Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herkese teşekkür ederken eski rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün adını an

Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herkese teşekkür ederken eski rol arkadaşı Neslihan Atagül'ün adını an

Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herk... Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek, herkese teşekkür ederek sadece rahatsızlığından dolayı diziden ayrılan eski partneri Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun adını geçirmedi.

Başarılı oyuncular Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 11 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen 52. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak dizide birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti. Ancak Akyürek'in paylaşımında Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nu anmaması dikkatlerden kaçmadı.

HERKESE TEK TEK TEŞKEKÜR ETTİ

Geçtiğimiz aylarda açtığı Instagram hesabından uzun bir veda paylaşımı yapan Akyürek, şunları yazdı: "Gemiyi limana yanaştırmanın verdiği huzurla...Bu yolculuğu inşa eden gemiyi hazırlayan yapımcılarımız Saner Ayar ve Nazlı Heptürk'e, Sefirin Kızı'nın dünyasını kuran, bu dünyaya inanmamızı sağlayan her daim yanımda olan desteğini esirgemeyen sevgili yönetmenim Emre Kabakuşak'a, çektikleri kıymetli sahnelerle yolculuğumuzu güçlendiren ikinci yönetmenlerim; Murat Aksu ve Işıl Günday'a, kamerasıyla duygularımızı derdimizi seyircimize geçiren, hikayenin hep içinde olan kıymetli görüntü yönetmenimiz ; Serdar Armutlu'ya, en zor zamanlarımızda desteğini esirgemeyen yanımızda olan yolculuğumuza renk katan Tuba Büyüküstün ve Eylem Canbolat'a..."

gemi.jpg

"YENİ HİKAYELERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE"

"Efeoğlu ailesinin yetenekli ve güzel İnsanları, aile olmanın sıcaklığını her daim hissettiren ; Gonca Cılasun'a, Doğukan Polat 'a Cemre Öktem'e Yağmur Başkurt'a Hivda Zizan Alp'e ve gülen yüzüyle sadece konağa değil gönlümüze de yerleşen Sami Aksu'ya, bize Kavruk olduğunu inandıran Müjgan'ın babası Edip Tepeli'ye başından sonuna çok iyi iş çıkaran büyük yetenek bizim gız; Beren Gencalp'e, bu hikayenin bir parçası olduğunu ve desteğini ve emeğini hiç esirgemeyen; İlayda Ildır'a, 90'lı yıllarda Ankara Devlet Tiyatrosunda bir çok oyununu izlediğim, beraber oynamanın mutluluğunu yaşadığım kıymetli abim Erdal Küçükkömürcü'ye ve Sefirin kızının büyük kahramanları kamera arkasında çalışan 52 bölüm emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Güzel bir yolculuktu. Yeni hikayelerde görüşmek dileğiyle, Eyvallah.."

engin-akyurek-sefirin-kizi-nda-calisan-herkese-14128451-3324-m.jpg

NESLİHAN ATAGÜL DİZİNİN YARISINDA AYRILMIŞTI

Oyuncu Neslihan Atagül geçirgen bağırsak sendromu hastalığından dolayı zor günler geçirdiğini ve bu süreçte kendini yormak istemediğini belirterek başrol oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılık kararı almıştı. Atagül'ün yerine de Mavi rolüyle Tuba Büyüküstün getirilmişti. Dizide Akyürek'in yakın arkadaşını oynayan Uraz Kaygılaroğlu da rol gereği ölerek diziye veda etmişti.

"Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herkese teşekkür ederken eski rol arkadaşı Neslihan Atagül." haberi, 13 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 13 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herkese teşekkür ederken eski rol arkadaşı Neslihan Atagül.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Engin Akyürek, Sefirin Kızı'nda çalışan herkese teşekkür ederken eski rol arkadaşı Neslihan Atagül.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  2. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  3. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  4. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  5. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  6. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  7. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  8. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  9. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  10. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  11. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  12. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  13. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  14. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  15. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  16. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  17. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  18. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  19. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  20. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
Otomotiv Haberleri