Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! İtiraf Ettiği O Sözler Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! İtiraf Ettiği O Sözler Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! ... Erdal Özyağcılar milyonların severek izlediği bir oyuncu olarak yaşamını sürdürdü. Ancak geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın programında itiraf ettiği o sözler gündeme bomba gibi düştü. İşte Erdal Özyağcılar’ın yaşadığı o skandal olaylar..

Bu haberimizde yine Erdal Özyağcılar milyonların severek izlediği bir oyuncu olarak yaşamını sürdürdü. Ancak geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın programında itiraf ettiği o sözler gündeme bomba gibi düştü. İşte Erdal Özyağcılar’ın yaşadığı o skandal olaylar.. Erdal Özyağcılar başarılı dizi Yasak Elma’da Hasan Ali Kuyucu rolünü sürdürüyor ve oldukça da beğeniliyor. Geçen hafta Youtube üzerinden yayınlanan Armağan Çağlayan’ın programına katılan Özyağcılar kendisi ve geçmişi hakkında samimi ve ilginç açıklamalarda bulundu. Ailesi Bursa’nın ileri gelen ve zengin ailelerinden olan Özyağcılar’ın kendisinden büyük kardeşi daha on bir aylıkken vefat etmiş. Çok güzel bir çocuk olarak doğan ağabeyi zamanla çok kilo almış ve daha on bir aylıkken çok fazla kiloluymuş. Ailesinin ve babaannesinin açıklamalarına göre çok kilolu olduğu için hayatını kaybetmiş. Bunun travmasını atlatamayan ailesi de Erdal Özyağcılar’a bebekliğinden on üç yaşına kadar ancak hayatta kalacak kadar yedirmiş. Çocukluğunda kendisini hep aç hisseden Özyağcılar meyve bahçelerinden meyve toplayarak karnını doyurmaya çalışırmış. Konservatuvar Sınavları Özyağcılar’ın bir diğer şaşırtan açıklaması ise konservatuar sınavında yaptığı usulsüzlük olmuş. Tiyatrocu olmak isteyen Erdal Özyağcılar babasını kırmamak için aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne de kaydolmuş ama bitirmemiş. İzmir Konservatuarı’nı kazanamayınca İstanbul konservatuar sınavlarına girip okulda okumaktan son anda vazgeçen bir arkadaşının belgeleri ile İstanbul Konservatuarı’na kaydolmuş. Ama sonra durumu Yıldız Kenter’e anlatmış ve bir süre misafir öğrenci olarak derslere devam etmiş. Kariyerinde ona en çok yardım eden isim de Yıldız Kenter olmuş. Ayak Fetişisti Şimdiki eşi Güzin Özyağcılar’la konservatuar sırasında tanışan Erdal Özyağcılar bir gün arkadaşlarına ayak fetişisti olduğunu ve ayağını beğenmediği birisiyle birlikte olamayacağını anlatmış.  Yeni tanıştıkları sırada arkadaşları da Güzin Özyağcılar’ın zorla çizmesini çıkartmış ve ayaklarını görmesini sağlamış. Şu an mutlu bir evlilikleri olan Erdal ve Güzin Özyağcılar çifti 1972 senesinden beri evli olup Emrah ve Zeynep isminde iki çocukları vardır.

"Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! İtiraf Ettiği O Sözler Gündeme Bomba Gibi Düştü!" haberi, 10 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 10 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Son Dakika kategorisi altında bulunan Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! İtiraf Ettiği O Sözler Gündeme Bomba Gibi Düştü! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdal Özyağcılar’dan Şaşırtıcı Açıklamalar! İtiraf Ettiği O Sözler Gündeme Bomba Gibi Düştü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  2. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  3. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  4. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  5. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  6. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  7. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  8. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  9. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  10. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  11. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  12. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  13. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  14. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  15. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  16. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  17. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  18. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  19. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  20. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
Haberleri