Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün İmamaoğlu’nu es geçti

Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün İmamaoğlu’nu es geçti

Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün ... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazında buluştu. İki isim cuma namazının ardından

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze namazında buluştu. İki isim cuma namazının ardından kılınan cenaze namazında birlikte saf tuttu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başta İmamoğlu'nu görmezden gelerek Mustafa Cengiz'den başlayarak saf tutanların elini sıktı. Törenin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı'na aracına kadar eşlik etti. Tokalaştıkları gözlenen iki ismin bir süre ayaküstü sohbet ettikleri de gözlendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazını kılmak ve İTO eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu'nun cenazesine katılmak için Altunizade'deki İlahiyat Fakültesi Camii’ne geldi.

Erdoğan, İmamoğlu’ndan dakikalar sonra camiye giriş yaptı. Cumhurbaşkanı’na damadı, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak ile AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti. İki isim cuma namazının ardından cenaze namazı için birlikte saf tuttu. Törenin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı’na aracına kadar eşlik etti. Tokalaştıkları gözlenen iki ismin bir süre ayaküstü sohbet ettikleri gözlendi.

ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NU TEBRİK ETMEDİ

Ekrem İmamoğlu'na, havalimanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılaması soruldu. İmamoğlu, "Karşılaşmamız gerekiyor. Çünkü biz bu millete hizmet eden iki makam sahibiyiz. Bunlar gayet doğal. Nezaketin, buluşmanın normalleşmesi, bu ülkenin normalleşmesi demek. Bunu her zaman uygulamaya çalışacağım. Fırsat bulursam merhabalaşırım, kucaklaşırım, bu ülke adına bu şehir adına sohbet ederim. Bu benim için keyiftir, onurdur. Dün ve bugün merhabalaşmanın ötesinde kandilini kutladım" dedi. İmamoğlu, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan hayırlı olsun dedi mi size?' sorusuna, "Kendisi öyle bir cümle kullanmadı. Sadece kandilini kutladığımda iade-i kutlama yaptı" yanıtını verdi.

ATALAY ŞAHİNOĞLU KİMDİR?

Nuh Çimento'nun yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Atalay Şahinoğlu (80), İstanbul’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybetti.

Nuh Çimento, 1999-2013 yılları arasında Kocaeli’de faaliyetini sürdürmüştü.

1939 Trabzon doğumlu olan Şahinoğlu, 1957’de İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yurtdışında İngilizce lisan eğitimi aldı. 1962-1971 yılları arasında Koç Burroughs AŞ’de iş hayatına atıldı ve bölge müdürlüğü yaptı. İTO’da başkanlık yaptı. Şahinoğlu, 1972-1979 yılları arasında Bozkurt Mensucat’ta Genel Müdürlük, 1985-1987 yılları arasında Hazet Holding’de Genel Koordinatörlük görevlerinde bulundu. 1986’da Kıbrıs Tayf Ltd. ortaklığının kurulmasında görev aldı, 1987-1995 yılları arasında kendisine ait Odak Pazarlama AŞ’yi kurup işletti.

Atalay Şahinoğlu, 1995-1999 yılları arasında Toprak Holding İcra Kurulu Başkanlığı, 1996 yılında ANT Tekstil Kurucu Ortaklığı görevlerinde bulundu. 1999-2013 yılları arasında Nuh Çimento Grubu şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Koordinatörlüğü görevlerini yürüttü. 1982-1995 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, 1995-1999 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, 1999-2004 yılları arasında da İTO Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu.

"Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün İmamaoğlu’nu es geçti" haberi, 19 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün İmamaoğlu’nu es geçti haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan dün ‘kucaklaşma zamanı’ dedi, bugün İmamaoğlu’nu es geçti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:30 İran'da Mahsa Emini protestoları: Rap şarkıcısı idama çarptırıldı
  2. 19:27 Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e ‘Erdoğan’ tepkisi geldi: "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir"
  3. 19:08 Galatasaray, Şampiyonluk İddiasını Güçlendirmek İçin Victor Lindelöf Transferinde Kararlı
  4. 19:08 TikTok CEO’su Shou ABD'deki yasa için konuştu: "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz"
  5. 19:03 Gizemli Zaman Yolcusu: 6000 Yıl Sonrasının Şaşırtıcı Görüntüleri Ortaya Çıktı
  6. 18:58 Sırrı Sakık ve Önder Aksakal arasındaki tartışma Meclis'te gergin anlar yaşanmasına neden oldu
  7. 18:55 PKK terör örgütünün Almanya sorumlularından Saim Çakmak yakalandı
  8. 18:53 Biden, Tiktok'un Amerika'da yasaklanması kararını içeren tasarıyı imzaladı
  9. 18:50 Beyaz Saray, Ermeni Soykırımı'nı Anma Açıklamasında Kararlılıkla Duruşunu Sürdürüyor
  10. 18:48 Batuhan A gemisinin battığı yerden ceset çıkarıldı: Mürettebatı arama çalışmaları devam ediyor
  11. 18:46 Borsa İstanbul günü yükselişle tamamladı
  12. 18:44 TikTok CEO'su: ABD'deki Yasal Mücadelede Kararlıyız, Platformun Geleceği Belirsiz
  13. 18:39 Run:ai'nin Satın Alma Değeri 700 Milyon Doları Aştı: Kurumsal Teknoloji Yönetiminde Yeni Adım
  14. 18:36 Galatasaray, Adana Demirspor Maçı İçin Son Hazırlıklarını Tamamlıyor
  15. 18:35 Dolar ve altın yatırımcılarının geleceğini şekillendirecek önemli tarih!
  16. 18:33 Almanya Ekonomik Büyüme Tahminlerini Yükseltti: Habeck'ten Yeni Açıklamalar ve Reform Çağrısı
  17. 18:29 Gazze'de Kritik Kıtlık Tehdidi: İsrail Engelleri ve Çatışmalar Yardımı Zorlaştırıyor
  18. 18:25 Independiente Teknik Direktörü Carlos Tevez Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Durumu İnceleniyor
  19. 18:21 Ankara Tren Garı Katliamı Davasında Polis Takibi Skandalı: Yakub Şahin'in İzleri
  20. 18:17 Kongo'da Mpox Salgını: 19 Vaka Kaydedildi, Önlemler Alınıyor!
Politika Haberleri