En Çok Kazandıran Sosyal Medya

En Çok Kazandıran Sosyal Medya

En Çok Kazandıran Sosyal Medya 2015 yılının verilerine göre bir insan ortalama 1 saat 51 dakikasını sosyal medya kullanarak geçirmektedir.

Bu sürenin 2021 yılında artmamış olduğunu düşünmek imkansızdır. Bir insan aylık olarak 23 saat youtube üzerinde vakit geçirirken, facebook için ayda 2 gününü geçiren bir istatistik yayınlanmıştır. En çok kazandıran sosyal medya uygulamasını teşhis etmek için geçirilen zamanı da hesaba katmak önemlidir.

Sosyal Medya Ne İçin Kullanılıyor?

Sosyal medya kullanımı üzerine yapılan araştırmalarda, insanların % 36’sı dünya genelinde sosyal medya araçlarını gündem ve haberlere yönelik paylaşımlar için kullandıklarını söylemiştir. % 35’i ise eğlence için kullandıklarını ve geriye kalanlar ise boş vakitlerini değerlendirmek için kullandıklarına yönelik açıklamalar yapmıştır.

Sosyal medya kullanımın para kazanmayla bağlantısı günümüzde sıkı sıkıya kenetlenmiş zincirler kadar önemlidir. Reklam ve trend paylaşımların olduğu sosyal medya araçlarından, alışveriş ve reklamcılık oranlarının yüksek geri dönüş sağladığı sosyal medya uygulamaları ise ilk sırada instagram ve ikinci sırada youtube olmuştur.

İnstagram Nasıl Para Kazandırır?

Fenomen hesapları dikkate alırsanız, reklam ve link paylaşımlarından para kazanmaya başladıklarını görebilirsiniz. Takipçi sayıları artıkça, reklam alanlarını genişletir ve günde neredeyse 2 saatini geçiren instagram kullanıcılarının da paylaşımlarını dikkate almalarını sağlarlar. Fenomen hesaplardan biri olmak, markaların size reklam satışında bulunması ve sizin onların reklamlarını yaparak para kazanmanızı sağlar. Bu sıradan bir profil için geçerlidir.

Hesabınızın yükselmesi ve kitlelere ulaşması için de instagram takipçi satın al seçeneğini kullanmanız, reklam yayın hayatınızda para kazanmak için ilk adımınız olacaktır. İnstagram üzerinden yaptığınız paylaşımların değer göründüğünü gören hedef kitleniz size keşfet bölümünden ve profilinizdeki zengin görünürlükten kısa zamanda etkilenerek geri dönüş sağlayacaktır.

Youtube Nasıl Para Kazandırır?

Youtube reklam alanının en köklü dijital platformlarından biri olmuştur. Dünya çapında internet kullanıcılarının en çok zaman geçirdiği platformlardan biri olarak % 80 oranında izleyicisi bulunmaktadır. Reklamları videolarınıza ekleyerek, ne kadar çok izlenirseniz her 1000 görüntülenmeden sonra para kazanmaya başlarsınız.

Youtube kanalınızın abonesinin artması daha çok reklam almanızı sağlar. YouTube Abone satın al seçeneğini kullanarak youtube kanalınız üzerinden güvenilir bir paylaşım alanı oluşturursunuz. Ayda 1000 dolara kadar kazanç elde edebileceğiniz youtube paylaşım alanını kullanırken, güncel olmaya ve gündeme dair paylaşımlar yapmaya da dikkat etmelisiniz. Sosyal medya araçlarından en çok kazandıran ikinci platformlar arasında yer almaktadır.

Facebook Paylaşımları Ne Kadar Kazandırır?

Facebook en eski sosyal medya araçlarından biri olarak, bağlantı ve link paylaşımlarıyla kayda değer kazanç elde edilen bir diğer reklam alanlarından biridir. İnstagram reklam kitlesi % 62 oranındayken, facebook reklam kitlesi % 40 oranındadır. İnstagramın en avantajlı kullanım imkanlarından biri 18 ile 34 yaş arasında kullanıcılara sahip olmasıdır. İnstagram takipçi satın al seçeneği kullanılarak, facebook’la da etkileşim kurulabilir.

Facebook en çok kazanç elde edilen sosyal medya araçlarında dördüncü sıraya gerilemiş, 2021 yılında da instagramla olan bağlantısıyla en çok kullanılan aktif sosyal medya uygulaması olmuştur.

Sosyal Medya Uygulamasına Reklam Vermek

Sosyal medya uygulamaları üzerinden reklam paylaşımları yapmak, e ticaret sitelerinin kazanç elde edebilecekleri muhteşem seçenekler sunmuştur. Günlük 4 milyardan fazla kişinin aktif olarak kullandığı sosyal medya üzerinden döngü reklamlarınızın yayınlanması görünürlüğünüzü artırır.

  • Marka bilinirliğine katkı sağlamaktadır.
  • Güvenilir ve aktif kullanıcıları sizinle buluşturur.
  • Sosyal medya hesabınızdan daha uygun reklam paylaşımları yaparsınız.
  • Geleneksel reklamcılıktan % 80 oranında daha hızlı geri dönüş sağlar.
  • Hedef kitlenizle iletişim kurmanızda etkilidir.

Daha fazla bilgi ve profesyonel yardım için:

https://sosyaldanisman.com/instagram-turk-takipci-satin-al/

 

"En Çok Kazandıran Sosyal Medya" haberi, 05 Temmuz 2021 tarihinde yazılmıştır. 05 Temmuz 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan En Çok Kazandıran Sosyal Medya haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. En Çok Kazandıran Sosyal Medya 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  2. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  3. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  4. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  5. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  6. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  7. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  8. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  9. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  10. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  11. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  12. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  13. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  14. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  15. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  16. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  17. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  18. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  19. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  20. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
Gündem Haberleri