Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi

Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi

Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Haziran ayı Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunmuş oldu. Özbek yeni sezon için, " 2025 yılında 25. şampiyonluk, yani 5. yıldız hedefimiz var." ifadelerini kullandı. Dursun Özbek yeni sezon için konuştu!

Galatasaray'ın üçüncü kez başkanı olan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün haziran ayı yönetim kurulu toplantısında yeni sezon hakkında konuştu.

Özbek, yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün seçimlerden sonraki ilk meclis toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bana ve arkadaşlarıma bu onurlu görevi sürdürme fırsatını verdikleri için tüm üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Hayır" dedi. Galatasaray için elimizden gelenin en iyisini yapıp yapamayacağımızdan şüphe duymalıyız." "Hedefimiz 2025'te 25'inci şampiyonluk, yani 5'inci yıldız" dedi.

"MİLLİ TAKIMIMIZI ŞARTLAR NE KADAR DESTEKLİYORUZ"


Çek Cumhuriyeti maçı ve Avrupa Şampiyonası. Bugün milli takımın oynayacağını ifade eden Özbek, şöyle konuştu: "Milli takımımız Avrupa Şampiyonası'nda mücadele ediyor. Şartlar ne olursa olsun desteklemeye devam etmeliyiz. Bunlar bizim çocuklarımız, sosyal medya kaynaklı spekülasyonlarla bu çocukları demoralize etmenin ne anlamı var? "Bu akşam çok önemli bir maçımız var ve kardeşlerimiz kazanacak ve bu kirli oyunculara sahada ihtiyaç duydukları cevabı verecekler" dedi.
Dursun, 6 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında izin başvurusunda bulunmayı planladıkları projeler hakkında konuştu. Özbek, şöyle konuştu: "Bildiğiniz gibi 6 Temmuz'da genel kurulu acil toplantıya çağırdık. Amacımız bazı üyelerimizin aklında soru işareti bırakmak ve Galatasaray'ımızı daha iyi günlere taşımaktır. Galatasaray Adası, izin istediğimiz destinasyonlardan ilki. Adanın tamamını tamamladık mı hayır. Hedefimiz önümüzdeki sezon adanın tamamını kullanmak. Florya'ya göre Galatasaray'a fayda sağlayacak en iyi projeyi arıyoruz. Projenin başlaması için 10-15 milyon euroya ihtiyaç var. Mecidiyeköy'de bir binamız var. Bu yüzden yetki istiyoruz. Burada da izninize ihtiyacımız var. Bunu uygulamak için izne ihtiyacımız var. Yetki istediğimiz bir diğer konu da Kemerburgaz. Burada yeni sezona açılacak seviyede çalışmaları tamamladık. Kemerburgaz iki etaptan oluşuyor. Kemerburgaz olmazsa olmazdı. İkinci projemizi ise Aslantepe Vadisi olarak tanımlıyoruz. Burada yapılması planlanan kapalı basketbol salonu 10-15 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitededir. Büyükçekmece'de arsamız var. Bir su kütlesi üzerinde olduğu için inşaat yapmak istiyorsanız sorun olur ama tarla için değil. Etkinlikten sonra Galatasaray'a hizmet edecek bir projeyi daha hayata geçireceğiz."

"RAKİPLERİMİZİN GÖZ ÖNÜNDE BULDUĞU POZİTİF ENERJİYİ VERDİĞİMİZDE..."
Dursun Özbek sözlerini şöyle tamamladı: "Arkadaşım ve ben . Çalışmalarınıza devam etmek, seçim dönemine başladığımızda sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek istiyoruz. Kolay bir süreç değil. Başarılı olacağımıza inanmanızı istiyorum. Aşk atmosferinden vazgeçmenizi istiyorum. Rakiplerimizin imrenerek baktığı pozitif enerjiyi yeniden yaşadığımızda kimse önümüze çıkamaz. 6 yıldır bir şey söylüyorum: Bankacılık birliğinden ayrılıyoruz. 6 yıl sonra rakiplerimiz de aynısını söylüyor. Galatasaray'ın buradaki liderliği inkar edilemez. Sorunlarımız olacak. Projelerimizi tartışıyoruz, eleştirilerimizi sunuyoruz ve sonunda doğru yolu birlikte buluyoruz. Önemli olan Galatasaray'dır."

"Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi" haberi, 26 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 26 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Dursun Özbek'ten Yeni Sezon Açıklaması Geldi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:38 Netanyahu: “Bize Saldıran Herkesi Hedef Alırız
  2. 01:30 Emekliye neden zam yapılmıyor ortaya çıktı: Şeref Oğuz isyan etti
  3. 01:20 Uçakta Cinsel İlişki Şoku! Çift Gözaltına Alındı
  4. 00:36 Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye Güney Kıbrıs hakkında tepki yağdı!
  5. 00:34 İşte 29 Eylül Resmi Gazete kararları!
  6. 00:14 Hatipoğlu'ndan hakem tepkisi geldi: "Skora göre penaltılar kolay veriliyor"
  7. 00:12 Helene kasırgası vuran ABD'de 52 kişi öldü hasar ise 26 milyar dolar!
  8. 00:02 3600 Ek Gösterge ile Emekli Maaşlarına 6.000 TL Artış! SSK ve BAĞ-KUR’da Dönüşüm Başlıyor!
  9. 00:01 Osimhen'den sakatlık açıklaması geldi
  10. 00:00 Ünlü Havayolu Şirketi İflas Etti: Tüm Uçuşlar İptal!
  11. 23:59 İşte en sağlam SUV modelleri!
  12. 22:40 Ahmet Çakar'ın kehaneti gerçekleşti: Herkes bunu konuşuyor!
  13. 22:40 CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün istifası kabul edildi
  14. 22:40 Okan Buruk'tan maç sonrası flaş itiraf: 'En büyük korkumuz sakatlıktı'
  15. 22:35 Özdağ: "13 milyon sığınmacı ve kaçağın yaşadığı bir ülke kalkınamaz"
  16. 22:23 Okan Buruk'un hakeme yönelik tehdidi canlı yayın sırasında duyuldu
  17. 22:23 Rusya Dışişleri Bakanı: “Filistinli sivillerin Amerikan silahlarıyla öldürülmesi durdurulmalıdır"
  18. 22:23 Gelecek Partisinden AKP'ye canlı yayında ittifak için yeşil ışık geldi!
  19. 22:09 Bakan Yerlikaya duyurdu: "Serhat Akın'a saldıran şüpheliler yakalandı"
  20. 22:09 Zam Sonrası O Destek 9.077 TL'ye Yükseldi
Spor Haberleri