Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakemlerle Yola Devam!

Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakemlerle Yola Devam!

Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakem... Galatasaray'ın Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiklerini belirtti: "Yabancı hakem olsun, varsın robot hakem de olsun. Haksızlıkları ortaya çıkarsınlar, sonuç neyse kabul ederiz." Timur, adil bir karar için çağrıda bulundu.

Galatasaray'ın Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederek yabancı hakem talebine destek verdi. Timur, adil bir futbol ortamı için çağrıda bulunarak, hakemlikte yaşanan haksızlıkları ortaya çıkaracak bir sistemi kabul etmeye hazır olduklarını vurguladı.

Galatasaray'ın Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa galibiyetinin ardından şu ifadelerle açıklamalarda bulundu:

"Fenerbahçe'nin teklifini kabul ediyoruz. Yabancı hakem olsun. Buyursun olsun. İçeride Okan Hoca'ya söyledim. Robot hakem olsun, varsın robot hakem olsun. Hiç mesele yok. Otomatik, robot, yabancı olsun. Kabul ediyoruz. Ama siz yabancı hakemlerin evine giderseniz, çocuğunu tehdit ederseniz, AVM'de fotoğrafını çekerseniz, etrafını sararsanız gene olmaz. Aylardır söylüyoruz. Madem ki yabancı hakemin, saniyedeki görüşünü, kararının adil olduğunu düşünüyoruz. 3 tane yabancı hakem seçelim, sonuç neyse başımızın üstüne. 15 aydır söylüyorum. Hiç karşılık alamadım. Tüm maçların hepsini izlesin hakemler.

Yabancı hakem olunca Fenerbahçe şampiyon olacağını düşünüyor ya... Tüm 10 seneyi incelesinler. Bu seneden başlasın bu hakemler, basit hata, fazla faul, basit penaltı, seni kazandıran hata, 1-0 gerideyken hata. Her şeye baksın yabancı hakemler, 3-5 yabancı hakem seçelim, 1 saniyede incelediğini doğru buluyor ya Ali Koç ve Fenerbahçe, haftalarca incelesinler, sonuç neyse başımızın üstüne. Kabul ederlerse biz de kabul ediyoruz.

Teraziden kaçan hırsızdır derken bunu kastetmiştim. Sen madem ki haksızlık yapıldığını düşünüyorsun, dersin ki hakeme gidelim dersin. Deftere bakalım. Deftere bakmaktan kaçıyorsan savında haklı değilsin, toplumu manipüle ediyorsun. Toplumu manipüle etmemek için geri kalanını doğruya yönlendirmek için seçelim 5 hakem.

Şimdiye kadar hep haksız kazandığını, şampiyon olamadıysa da zaten çok haksızlık yapmasına rağmen kazanamadığını kabul ediyordur. Hepsine tek tek bakılsın. Ne sonuç çıkıyorsa kabul. Bağımsız olarak kabul. Onun haricinde her hakem olur, robot hakem bile olur. Robot hakem daha iyi olur.

Annesine, babasına baskı yapamazsın, sosyal medyadan kumpas kuramazsın, robot hakemin evine insan yollayamazsın, robot hakem yumruk atamazsın, robot hakemi AVM'de çeviremezsin. Bunları yaşıyoruz.

Bu haksızlıklar, sonuca varmayacak. Tekrar ediyorum, çağrıda bulunuyorum. Her maç yabancı hakem gelsin hiç fark etmez. Türk hakemlerinden daha iyi anlamına gelmiyor bu.

Bize acayip haksızlık yapılıyor, çok büyük haksızlık yapılıyor. Yabancı hakemlerin geçmişe bakması da kabul edilmiyorsa, kimse çıtını çıkarmayacak. Gel röntgeni çekelim diyoruz. Röntgenden kaçıyorsan iddianda yanlış bir şey yapıyorsun."

"Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakemlerle Yola Devam!" haberi, 17 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakemlerle Yola Devam! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erden Timur’dan Sürpriz Çıkış: Yabancı Hakemlerle Yola Devam! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 07 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:20 Guterres, İsrail'e ateşkes çağrısı yaparak, fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirtti
  2. 02:18 Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
  3. 02:15 Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
  4. 02:13 Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
  5. 02:11 129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
  6. 02:08 Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
  7. 02:05 Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
  8. 02:01 Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!
  9. 01:48 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
  10. 01:45 Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
  11. 01:30 Salgın hızla yayılıyor: O bölgede eğitime ara!
  12. 01:28 Kahvaltıda sakın yemeyin: Kansere yol açıyor!
  13. 01:26 Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
  14. 01:21 Göbeğini sallayarak paraları götürmüş! Tiktok fenomeni Kazancı dudak uçuklattı!
  15. 01:19 Türkiye yeniden dünyanın halı merkezi oluyor
  16. 01:12 Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!
  17. 01:10 Putin'in Talimatı: Ukrayna Yakınında Nükleer Tatbikat
  18. 01:06 Ses Kaydı Skandalı: Trump, Biden Yönetimini Gestapo'ya Benzeterek Tartışma Yarattı
  19. 01:01 Güney Afrika, İsrail'in Refah'ın derhal boşaltılması açıklamasından büyük endişe duyduğunu belirtti
  20. 01:00 Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli
Spor Haberleri