Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık

Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık

Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık AKPartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: Geleceğimizin teminatı sevgili gençler, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Cumhurbaşkanı ve AKParti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AKParti Eskişehir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı için Eskişehir’e geldi. Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programın ardından Erdoğan, AKParti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile beraber Eskişehir Vehbi Koç Kongre Salonu’ndaki ‘Gençlik Buluşması’ etkinliğine katıldı.

AKPartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde: Geleceğimizin teminatı sevgili gençler, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Öyle pankartlar hazırlamışsınız ki ben şimdi ne diyeceğim ne konuşacağım şaşırdım.

'EMANETİ SİZLERE BIRAKACAĞIZ'

Gençlik aşkıyla bir kez daha gençlerimizle buluşmaktan memnuniyet duyuyorum. Türkiye'nin dört bir yanından gençlerimizle her yan yana geldiğimizde kendimizi gençleşmiş hissediyoruz. Tecrübesi ile duygu ve heyecanı ile 20 yaşında bir kardeşiniz olarak burada sizlerle birlikteyim. Hep söylediğim gibi biz artık sizlerin zamanının misafirleriyiz. Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılı misyonunu tamamladıktan sonra emaneti sizlere bırakacağız. 

'30 YAŞ ALTI 5 MİLLETVEKİLİNDEN 4'Ü AK PARTİ SIRALARINDA OTURUYOR'

Cumartesi günü İzmir'deydik. Hamza Dağ kardeşimiz gençlik kollarından yetişme ve bizim şu an İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Karabük ve çok sayıda ilde arkadaşlarımız yine gençlik kollarımızdan geliyor ve önümüzdeki dönemde inşallah daha fazla yer alacak. Aynı zamanda meclisteki 30 yaş altı 5 milletvekilinden 4'ü AK Parti sıralarında oturuyor.

'TÜRKİYE YÜZYILI'NA KOŞMAYA HAZIR MIYIZ?'

Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Tabii bunun için sizlerin kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Bu konuda ben size güveniyorum. Gençler öyleyse şimdi soruyorum akın akın Türkiye Yüzyılına koşmaya hazır mıyız? Mukaddes emaneti ne yaptınız diye sorduğunuz alnımız ak bir şekilde cevap vermeye hazır mıyız? işte benim milletimin gençliği bu.

'KARANLIĞI AYDINLATAN GENÇLERSİNİZ'

Sevgili gençler hayat doğumdan ölüme kadar süren nesilden nesile aktarılan bir bilgi, mücadele sürecidir. Kendinizi bıraktığınız zaman maddi ve manevi anlamda zarara uğramanız kaçınılmazdır. Ben sizin bu heyecanınızı görünce 31 Mart akşamı artık Nebi kardeşimin emenati aldığı akşam olarak görüyorum. Siz şu anda karanlığı aydınlatan gençlersiniz. 31 Mart gecesini de sizler aydınlatacaksınız. Durmadan, yorulmadan 31 Mart gecesine kadar yola devam ediyor muyuz? Artık Eskişehir'i şu karanlık bahtıntan kurtarmaya hazır mıyız? Babalar sözünü tutar biliyorum da asıl siz sözünüzü tutacaksınız.

Rabbime hamd ediyorum, 'Ya Rabb bana böyle genç dinamik yol arkadaşları nasip ettiğin için sana hamd olsun'.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık

'GENÇLERE SÖZÜMÜZÜ TUTTUK'

Bugün 'Gençlik Aşkıyla' diyerek Eskişehir'de sizlerle beraberiz. Önümüzde yine 'Gençlik Aşkıyla' diyerek Adana'da, İstanbul' da yine sizlerle olacağız. Siz bakmayın birilerinin seçim arifesi gençlik edebiyatı yaptığına, onlar sadece bu işi istismar etmeyi bilir. Biliyorsunuz Mayıs ayındaki seçimlerimiz için, gençlere verdiğimiz teyahütler vardı. Biz bu sözlerin tümünü tuttuk veya adımını attık. Belediye de kendi aralarında yarış içerisinde. AK Parti'li belediyeler gençlerimizin hizmetine binin üzerinde spor merkezi yaptık. Şimdi Millet Bahçelerine Kadın Kırathaneleri yapacağız. Çünkü AKParti bir farklılığın ortaya çıktığı bir oluşum.

