Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu, ikramiyesinin bir kısmıyla klip çekti

Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu, ikramiyesinin bir kısmıyla klip çekti

Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu... Denizli'de, 25 yıl polis memurluğu yaptıktan sonra emekli olan Abdullah Çelebi (47), hayalini gerçekleştirip, şarkıcı oldu. 'Bay Çelebi' ismiyle müzik

Denizli'de, 25 yıl polis memurluğu yaptıktan sonra emekli olan Abdullah Çelebi (47), hayalini gerçekleştirip, şarkıcı oldu. 'Bay Çelebi' ismiyle müzik piyasasına giren şarkıcı, emekli ikramiyesinin bir kısmıyla da bestelediği şarkıya klip çekti.

Küçük yaştan beri dans ve müzik tutkunu olan, evli ve 3 çocuk babası Abdullah Çelebi, şarkı söyleyip, besteler yapmaya başladı. Çelebi, hayalini kurduğu mesleği seçmek yerine polis memuru oldu. Denizli, Van, İstanbul ve Ardahan'da toplam 25 yıl görev yaptıktan sonra geçen yıl emekli olan Çelebi, bu süreçte şarkı söylemeye ve beste yapmaya devam etti. Polis memuruyken, müziğe olan ilgisi dolayısıyla her fırsatı değerlendiren Çelebi, İstanbul'da bir dönem polis radyosunda çalıştı. Bunun üzerine Denizli'de de Çelebi sayesinde polis radyosu kuruldu ve yayına başlandı. Polis törenlerinde sunuculuk yapan Çelebi, polis korolarında görev alıp, 10 Nisan Polis Haftası kutlamalarında şarkı söyledi.

Emekli olur olmaz Bay Çelebi' ismiyle müzik piyasasına giren Abdullah Çelebi, ekim ayında 4 şarkıdan oluşan albümünü çıkardı. İlk klibini 'Yoktun' isimli şarkısına çeken Çelebi, "Yıllarca bu anı bekledim. Sonunda gerçekleşti. Emekli ikramiyemin bir kısmını klibe harcadım. Polislik yaptığım dönemlerde de müzikten kopmadım. Beste yazmaya devam ettim. Bu benim için büyük tutkuydu, gerçekleştirdim" dedi.

Sözü ve müziği kendisine ait olan 'Yoktun' şarkısı için İstanbul'da kamera karşısına geçen Abdullah Çelebi, dansçı kızlarla birlikte de dans etti. Çelebi'nin ilk klibi, yayınlandığı video paylaşım sitesinde, 1 ayda 131 binden fazla kez izlendi.

'POLİSLİĞİ VE SANATI BİRLİKTE YÜRÜTMEK MÜMKÜN DEĞİL'

Polis memuruyken, terör operasyonlarına da katılan Abdullah Çelebi, 4 yıl Emniyet Müdürlüğü Musiki Korusu'nun başkanlığını yaptığını söyledi. Çelebi, Michael Jackson şarkılarını ve tarzını çok sevdiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Dans etmek ve şarkı söylemek benim doğamda var. Polis memuru olarak 25 yıl çalıştıktan sonra emekli olup, müzik hayatına atıldım. Polis memuruyken, doğuda terör operasyonlarına da katıldım. Müzik sevgisi, çocukluk yıllarımdan bu yana içimde vardı. Müzik hep hayatımda oldu, eğitimim boyunca törenlerde görev aldım. Hayatım boyunca sanatsal etkinliklerde oldum. Daha sonra kendimi polis olarak buldum ve 25 yıl severek yaptım. İstanbul'da görev yaparken, 4 yıl Emniyet Müdürlüğü Musiki Korusu'nu başkanlığını yaptım. Polisken solist olarak da görev yaptım. Benim gibi beste yapıp, sanatçılara veren polis arkadaşlarımız var. Polislik ve sanat hayatını birlikte yürütmek mümkün değil. Benim söylediğim şarkıların ritimleri farklı; Michael Jackson tarzı, pop rock barındıran ritimler var. Ritimleri kuvvetli olan şarkıları söylüyorum. 40 bestem var. Müzik dünyasında başarılı olacağıma inanıyorum. Hayalimin peşinden koştum ve gerçekleştirdim. İlk klibim iyi bir izlenme sayısına ulaştı."

"Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu, ikramiyesinin bir kısmıyla klip çekti" haberi, 29 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu, ikramiyesinin bir kısmıyla klip çekti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Emekli polis memuru pop müzik şarkıcısı oldu, ikramiyesinin bir kısmıyla klip çekti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  2. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  3. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  4. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
  5. 08:01 Bir hadise var can ile canan arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor
  6. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  7. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  8. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  9. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  10. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  11. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  12. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  13. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  14. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  15. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  16. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  17. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  18. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  19. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  20. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
Politika Haberleri