Güvenilir kripto para siteleri

Güvenilir kripto para siteleri

Güvenilir kripto para siteleri Günümüzün en popüler yatırım araçlarından biri olan ve çeşitli borsalarda günlük milyonlarca işlem yapılan kripto para konusunda, işlem yapacak olduğunuz sitenin güvenilir olmasıdır. En güvenilir kripto para siteleri hakkında güncel bilgi içermektedir.

En Güvenilir Kripto Para Sitelerinin güncel listesi

Günümüzün en popüler yatırım araçlarından biri olan ve çeşitli borsalarda günlük milyonlarca işlem yapılan kripto para konusunda, işlem yapacak olduğunuz sitenin güvenilir olması, yapmış olduğunuz yatırımın heba olmaması ve dolandırılma gibi durumların meydana gelmemesi adına oldukça mühimdir. Bu içeriği hazırlarken de yararlandığımız https://www.zovovo.com/bitcoin-siteleri/ sayfasından En Güvenilir Bitcoin Siteleri’ne ve ücretsiz BTC kampanyalarına ulaşabilirsiniz.

Özellikle oldukça yeni bir yatırım alanı olması sebebiyle ülkeler tarafından yeterince önlem ve yasalar oluşturulamayan kripto para borsasında, pek çok farklı kripto para sitesi bulunmakta ve bu sitelerin birçoğunun güvenilirliği ispatlanamamaktadır. Bu nedenle kripto para yatırımı için kişilerin hem güvenilirliğinden emin olduğu hem de en çok tercih ettiği bazı kripto para siteleri bulunmaktadır. Bu bağlamda en güvenilir kripto para siteleri olarak şu siteleri sayabilmek mümkündür;

  1. Binance
  2. Gate.io
  3. Bitpanda
  4. Coinbase Pro
  5. Bitfinex

Binance

2017 yılında kurulan Binance, 37 milyar dolarlık günlük işlem hacmi ile kripto para piyasasının en büyük borsası olarak, kişilerin kripto para yatırımları ve işlemleri için en çok tercih ettiği sitedir.  En üst seviye kullanım kolaylığı ve kullanıcı deneyiminin yanı sıra en güvenilir kripto para uygulaması ve sitesi olarak da nitelendirilebilen Binance, günlük 28 milyona yakın kullanıcıya sahip olabilen devasa bir kripto para borsasıdır.

Bu kadar fazla işlem hacmi ve bu kadar fazla kullanıcı sayısına rağmen Binance tarafından oluşturulan oldukça güvenli sistem ve güçlü güvenlik önlemleri sayesinde kişilerin güvenliği konusunda asla sorun yaşamadığı bir sitedir. Özellikle kişilerin varlık hesaplarının çalınması veya hacklenmesi durumuna karşı oldukça önemli bir korumaya sahiptir. Bunun yanı sıra günlük oldukça fazla kullanıcıya sahip olmasına rağmen bakım sorunu en az yaşanan sitelerden biridir.

Dünyanın en büyük kripto para borsaları içerisinde zirvede yer alan Binance, özellikle sahip olduğu özelliklerin yanı sıra güvenilirliği sebebiyle de kullanıcıların en çok tercih ettiği borsa olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bitcoin, ETH gibi kripto paraları nasıl alacağınızı bilmiyorsanız https://www.zovovo.com/bitcoin-nasil-alinir/ sayfasında yer alan detaylı ve resimli anlatıma bakabilirsiniz.

Gate.io

Kripto para borsaları içerisinde 1200’ün üstünde kripto para desteği ile en fazla kripto para birimini destekleyebilen borsa sitesi olan Gate.io, özellikle kişilerin en çok güvendiği sitelerden bir diğeridir. Kullanıcılarına sunduğu yüzde 0,2’lik oldukça düşük işlem ücreti sayesinde kişilerin tüm işlemlerini dilediğince yapabildiği Gate.io, güvenlik konusunda ise özellikle SSL sertifikasına sahip olan bir site olması ve aynı zamanda 2 faktörlü kimlik doğrulama ile kişilerin hesaplarını güvence altına alması ile kişilere güven vermektedir. En güvenilir kripto para sitesi Gate.io, kişilere oldukça önemli bir koruma sağlamaktadır.

