Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleştiri: “Medya Aynı Yalanı Tekrar Ediyor”

Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleştiri: “Medya Aynı Yalanı Tekrar Ediyor”

Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleşt... Elon Musk, 27 Haziran’daki başkanlık tartışmasını eleştirerek medyanın Biden’ın sağlık durumu hakkında "aynı yalanı" tekrarladığını belirtti. Musk, X'teki paylaşımında medyanın haberleri konusunda rahatsız edici bir düzmece olduğunu ifade etti.

Elon Musk, 27 Haziran'daki başkanlık tartışmasında ABD Başkanı Joe Biden'ın performansına dair medyanın Biden'ın sağlık durumu hakkında "aynı yalanı" sürekli olarak tekrarladığını öne sürdü. X platformunda paylaştığı bir videoda, medyanın Biden’ın sağlığına dair haberlerini eleştirerek, "Gerçeği bilmek istiyorsanız, X’te kalın" dedi.

Elon Musk, Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi olarak 27 Haziran gecesi yapılan ilk canlı yayında ABD Başkanı Joe Biden'ın performansına dair devam eden tartışmalara katıldı. Kasım’daki başkanlık seçimleri öncesi CNN'de düzenlenen bu ilk tartışma programında Biden’ın yaşına dair endişeleri gündeme getiren Musk, medyanın Biden'ın sağlık durumu hakkında "aynı yalanı" tekrarladığını belirtti.

Musk, X platformundaki hesabından Biden’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen medyanın açıklamalarını topladığı bir video paylaştı ve "Medyanın neredeyse tamamının aynı yalanı aynı kelimelerle yine etmesi rahatsız edici" yorumunu yaptı. Ayrıca, "Eski haberler yalnızca düzmece değil, aynı zamanda orijinal olmayan şekilde düzmece! Gerçeği bilmek istiyorsanız, X'te kalın" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

İlk canlı yayın tartışması, Biden’ın performansı konusunda eleştirilere yol açmıştı. 5 Kasım’daki başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti adayı Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump arasındaki bu tartışmada, Trump rakibine karşı belirgin bir üstünlük sağlayamasa da Biden, yaşla ilgili endişeleri gidermekte zorlanmış ve bu durum sonrasında geniş çapta eleştirilere maruz kalmıştı. Demokrat Parti içinden ve Biden’ı destekleyen bazı medya kuruluşlarından, Biden’ın başkanlık seçimlerinden çekilmesi yönünde çağrılar yapılmıştı. Biden ise sağlık durumunun eskisi gibi olmadığını kabul ederek, Trump’a karşı en iyi alternatifin hala kendisi olduğunu vurgulamış ve yarıştan çekilmeyeceğini açıklamıştı.

"Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleştiri: “Medya Aynı Yalanı Tekrar Ediyor”" haberi, 02 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 02 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleştiri: “Medya Aynı Yalanı Tekrar Ediyor” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Elon Musk’tan Biden’ın Sağlık Durumuna Eleştiri: “Medya Aynı Yalanı Tekrar Ediyor” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 04 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:16 Aydın'da yıldırım düştü! Alevler zor söndü!
  2. 19:11 Akdeniz'de Deprem! Son dakika!
  3. 18:32 Atletico Madrid'e, Fenerbahçe kulübünden transfer! Simeone 24 yaşındaki yıldızı ısrarla istiyor
  4. 18:23 Uraz Kaygılaroğlu bir erkekle öpüştü, ortalık karıştı! Celil Nalkaçan bakın ne dedi?
  5. 18:20 Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin soruşturma sonuçlandı!
  6. 18:18 Beşiktaş'ta Aboubakar krizi! Onun pabucu dama atıldı!
  7. 18:13 Arda Güler öyle bir poz paylaştı ki! Yer yerinden oynadı!
  8. 18:09 Emekli maaş takvimi duyuruldu: Emeklinin zam farkı ne zaman yatacak?
  9. 18:09 Vladimir Putin: "Rus-Türk ilişkilerini kimin engellemeye çalıştığı çok iyi biliniyor"
  10. 18:07 1 Yaşındaki Bebek Parmağını Pervaneye Kaptırdı! Dehşet yaşandı!
  11. 18:02 Kuran kursunda tavan çocukların üzerine düştü!
  12. 17:57 Cem Yılmaz milyon dolarlık teknesini satıyor! Kriz büyük!
  13. 17:53 E-devlet hesabınızda binlerce lira birikmiş olabilir: Kontrol edin
  14. 17:44 KPSS giriş belgeleri erişime açıldı
  15. 17:39 Uzmanlar uyarıyor: Aşırı sıcak havalarda bunlara dikkat edin
  16. 17:37 İstanbulluların dikkatine: 90 gün sürecek
  17. 17:34 Temmuz ayında zengin olacak 4 burç
  18. 17:32 İşte yalan ustası burçlar
  19. 17:21 İslam Memiş duyurdu: Altın ve dolar için kritik hafta!
  20. 17:21 Vladimir Putin: "Ukrayna'da ateşkes ilan etmeyeceğiz"
Dünya Haberleri