Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istemiyor

Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istemiyor

Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istem... Avcılarda düzenlenen etkinlikte konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul gerçekten büyük sıkıntıda. Başka bir dönem, başka bir süreyi başlatmalıyız. Herkese önce umudu anlattım,...

Avcılarda düzenlenen etkinlikte konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul gerçekten büyük sıkıntıda. Başka bir dönem, başka bir süreyi başlatmalıyız. Herkese önce umudu anlattım, 'bu süreci başaralım, yüzünüz gülsün, bakın ben gülüyorum' dedim. 3.5 ay bütün meydanlar gülümsüyor artık. İstediğimiz yere vardık" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’daki bir davet salonunda düzenlenen ‘Erzincanlılar Buluşması’na katıldı. CHP İlçe Adayı Turan Hançerli, Başakşehir Adayı Abdulhadi Akmugan, eski bakanlardan Mustafa Kul, DİSK eski Genel Başkanı Rıdvan Budak da programda yer aldı. Programda konuşan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına başladıkları günden itibaren pozitif, kucaklayıcı bir dil kullandıklarını, bunun kurgulanmış, stratejik, kampanya dili olmadığını söyledi.

'BİZ İDDİALIYIZ'

İmamoğlu, “Hayatım boyunca ne varsa özümde, o vardır sözümde sizinle konuştum. Bu toplum ne istiyor İstanbul’da? En önemli bence huzur istiyor. Biz aynı şeyi evimde, ailemle eşimle, çocuklarımla konuşuyoruz. Toplum huzursuz, kavga istemiyor. Toplum bu kadar siyaset konuşulsun istemiyor. Gerçekten memleket yoruldu. Bize 5 yılda 7 seçim yaptırdılar. Bu yedinci. Bu kadar insanları siyasetle yoran, gerçek dünyadan uzaklaştıran anlayış gerçekten toplumu yormuştur. 39 ilçeyi gezen bir kardeşiniz, yoldaş, arkadaşınız olarak söyleyeyim; İstanbul gerçekten büyük sıkıntıda. Başka bir dönem, başka bir süreyi başlatmalıyız. Herkese önce umudu anlattım, ‘bu süreci başaralım, yüzünüz gülsün, bakın ben gülüyorum’ dedim. 3.5 ay bütün meydanlar gülümsüyor artık.

İstediğimiz yere vardık. Gerçekçi bir yarıştan sonra bakalım kimi tercih edecekler. Biz iddialıyız. İstanbul’u çok iyi yöneteceğiz. İstanbul’un her köşesini eşitleyeceğiz. En başta bu şehrin çocuklarını, eşitleyeceğiz. Herkesin inancına, yaşamına saygılı bir yönetim olacağız. İnsanla ilgilenen konuşan, sohbet eden dinleyen bir yönetici olacağız. Bu kardeşiniz Pazar gününden sonra mikrofonu alacak, ‘Ey İstanbul 16 milyon insanımız ile birlikte kazandık’ diyeceğim” dedi.

İmamoğlu, sözlerinin son bölümünde hiç kimsenin endişeli olmamasını son birkaç günde de çalışmasını, Pazar günü halaylar çekerek, umudu yeşertmesi gerektiğini söyledi.

"Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istemiyor" haberi, 28 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istemiyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ekrem İmamoğlu: Toplum huzursuz, kavga istemiyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
    2. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
    3. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
    4. 21:00 Hem Şık Hem de Uygun: 2023 Egea Cross'un Yeni Fiyatları ve Özellikleri
    5. 20:36 Dış Kapıya Tuz Serpmenin Gizemli Faydaları! Atalarımızın Bilgeliği Gün Işığına Çıkıyor!
    6. 20:35 Böcek Isırıklarının Kabusu Bitti! Bu Doğal İlaçları Deneyin
    7. 20:35 Altın Sahiplerinin Dikkatine: Bakan Mehmet Şimşek Resmen Açıkladı!
    8. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
    9. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
    10. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
    11. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
    12. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
    13. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
    14. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
    15. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
    16. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
    17. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
    18. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
    19. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
    20. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
    Haberleri