Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz”

Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz”

Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil u... Op. Dr. Elif Seda Keskin, Amerika’da ünlü oyuncu Angelina Jolie gibi yüz hatlarına sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği ve “kalp yüz” Jolie Profil uygulamasının Türkiye’de de yurtdışında olduğu gibi artmasını beklediklerini dile getirerek, açıklama yaptı!

Teknolojideki ilerlemeler, kişisel görünüm ve bakımın artan önemi gibi faktörler nedeniyle estetik sektörünün yükselişi istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Araştırma firması iMark'a göre, küresel medikal güzellik pazarının 2023'te 16,8 milyar dolara ulaşması bekleniyor; en büyük payı Kuzey Amerika oluşturacak.

JOLİE PROFİLE KULLANIMI ARTACAK!

 Plastik Cerrah Elif Seda Keskin, bazı bilgiler paylaşarak, ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'ye benzeyecek şekilde tasarlanan "Jolie Profili" adlı uygulamanın ABD'de popüler olduğunu açıkladı. Op.bu uygulamanın "kalp şeklindeki yüz" olarak da tanımlanabileceğini belirtiyor.
 Dr.Elif Seda Keskin şunları söyledi: "Son dönemde Türkiye'de Jolie Profile uygulaması tercih ediliyor ve yakın gelecekte bu uygulama hakkında daha fazla bilgi edinebileceğimizi düşünüyorum. İlk benimseyenlerden olmamız bu alanın gelişimine olan ilgimizden kaynaklanmaktadır.
 Amacımız her trendi Türkiye'ye getirmek değil, genel güzelliğe katkı sağlayacağına inandığımız doğru uygulamaları teşvik etmektir.
 Önceliğimiz görüntüyü doğallık yoluyla iyileştirmektir. Hastalarımızın gerçek benliğinden başka bir insana dönüşmemesi için sıradanlıktan uzak, akılcı ve estetik bir yol izliyoruz" dedi.
 "Bu uygulama doğallığından ödün verilmeden kişiye özel olarak planlanmıştır.''  Estetik Cerrahı Elif Seda Keskin, dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiğini açıkladı.
 "Yüz estetiği kişilerin daha tatmin edici bir yüz görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Jolie Profil uygulamasında  kalp şeklinde veya V şeklinde yüz görünümü isteyenler için birden fazla güzellik prosedürü kullanılıyor. Hastanın kendi yüzünün doğallığını kaybetmeden güzelleştirilmesi için görüntü iyileştirme yapılabilir. Doğru kişiye doğru uygulama size en iyi sonuçları verecektir. Başvurunuzu doğru bir şekilde planlamak için herhangi bir adıma karar vermeden önce  bir uzmana danışmanız gerekir" dedi.


 "Kalp şeklinde yüz uygulaması bir dizi estetik işlem gerektirir"

Op.bu uygulamanın her yaştan insana uygulanabileceğini belirtiyor.
 Dr. Elif Seda Keskin şunları söyledi: "Jolly profilini uygulamak bir dizi eylem gerektiriyor. Çift eksizyon prosedürü gibi lokal anestezik bir prosedür kullanılarak yanak inceltme.
 Dolgu maddeleri ve sıvı yüz germe gibi dolgu maddesi kullanılmayan kaldırma prosedürleri de yüzü kaldırır.
 Sonuç olarak yüzün çözünürlüğü iyileştirilir. Angelina Jolie'nin yüz şekli buna en iyi örnektir. Bu stil çeneyi ve elmacık kemiklerini vurgular ancak yanak çizgisini biraz derinleştirir.
Klinik ortamlarda, özellikle de biektomi gibi cerrahi işlemlerde yüzün ihtiyaçları söz konusu olduğunda mutlaka kullanılmalıdır" dedi.
Bireysel mükemmelliği değil, bütünü düşünmek lazım" Estetik Cerrahı Elif Seda Keskin, uygulamanın kişiden kişiye farklılık gösterdiğini ve özel olarak programlanması gerektiğini vurguladı. "Böyle olması gerekiyor.
 Güzelliğini biliyoruz. Doğal görünümünü kaybetmeden estetik mümkün. Estetik işlemlerde amacımız kişisel mükemmellik değildir. Yüz özelliklerinin bir bütün olarak uyumlu olduğunu varsayalım.
 Bazı hastalarda basit bir dolgu uygulaması her şeyin mükemmel olması için  yeterli olurken bazı hastalarda ise cerrahi bir işlem gerekli olabilir. İşlem ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilecektir ancak sonuçta tüm işlemler lokal anestezi altında gerçekleştirilebilir."

"Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz”" haberi, 06 Mayıs 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Mayıs 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Elif Seda Keskin; “Türkiye’de Jolie Profil uygulamasına talebin artacağını düşünüyoruz” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:15 St. Petersburg Tahkim Mahkemesi'nden Batılı Bankalara İhtiyati Tedbir Kararı
  2. 11:14 Avrupa Konseyi Dışişleri Bakanlarından Yapay Zeka İçin Tarihi Adım
  3. 11:09 Lezzetin Sırrı: Kurabiyeli Kruvasan Tarifi!
  4. 11:05 Burdur'da Mansur Yavaş'ın Ağabeyi Kaza Geçirdi
  5. 11:01 İzmir'de Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Yaşamını Yitirdi, 1 Yolcu Ağır Yaralandı
  6. 10:55 Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
  7. 10:47 Kayserispor Başkanı Çamlı'dan Hakemlere Sert Tepki
  8. 04:03 Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
  9. 04:00 Kafe ve restoranlarda bu ibareye rastlarsanız ödeme yapmayın!
  10. 03:58 Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
  11. 03:56 Karpuz kelek çıkarsa tüketiciler 20 bin lira kazanabiliyor!
  12. 03:54 Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
  13. 03:53 Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
  14. 03:47 200 TL banknot 132 dolar ederken şimdi ise 6 dolara kadar geriledi
  15. 03:42 Çocuklarda grip ve alerjiyi birbirine karıştırmayın
  16. 03:39 Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
  17. 03:33 Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
  18. 03:31 Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?
  19. 03:29 18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
  20. 03:28 Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
Gündem Haberleri