Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisi

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisi

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galib... Sultanlar Ligi 9. Hafta mücadelesinde de Aydın B.Şehir Belediye ekibi ile karşılaşan Eczacıbaşı VitrA bu mücadeleden de 3-1 gibi net bir galibiyet almayı başardı.

Kadın voleybol takımları arasında ülkemizi uluslararası alanlarda temsil eden Eczacıbaşı Voleybol takımı Sultanlar Ligi’nde 8. Haftada oynanan maçlarda rakibi Karayolları’nı 3-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Setlerin 25-18, 21-25, 26-24 ve 25-10 olarak bittiği maç ile birlikte Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Sultanlar Ligi’nde galibiyet serisini devam ettirmeyi başardı.  Ligin 8. Hafta’sı içinde toplam 7 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan takım Fenerbahçe’nin ardından ligin ikincisi olarak mücadelesinde devam ediyor.

Sultanlar Ligi 9. Hafta mücadelesinde de Aydın B.Şehir Belediye ekibi ile karşılaşan Eczacıbaşı VitrA bu mücadeleden de 3-1 gibi net bir galibiyet almayı başardı. Böylece üst üste 6. Galibiyetini alan takım ve teknik ekip için işlerin yerinde gittiği ve takımın oynanan oyundan memnun olduğu gözlemlenmektedir. Sporpas internet sayfasında Türkiye kadın voleybol takımlarına dair en güncel haberler yer alıyor!

Eczacıbaşı VitrA Galibiyet Serisi

Sultanlar Ligi mücadelesinde 3. Hafta alınan Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından sırasıyla Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü karşılaşması var! Yine Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile PTT Kadın Voleybol Takımı ve Çan Gençlik Kale Spor takımlarının maçları da iddialı bir mücadeleye sahne oldu. Bu maçlar da 3-0’lık üstün sonuçlarla tamamlandı. Daha önceden de ligin 8. Haftası içinde oynanmış olan Karayolları ekibi ile maçı 3-1 kazanmıştı.

Ligin 9. Haftasında ise hedefleri galibiyet serilerini sürdürmek olan Eczacıbaşı VitrA ekibi Aydın temsilcisini 3-1’lik skorla geçerek yükselen performanslarını bir galibiyetle daha süslemeyi başardı. Böylelikle Sultanlar Ligi’nde oynanan 9 maçta sadece rakipleri Fenerbahçe’ye yenilen Eczacıbaşı bu maçın ardından elde ettiği galibiyet serisi ile birlikte rakibinin hemen arkasında yer almayı başardı.

Elde edilen galibiyet serisinin ardından oyuncuların ve teknik ekibin mutluluğu çok rahat anlaşılmaktaydı. Elde edilen net galibiyetler takımın sonraki haftalarda da etkili ve baskın oynayarak galibiyet serisini devam ettirme mücadelesini izleteceğinin göstergelerini oluşturmakta.

Eczacıbaşı VitrA Maç Takvimi

Ligde elde ettiği art arda gelen galibiyetler ile birlikte seyir zevki oluşturan ve maçları merakla beklenen ekip ligin 10. Haftası için THY ekibini konuk edecek. Ardından 11. Hafta mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak Eczacıbaşı VitrA ligin bir sonraki hafta ise Vakıfbank ile oldukça zorlu bir maça çıkacak.

13. Hafta içinde İlbank takımına konuk olacak Eczacıbaşı VitrA için bu maç takvimi için en büyük ve öncelikli hedef galibiyet serisini korumak olacaktır. İlerleyen haftalarda zorlu rakipler ile karşılaşacak takım için oyuncuların özgüveninin yüksek olması bu maçların çok daha kolay geçmesini sağlamaktadır. Görüldüğü üzere bu sezon Eczacıbaşı VitrA oldukça etkileyici bir performans ortaya koyuyor. Siz de Eczacıbaşı VitrA takımının maçlarını takip etmek için Sporpas giriş için tıklayın

 

"Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisi" haberi, 21 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 21 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı Galibiyet Serisi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:34 AB'den Çevre İçin Önemli Adım: Tek Kullanımlık Plastikler Yasaklanıyor
  2. 13:34 Gazze'de yaşam savaşı devam ediyor: Can kaybı 34 bin 305, yaralı sayısı ise 77 bin 293'e yükseldi
  3. 13:30 İş Bankası'nın 100. Yıl Bonosu Yeşil Finansman halka arzında rekor talep gördü
  4. 13:27 Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Çocuk Vahşice Katledildi
  5. 13:20 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 23 Şüpheli Yakalandı
  6. 13:14 Dolar ve Euro, Türk Lirası Karşısında Sabitleniyor: 25 Nisan 2024 Güncel Değerler
  7. 13:10 Altın Piyasası Dalgalı: 25 Nisan 2024 Güncel Fiyatlar!
  8. 13:06 Pedro Sánchez, Eşinin Yolsuzluk İddialarıyla İlgili Soruşturma Nedeniyle Görevini Askıya Aldı
  9. 13:00 Trafikte Emniyet Şeridi İhlali Artık Daha Pahalı: Ceza Miktarı Yüzde 58 Arttı!
  10. 12:57 Simit Fiyatlarına %10 KDV Yansıyacak: Vatandaşlar Zam Endişesi Yaşıyor
  11. 12:53 Panathinaikos, AEK Athens Karşısında Şampiyonluk Yolunda Büyük Darbe Aldı!
  12. 12:49 Sağlıklı Atıştırmalık: Diyet Poğaçası Tarifiyle Lezzetli Alternatif!
  13. 12:45 TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''
  14. 12:35 Türkiye Meyve Üretiminde Dünya Sıralamasında Yükseliyor: İşte Detaylar!
  15. 12:29 Karabaş Otu Balı: Doğal ve Etkili Bir Sağlık Destekleyicisi
  16. 12:25 Rusya, Uzayın Barışçıl Kullanımını Sağlamayı Hedefleyen Karar Tasarısını Veto Etti
  17. 12:18 Mardin'de Öğrencilerden Çağrı: Okuma Alışkanlığı Ailede Başlamalı
  18. 12:16 Jose Mourinho Fenerbahçe'ye mi Geliyor? Transfer Dedikoduları Artıyor!
  19. 12:13 Yedigöze İçme Suyu Projesiyle Adana'da Su Sorunu Tarihe Karışıyor
  20. 12:13 Nuri Şahin, Beşiktaş'ın Radarında: Yeni Teknik Direktör Arayışları Hızlanıyor
Spor Haberleri