya'ya Kötü Haber: Ekonomi Sıfıra Gidiyor!
  4. 21:09 Yenidoğan Çetesi Skandalı Meclis'te! AKP ve MHP Milletvekillerinin Oylarıyla Reddedildi!
  5. 21:03 Yerli turistin seyahat harcaması yüzde 116 arttı!
  6. 21:02 Real Madrid - Dortmund Maçı Kadroları Belli Oldu! Arda Güler Sürprizi!
  7. 21:01 Yılmaz Özdil'den Bahçeli'ye Sert Yanıt: “Daha Şık Olmaz mı?
  8. 20:58 BirGün yazarı, FETÖ lideri Gülen'in ölümünü yazdı: 'AKP, örgüte ne istediyse veriyordu'
  9. 20:55 Serdar Ali Çelikler: 'Fenerbahçe Koç Holding’in iştiraki olmaya doğru gidiyor'
  10. 20:54 Öcalan’ın Avukatlarından İmralı İçin Görüşme Talebi: Yeni Bir Süreç mi Başlıyor?
  11. 20:51 Tim Walz'dan Donald Trump'ın fast food restoranında çalışmasına sert eleştiri!
  12. 20:43 Kripto Paralardan Nasıl Kazanç Sağlanır? İşte 2024’ün Popüler Yöntemleri
  13. 20:42 Kaza Sonrası 1980 Yılına Sıkışmış Hayat:Luciano D'Adamo'nun Hafıza Kaybı Hikayesi
  14. 20:41 Yeni Marvel dizisinin yayın tarihi belli oldu!
  15. 20:32 Dervişoğlu: 'Türkiye'yi Koruma Günü! Herkesin Maskesini İndireceğiz!
  16. 20:27 Noterlik Kanunu Tartışmaları: CHP'li Bülbül'den Dikkat Çeken Açıklamalar!
  17. 20:25 Fethullah Gülen’in ölüm haberini sunarken “Mekânı cennet olsun” diyen gazeteci gözaltına alındı!
  18. 20:21 İzmir, yıllık kira artış oranlarında İstanbul ve Ankara'yı geçti!
  19. 20:16 TFF'den Şok Sevk: Yunus Akgün PFDK'ya Gönderildi!
  20. 20:10 Konyaspor’un Gazze Desteği ile Çelişen Unilever Anlaşması Tepki Çekti!
Spor Haberleri