Ekrem İmamoğlu: "Biz denetlenmekten asla kaçmayız, kaçınmayız."

Ekrem İmamoğlu:

Ekrem İmamoğlu: "Biz denetlenmekten asla kaç... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa'da düzenlenen bir etkinlikte, görev süresindeki çalışmalarını ve gelecek planlarını anlattı. İmamoğlu, dürüstlük ve etkinlik vurgusu yaparak, hizmetlerini artırarak devam edeceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa'da düzenlenen 'Halk Buluşması' programına katıldı. İmamoğlu, göreve başladığı Temmuz 2019'dan bu yana geçen sürede yapılan hizmetleri anlatarak, gelecek dönemde de dürüst ve etkili bir şekilde çalışmaya devam edeceğini söyledi. İmamoğlu, vatandaşlara verdiği sözü tutmak için gece gündüz çalışacaklarını ve hizmetlerini artırarak sürdüreceklerini belirtti.

"ÜÇ AYI ELİMİZDEN HAKSIZCA, HUKUKSUZCA ÇALDILAR."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bayrampaşa’da düzenlenen 'Halk Buluşması' programına katıldı. İmamoğlu, "2019’da Temmuz ayında görevime başladım biliyorsunuz, 3 ay geç başladık. Tüm belediye başkanlarından daha az görev yapıyorum aslına bakarsak, 3 ay. Yani aslına bakarsak üç ayımızı ne yaptılar? Çaldılar. Milletin, hakkı olan o, üç ayı elimizden haksızca, hukuksuzca çaldılar. Ama bu milletin başına da ilk kez geldi bu arada. Yani herkes beş yıl görev yaptım diyor. Biz neredeyse dört buçuk yıl yaptık diyebiliyoruz. Ben size söz vermiştim. Allah'ım beni önce aileme sonra milletime mahcup etme. Ben bu duayla yola çıkmıştım. Çok çalışmaya tüm dostlarımla çaba ettim. Gece gündüz çalışarak onları çalışkanlığımızla 18 günde deli ettim. 5 yılda çıldırtacağım demiştim, vallahi çıldırdılar. Bundan sonra göreceksiniz bu kardeşiniz, bu ağabeyiniz, bu evladınız erdemli ahlaklı bir şekilde çalışmaya ve sizlere hizmet etmeye, bir kuruşunuza bile sorun getirmemeye, zeval getirmemeye hepinizin huzurunda söz veriyorum" diye konuştu.

ekrem-imamoglu.jpg

"ŞEFFAFLIĞI EN ÖNEMLİ PRENSİP KABUL EDEN BİZ, DENETLENMEKTEN ASLA KAÇMAYIZ"

İmamoğlu, "Bizim, belediyelerin işi biraz zor, diğer arkadaşlara göre. Bizim ziyaretçimiz çok oluyor. Ankara'dan çok gelen giden oluyor. Adı müfettiş vesaire, olsun gelsin. Biz belediye işi yapıyoruz, kamu işi yapıyoruz. Bizi denetlesinler. Yeter ki adaletli denetlesinler. Hatta ve hatta diyoruz ki bizi denetlediğinizin 10’da biri kadar onları denetleyin, fazlası değil. Şimdi bakın, her daim mercek altına alındık. Kiptaş şirketimizi bolca müfettiş gelip didik didik ettiler. Mercek altına aldılar. Kiptaş'ı bizden önce 12 yıl süresince hiç denetlemediler, biliyor musunuz? Ama size söyleyeyim, halkımıza, milletimize hizmet eden biz, şeffaflığı en önemli prensip kabul eden biz denetlenmekten asla kaçmayız, kaçınmayız. Bizi denetleyin kardeşim. Çünkü bizim milletimize hesap verme zorunluluğumuz var, çıkar veririz" sözleri ile konuşmasını sürdürdü.

 

"Ekrem İmamoğlu: "Biz denetlenmekten asla kaçmayız, kaçınmayız."" haberi, 28 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 28 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Ekrem İmamoğlu: "Biz denetlenmekten asla kaçmayız, kaçınmayız." haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ekrem İmamoğlu: "Biz denetlenmekten asla kaçmayız, kaçınmayız." 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:18 Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
  2. 10:56 Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
  3. 10:45 Bir dizi için daha final kararı alındı
  4. 10:41 Carlos Sainz Audi'nin F1 teklifini reddettiği iddialarını yalanladı
  5. 10:34 Cem Küçük: AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
  6. 10:29 Arkadaşına IBAN'ını verdi, hapse girdi
  7. 10:25 Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
  8. 10:22 ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 124,35
  9. 10:16 Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon
  10. 09:53 New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı
  11. 09:48 Karar yazarı Akif Beki: CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
  12. 09:41 Bursa’da koltuk fabrikası iflas etti: Alacaklılar eşyaları yağmaladı
  13. 09:36 Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
  14. 09:30 Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
  15. 09:20 Karar yazarı Ahmet Taşgetiren: Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
  16. 09:12 Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
  17. 09:09 Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
  18. 09:04 Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı
  19. 09:00 AK Partili adayların seçim masrafını belediye ödemiş
  20. 08:50 Milyonlarca taraftar için emsal karar: Tribün kapatma cezası kaldırılıyor
Türkiye Haberleri