En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri

En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri

En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri Dönemin moda trendlerini takibe alan Mia Vento, en şık tasarım çizgilerini 925 ayar nitelikli gümüş ile buluşturuyor.

Kullanıcısının bedenine ışıltı katarken duruşunu güzelleştiren gümüş kolye koleksiyonları her stilden kombini tamamlayabilecek parçalardan oluşuyor. Mücevher yapımında kullanılan özel teknikler doğrultusunda kaliteli gümüşü renkli taşlar ve özel kaplamalarla bir araya getiren Mia Vento’nun gümüş kolye modelleri tarzına özgün dokunuşlar yapmak isteyen kadınları kendine çekiyor. Biz de aksesuarın stil üzerindeki büyülü etkisini seven ve bu enerjiden vazgeçmek istemeyen kadınların beğenisini toplayacak farklı modelleri sizler için inceledik.

 

Göz alıcı ve özgün motifler

https://st3.myideasoft.com/idea/bm/73/myassets/products/745/hayat-agaci-rose-renk-gumus-kolye-3476-jpg.jpeg?revision=1559055085

Malzemelerin klasik duruşunu yeniden yorumlayan Mia Vento renkli gümüş detayların kullanıldığı tasarımlarıyla ön planda. Gümüş iskeleti özel renkli altın kaplamalarla tamamlayan kolye modelleri işinin ehli ustaların ellerinden çıkma. Mavi renkli zirkon taşlarının bir araya gelmesiyle elde edilen zemin göz kamaştırıyor. Madalyon stilinde tasarlanan gümüş kolye modeli hayat ağacının kendine has formuyla yepyeni bir boyuta taşınıyor. Pastel tonları pembe altın kaplama ağaç figürüyle saran model stiline özgün bir hava katmak isteyenlerin en beğendiği parçalar arasında.

Pırlanta ışıltılı gümüş kolye modelleri

https://st1.myideasoft.com/idea/bm/73/myassets/products/323/1026275.jpg?revision=1576363855

Mia Vento her kadının hayali olan pırlanta mücevherleri ulaşılabilir kılıyor. Mücevher ustalarının özel tasarım tekniklerini gümüş takıların üretiminde kullanan marka, pırlantanın kendine has parıltısını bedenlere taşıyor. 925 ayar nitelikli gümüşün beyaz altınla kaplanmasıyla elde edilen kolye iskeleti baget kesimin modern duruşuyla tamamlanıyor. Parlak zirkon taşının farklı boyutlarına yer verilen tasarımın odak noktası ise yarı değerli taşlardan özel olarak üretilen baget kesim parçalar. Zirkon taşının oval bir akış oluşturduğu iskelete bağlanan ince hat ve üzerindeki iki büyük taş gerçekten göz kamaştırıyor. Gece kıyafetlerine damga vuran, gündüz kombinlerine ışık katan model en sevilen ve en şık gümüş kolyeler arasında. 

Ruhun inceliğini yansıtan tasarımlar

https://st1.myideasoft.com/idea/bm/73/myassets/products/126/1013870-1.jpg?revision=1574080360

Kadının içindeki güçlü kişiliği zarif gümüş kolye modellerine yansıtan Mia Vento tarzını oluşturmuş ve kendinden emin kadınların beğenisini toplayan tasarımlara sahip. Onlarca minik yuvarlaktan elde edilen damla formuyla ruhun farklı noktalarını tek bir potada buluşturan gümüş kolye modelleri stile renk katıyor. Rahatlık ve huzur vermesiyle bilinen zirkon taşının en parlak formlarına birbirinden güzel renkleri işleyen tasarım kullanıcısının enerjisini yükseltiyor. Pembe altın kaplama iskeletlerin ortasına yerleştirilen taşların göz alıcı tonlarına hayran kalmamak elde değil. Nitelikli gümüşü dinamik ve hareketli bir tasarıma dönüştüren Mia Vento ile kombinlerin duruşunu değiştirmek sizin elinizde. 

Klasiği yeniden yorumlayan gümüş kolyeler

https://st1.myideasoft.com/idea/bm/73/myassets/products/870/yonca-rosegold-plaka-gumus-kolye-1811-jpg.jpeg?revision=1559043001

Mia Vento klasik takı motiflerini modern tasarım trendleriyle bir araya getirerek kullanıcısına farklı ve şık alternatifler sunuyor. Şansın simgesi yonca formunu parlak taşlarla saran tasarım kullanıcısına sevdiklerinin anısını her daim yanında taşıma imkanı sunuyor. Pembe altın kaplama gümüş plakalar üzerine isim yazılabilen kolyeyi ışıklandıran zirkon taşlar pırlanta montür işçilik standartlarına uygun olarak tasarlanıyor. Bir kadına alınabilecek en güzel hediyeler içerisinde çok özel bir yere sahip olan yonca formlu gümüş kolye ile sevdiklerinizi mutlu etmek ve kendinizi ödüllendirmek çok kolay.

Yazı içerisindeki tüm gümüş kolyeleri incelemek için https://www.miavento.com/kategori/gumus-kolye bağlantıyı takip edin.

Mia Vento stile ışıltı katan benzersiz koleksiyonlara imza atmaya devam ediyor. Nitelikli materyali her bütçeye uygun göz alıcı takılara dönüştüren marka her kadının hayalindeki şıklığı ve parıltıyı bedenlere taşıyor. Siz de avantajlı fiyatlarıyla kullanıcısının kalbini çalan gümüş kolye modelleri ile stilinizi taçlandırabilir, günün her saati kullanabileceğiniz tasarımlarla gözleri üzerinizde toplayabilirsiniz.  

"En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri" haberi, 17 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 17 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. En Şık ve Zarif Gümüş Kolye Modelleri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Evo Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Yaşam Haberleri