Engin Özkoç 'yayınlayacağım' dediği Erdoğan’ın görüntülerini gösterdi

Engin Özkoç 'yayınlayacağım' dediği Erdoğan’... Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terörle mücadele de CHP'yi suçlamasına karşılık videolarla yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terörle mücadele konusunda CHP’yi suçlamasına “Bir insanın yüzü hiç mi kızarmaz? Terör örgütü Abdullah Öcalan’ı muhatap alan Türkiye’deki tek Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bir dahaki haftalarda o videoları çıkartacağım, bizzat kendi ağzından söylediği o videoları yayınlayacağım." demişti. Önkoç bugün yaptığı basın toplantısında bahsettiği videoları yayınladı.

CHP'li Özkoç şunları kaydetti: AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Gara operasyonuyla ilgili kendisini haklı çıkartacağını düşündüğü görüntüler yayınladı. bir karşılığı olmadı gerçek görüntüleri ben yayınlayacağım dedim. dedi https://tele1.com.tr/chpli-ozkoc-erdoganin-kendi-agzindan-soyledigi-o-videolari-yayinlayacagim-334547/ Biz her şeyi açık ve net şekilde ispat etmeye hazırız Tek tek açıklıyorum Diyarbakır BOP'da yıldız olmalı. Türkiye'nin Ortadoğu'daki görevi BOP'un eş başkanlığıdır. BOP dediği Büyük Ortağu Projesi. Büyük Ortadoğu Projesi dediği Arap Baharı,  Arap Baharı dediği Müslüman kardeşlerimizi Amerikan Emperyalizmi tarafından 3 milyon 750 bin kişinin öldürülmesi Kadınlara tecavüz edilmesi insanları çırılçıplak soyup fotoğraflarının tüm dünyaya dağıtılması. Bunun eş başkanı kim diyor Recep Tayyip Erdoğan. Benim diyor. Diyarbakır neden önemli bir merkez olacak? açıkla. Nasıl bir düzen kurulacak ki Diyarbakır merkez haline gelecek. Perde arkası anlaşmaları açıkla.

"Öcalan ile masaya oturdun mu?"

İki Diyor ki ne Kandil ile ne Öcalan ile görüşmedim. Ben bakanlarımı Kılıçdaroğlu'na gönderdim. sen gönderince bakanlar geldiğinde kim o bilgiyi vermiş oluyor? Cumhurbaşkanı vermiş oluyor. peki sen Öcalan'ın ayağına mit müsteşarını gönderirsen kim göndermiş oluyor. kim göndermiş oluyor? sen göndermiş oluyorsun. Öcalan ile masaya oturdun mu oturmadın mı Öcalan'ın belirlediği isimlerle Dolmabahçe'de görüşmeleri yaptın mı? ne diyorsun video da ben yaptırdım diyorsun. Bundan sora da yaptırtırım diyorsun. kimle terör örgütünün başıyla nereyle kandille diyorsun Bunlar çözüm sürecini doğu ve güney doğuda silah stoklamak olarak değerlendirdi. ne diyorlar Çözüm sürecinde valilerimiz verdiğimiz emir doğrultusunda bugünkü operasyonlara girmiyorlardı. yani diyorsun ki. bu süreçte biz onlarla pazarlık ediyorduk valilere dedik ki siz onlarla karşı karşıya gelmeyin onları silahlanmasına engel olmayın. hendek kazmasına engel olmayın dedik diyor. sonra o hendeklerde o silah depolarında kimler şehit oldu. 

"Engin Özkoç 'yayınlayacağım' dediği Erdoğan’ın görüntülerini gösterdi" haberi, 25 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Engin Özkoç 'yayınlayacağım' dediği Erdoğan’ın görüntülerini gösterdi haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Engin Özkoç 'yayınlayacağım' dediği Erdoğan’ın görüntülerini gösterdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:46 Opel’den 474 bin TL’lik indirim! Hem tasarımı hem özellikleri bir harika!
  2. 13:40 Hakan Fidan Katar'a gidiyor
  3. 13:36 Gazze'de son durum: Can kaybı 33 bin 797’ye yükseldi
  4. 13:31 Adana'da Yaz Sıcakları: Geleneksel Karnavalın Altında 39 Derece!
  5. 13:25 BIST 100 Endeksinde dikkat çeken düşüş
  6. 13:23 Tarım Ürünleri Fiyatlarında Mart 2024'te %61,87 Artış: TÜİK Raporu
  7. 13:21 Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi: Dört belediye için seçim yenilenecek
  8. 13:20 Artuklu'da Sokak Kedisi Trajedisi: Sürücü Kaçtı, Hayvanseverler Tepkili
  9. 13:14 Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak: Nursema, Umut'un ihanetine tanık olacak
  10. 13:12 Körfez Ülkelerinde Şiddetli Yağışlar ve Seller: Umman'da 18 Kişi Hayatını Kaybetti
  11. 13:05 İtalyan Devi CFM Soğutma ve Otomasyon'u Satın Aldı:Türkiye'deki Ekonomik Krizin Etkisi Devam Ediyor
  12. 13:03 Macron, "Olimpiyat Ateşkesi" çağrısında bulundu
  13. 12:56 Anayasa Mahkemesi Başkanvekili belli oldu: Basri Bağcı kimdir?
  14. 12:55 Filenin Sultanları 2024 VNL sezonuna başlıyor: Geniş kadroda yer alacak isimler belli oldu
  15. 12:49 Birleşmiş Milletler: İsrail'in Gazze'ye insani yardım kısıtlamaları devam ediyor
  16. 12:42 Yurtdışında da projeleri olan Türk inşaat devi iflasını açıkladı
  17. 12:41 "En büyük" yıldız kaynaklı kara delik bulundu
  18. 12:41 AKP'nin emeklilere yönelik vaadi boş çıktı: SGK Uzmanı "İndirimler nerede?" diye sordu
  19. 12:41 Ticaret Bakanlığı, İsrail'e ihracatın devam ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi
  20. 12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek Arasındaki İddialar Yalanlandı
Politika Haberleri