Elon Musk'ın sorduğu soru, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı: Vine geri mi dönüyor?

Elon Musk'ın sorduğu soru, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı: Vine geri mi dönüyor?

Ünlü iş insanı olan Elon Musk, sahibi olduğu X sosyal medya platformunda takipçilerine bir anket yaparak, "Vine'in geri dönmesini istiyor musunuz?" sorusunu sordu. Bu paylaşım, X kullanıcılarını ikiye böldü.

Eski popüler kısa video paylaşım uygulaması Vine, milyonlarca kullanıcıya sahip olduğu zamanlarda yaratıcı ve eğlenceli içerikleriyle öne çıkmıştı. Ancak, şimdi Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'un Vine'ı tekrar gündeme getirmesi, platformun geleceği hakkında yeniden spekülasyonlara neden oldu.

Tamindir'de yer alan bir habere göre, 2022'de Elon Musk, Twitter mühendislerine Vine uygulamasını yeniden yayına alması için bir talepte bulunmuştu. Bu talep, özellikle Vine'ın nostaljik ve eğlenceli atmosferini özleyen birçok kullanıcıyı heyecanlandırmıştı. Musk, o dönemde yaptığı anketle kullanıcıların Vine'ın geri dönmesine ilişkin düşüncelerini sormuş ve yüzde 69'un üzerinde "Evet" cevabı almıştı.

ELON MUSK'TAN YİNE AYNI SORU GELDİ

Ancak, geçen iki yıla rağmen Elon Musk, Vine'ı yeniden hayata geçirme konusunda adım atmamıştı. Ancak dün akşam, Musk yine aynı soruyu takipçilerine yöneltti ve Vine'ın geri dönüp dönmeyeceğiyle ilgili tartışmaları yeniden canlandırdı.

Anket sonuçlarına göre, Vine'ın geri dönmesine ilişkin "Evet" oyları önde olmasına rağmen, platformun geleceği hala belirsizliğini koruyor.

"Elon Musk'ın sorduğu soru, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı: Vine geri mi dönüyor?" haberi, 22 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Elon Musk'ın sorduğu soru, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı: Vine geri mi dönüyor? haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Elon Musk'ın sorduğu soru, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı: Vine geri mi dönüyor? 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 11 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:40 Sarıyer ve Şişli belediyelerine terör soruşturması; 32 kişi gözaltına alındı
  2. 07:55 Guatemala'daki Fuego Yanardağı patladı
  3. 07:52 Elon Musk X'te yaşanan problemi Ukrayna'ya bağladı!
  4. 07:15 DEM Parti'den Çarpıcı Suriye Açıklaması: “Bizim Gündemimiz Ötelendi
  5. 07:02 Ehliyete 1 yıl el konulacak! Yeni düzenleme yürürlüğe giriyor
  6. 06:55 Arda Turan’ın Ortağı ve Eşi, AKP’nin Zirvesinde!
  7. 06:50 AKP’den CHP’ye Geçen Belediyede Şok: Halkın Parkına ‘Tarihi Eser’ Bahanesiyle El Konuldu!
  8. 06:45 Meteorolojiden Kritik Uyarılar: Güneş Açıyor Ama Tehlike de Büyüyor
  9. 06:39 Ortadoğu’da Gerilim Tırmanıyor: İsrail, Suriye’deki Askeri Üsleri Bombaladı
  10. 00:37 Adli Tıp Uzmanı Kar'dan Gürel’in ölümüne değerlendirme: "Madde kullandı mı bilemeyiz"
  11. 00:37 Solskjaer: “Bu mağlubiyet hayal kırıklığı”
  12. 00:34 Dişi Fatih Terim Panathinaikos'un yeni başantrenörü oldu
  13. 00:33 Bakıcısı gelse bile asla ayırt edemez! Farklı pandayı yalnız yüksek IQsu olanlar 6 saniyede görüyor
  14. 00:32 Denizli'de dehşet: Oğul, tartıştığı babasının kafasını taşla ezerek öldürdü
  15. 00:30 Selçuk İnan: "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  16. 00:29 Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  17. 00:29 Solskjaer'den açıklama: "Hayal kırıklığı olan bir sonuç"
  18. 00:15 Dilan Polat’ın çalışanının sır gibi ölümüne dair detaylar ortaya çıktı!
  19. 00:15 Ayçiçek yağında fırtına tam gaz ilerliyor: 5 litresi 300 TL'yi geçti!
  20. 00:12 Eski Cumhurbaşkanı Hapishanede Açlık Grevine Girdi!