Emre Belözoğlu, Barış Alper Olayında Hakemleri Topa Tuttu!

Emre Belözoğlu, Barış Alper Olayında Hakemleri Topa Tuttu!

Rey Manaj - Barış Alper Yılmaz pozisyonundaki hakem kararını eleştiren Emre Belözoğlu, Türk futbolundaki çifte standartlara dikkat çekti. TFF ve hakemlere yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.

Eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu son günlerde Türk futbolunda yaşananlar hakkında değerlendirmelerde bulunmuş oldu.

"HAKEMLER İSTEDİKLERİNİ İNDİRMEK ÜZERE BÜYÜK BİR ORGANİZASYON İÇİNDE"

Rey Manaj – Barış Alper Yılmaz pozisyonunda hakem Turgut Doman’ın skandal kararı üzerine konuşan Belözoğlu, "Hakemlerin istediklerini bazı yerlerden indirmek üzere büyük bir organizasyon içinde olduğunu düşünüyorum" sözlerini sarf etti.

"TFF'NİN AÇIKLAMASINI DOĞRU BULUYORUM"

TFF’nin sakatlanan Barış Alper Yılmaz için yaptığı açıklamayı doğru bulan Belözoğlu, "Barış Alper’e yapılan faulden sonra TFF’nin hemen açıklama yapması ve ‘Milli oyuncudur’ bilincinin olmasını doğru buluyorum" ifadelerini kullandı.

 

"TFF FENERBAHÇE'YE AYRIMCILIK YAPTI"

TFF’nin Fenerbahçe’ye farklı davrandığını aktaran Belözoğlu, "Fenerbahçe forması giydiğinizde yabancı bir futbolcu tekme attığında ne TFF açıklama yaptı ne de birilerinin bu konu hakkında birleştiğini gördüm. O benim özelimde değil, giydiğimiz formaya özeldi" dedi.

"MANAJ'A KARŞI DÜŞÜNCELERİ ABARTI BULUYORUM"

Barış Alper’e müdahalede bulunan Manaj’a yapılan yorumlar için ise Belözoğlu, "Manaj için ‘Ülkeyi terk etsin’ tarzı düşünceleri abartı buluyorum" şeklinde konuştu.

"Emre Belözoğlu, Barış Alper Olayında Hakemleri Topa Tuttu!" haberi, 09 Aralık 2024 tarihinde yazılmıştır. 09 Aralık 2024 tarihinde de güncellenmiştir.

Ayla Karadere Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.