'YAPTIKLARIMIZA HAYALLERİ YETİŞEMEZ'

Şimdi Nebi kardeşimizle el ele vereceğiz, Eskişehir'i çok farklı bir yere çıkaracağız. Ufukları kendi hırslarından düşük olan bir güruh Alper Gezaravcı kardeşimize ne dediler, 'Turistik gezi' 'Devlet bir adam için bu kadar para harcar mı?' dediler. Adam gibi devlet olursan değer. Tabi bu işler Bay Bay Kemal'in musluk açılışlarına benzemez. Başkalarının bitirdikleri işi sahiplenmeye benzemez bu işler. Bu işlerin ardında çok büyük emek var. Esasen bizim yaptıklarımıza onların hayalleri bile yetişemez. İnşallah ileride kendi roketimizle kendi yetiştirdiğimiz astronotlarımızı uzaya göndereceğiz.

Tabii bunları düşünürken gençlerimizinde başka derdi, sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Bunların hepsi gündemimizde. Çünkü biz gençlerimizi araç olarak değil yol arkadaşı olarak görüyoruz.

AKPartili Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlerin sorularından bazılarına verdiği cevaplar şu şekilde:

MUHALEFETİ NASIL BULUYORSUNUZ?

Şu andaki muhalefetin geçmişteki muhalefetten en ufak bir farkı yok. Muhalefet geçmişten daha kötüye gidiyor. Şu an zaten paramparça olmuş durumdalar.

ESKİŞEHİR'DE GENÇLER İÇİN VAATLER NELER?

Nerede bir olumsuzluk varsa bu işi biz çözeriz. Biz şimdi merkezi yönetim olarak Devlet Su İşleri'yle el ele vereceğiz Eskişehir'in susuzluğunu gidereceğiz. Bununla da bitmedi bütün bu kentsel dönüşüm adımlarını atarak Eskişehir'i tekrardan modern bir şehir olmasını sağlayacağız.

Nebi Hatipoğlu da gencin sorusuna cevap vermek istedi ve "Biz öğrenci arkadaşlarımızla görüştük, konuştuk. Bir sürü projelerimiz çıktı ortaya. Burada sizde kabul ederseniz birkaç tüyo vermek istiyorum. Öğrencilerimizin kampüs ve çevresindeki tüm alanlarla internet bedava olacak. Biz öğrencilerimiz için bugünün fiyatıyla 50 TL'ye aylık aboman yapılacak öğrenci kartı düşünüyoruz. Bununla beraber istediğiniz yere gidebileceksiniz." ifadelerini kullandı.

BUNLAR YENİLE YENİLE DOYMAZLAR

Sayın Kılıçdaroğlu'nu ben niye geri getireyim. Zaten 18 kez gitmiş. Onu gönderenler onu düşünsün. Biz işimize bakacağız, bizim yapacak çok işimiz var. Bunlar yenile yenile doymazlar. Bu yerel seçimlerde bizler ciddi manalarda il belediyelerimizi kaça çıkaracağız bunu düşüneceğiz.

Savunma Sanayi alanında geldiğimiz noktayı görüyorsunuz. 2. uçak gemimizi gemisini kendi tershanemizde yapacağız.

DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET EDECEK Mİ?

Şimdi ben önümüzdeki hafta direkt bölgeden başlıyorum. Bir taraftanda tabii konutlarda teslim töreni yapacağız.

ESKİŞEHİRSPOR İÇİN BİR ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Tabii ben gelip oynayamam. Burada Eskişehir'in zenginleriyle birlikte bir koordinasyon yaparak takımı korumak gerek, bu belediye başkanının böyle bir derdi yok. İnşallah Nebi kardeşimizle burada yeni bir dönem başlayacak.

"Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık" haberi, 30 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Gençlerin önünü her alanda açtık 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:42 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
  2. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  3. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  4. 17:55 Dev şirket 269.065.476 TL'lik sermaye artışı için adım attı
  5. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  6. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  7. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  8. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  9. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  10. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  11. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  12. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  13. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  14. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  15. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  16. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  17. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  18. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  19. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  20. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Politika Haberleri