Bitpanda

AB güvenlik standartlarının tümüne uygun olan Bitpanda kripto para borsası sitesi, özellikle güvenlik konusunda AML 5 fon kanıtı ile oldukça güvenilir bir kullanım sunmaktadır. Onfido adındaki uluslararası ve büyük bir müşteri tanıma sağlayıcısı ile çalışıyor olmaları sebebiyle kişilerin güvenini kazanırken, Bitpanda kullanıcılarına bu bağlamda Know Your Customer ile kimlik doğrulaması yaparak olası olumsuzlukların önüne geçmektedir.

Coin Base Pro

Dünyanın en büyük borsalarından biri olan Coin Base Pro sitesi, özellikle Türkiye’de en güvenilir kripto para sitesi seçenekleri arasında yer almakta ve gerek ülkemizde gerek dünyada oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Coin Base Pro, güvenlik konusunda bu güveni, kişilere sahip olduğu BitLicense ile güvenilirliğini kanıtlamaktadır.

Bitfinex

Üst düzey likidite ve az oranda slipaj özellikleri ile ön plana çıkan Bitfinex, kullanıcıların oldukça kolay ve güvenilir bir işlem yapma olasılığı sunmaktadır. Bu site, aynı zamanda kişilerin kaldıraç işlemlerinde fonlama özelliğine ve imkanına sahip olması ile dikkat çekerken, güvenilirlik konusunda kişilerin hiçbir sorun yaşamamasını sağlamaktadır.

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:43 Amcasının Heimlich manevrası 3 yaşındaki yeğenini ölümden kurtardı: O anlar güvenlik kamerasında!
  2. 15:37 Apple'ın Geliri Beklentileri Aştı, Ancak iPhone ve iPad Satışlarında Düşüş Gözlendi
  3. 15:32 Fransız bankasından dolar-TL açıklaması geldi: Yıl sonunda 36 lira olacak
  4. 15:27 DEM Parti-CHP görüşmesi sonra erdi: Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum
  5. 15:27 Nisan Ayında Türkiye Enflasyonu Yükseldi
  6. 15:25 Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı
  7. 15:19 Arda Güler'in Yükselişi: Real Madrid'de İlk 11'e!
  8. 15:13 Çok ciddi zam geliyor! Akşam mumla oturtacak elektrik zammı için önemli tarih belirtildi
  9. 15:13 Merkez Bankası, kredi büyümesindeki yavaşlamaya vurgu
  10. 15:06 Airbnb, Yukarı Bak Filminin İkonik Uçan Evinin Gerçek Bir Replikasını İnşa Ediyor
  11. 15:04 Türk savunma endüstrisinin dev şirketi halka arz edilecek: Hisse fiyatı açıklandı
  12. 15:04 O rakı grubuna da zam geldi!
  13. 15:04 O tarih için dolar tahmini herkesi şaşırttı! 36 TL olacak
  14. 14:54 Mahalle Ortasında Büyük Kavga! Hazal Kaya'nın Annesi Kiracıyı Evden Kovdu!
  15. 14:54 AK Parti zenginlerden mi yoksullardan mı yana: Metropol Araştırma'nın anket sonuçları
  16. 14:51 Ancelotti Kararını Verdi: Arda Güler Yarınki Maç Kadrosunda Olacak Mı?
  17. 14:50 Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar
  18. 14:49 Sandro Tonali'ye Bahis İhlali: İngiltere'den 2 Ay Men Cezası!
  19. 14:48 İsrail'e ticaret kararında dikkat çeken detay: 'Halkı aptal yerine mi koyuyorsunuz?'
  20. 14:47 İşte leziz mi leziz fıstıklı susamlı krokan tarifi!: Bu tarifle çay saatleriniz daha güzel geçecek!
Kripto Para Haberleri