Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk

Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk

Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numar... Seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, modernizasyon projelerine dair bilgi verip "Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk, OECD'de 1 numarayız" dedi.Diyarbakır'da konuşan CHP'nin cumhurbaşkanı...

Seçim çalışmaları kapsamında Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, modernizasyon projelerine dair bilgi verip "Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk, OECD'de 1 numarayız" dedi.

Diyarbakır'da konuşan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Erdoğan'ın Bursa mitingine ilişkin "Diyarbakır'dan da sesleniyorum sayın Erdoğan'a: Bugün Bursa'da 15.30'da konuşacaktın. Toplayamadın milleti 18.00'e aldın. Ben o meydanda iftardan önce zımba gibi miting yaptım" demişti. Gecikmeli başlayan mitingde konuşan Erdoğan "Biz icraatlarımızla konuşuruz" dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Bu çolpa herifler, milletimizin kazanımlarına göz dikmiş durumdalar. Yalan mı yalan bunlarda. Ne oldu, Man Adası'nda benim paralar vardı, ailemin paraları vardı. Yargı ne karar verdi, bunları 197 bin liraya mahkum etti. Şimdi Bay Kemal AİHM'e gidecekmiş, nereye gidersen git. Dostların olabilir git. Getir göster makbuz falan ne oldu, hepsi yalan.

¦ Biz CHP Genel Başkanının çarkçılığına, dün söylediğini bugün yalanlamasına, yüzü kızarmadan yalan söylemesine, iftira atmasına alışkındık. Bunların cumhurbaşkanı adayları da başımıza kesildi. O da bir küçük Kılıçdaroğlu. Daha doğrusu o da çakma Kılıçdaroğlu. Türkiye bunların aslından ne gördü ki çakmasından hayır bulsun.

¦ Biz hizmetin, projenin yatırımın sadece vaadini veren değiliz, biz icraatlarımızla konuşuruz.

¦ Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk, OECD'de 1 numarayız.

¦ Bursa'da 44,5 katrilyon yatırım yaptık. Bursa'ya 3 bin 784 kişi kapasiteli yurt binaları inşa ettik, 7 bin 250 kişilik yeni yurt açacağız. TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdik.

¦ Bursa bizim hizmetlerimizi en iyi bilen şehirlerden biridir. Türkiye'yi Bursa ile büyüttük bu günlere getirdik. İnşallah 2023 hedeflerine de beraber ulaşacağız.

¦ 43 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Bursa'ya ayrı bir yakıştı. Eski stadın olduğu yeri de Millet Bahçesi yapıyoruz. Bunun yanında, 750 yataklı Osmangazi Çekirge Devlet Hastanesi, Yenişehir ve Kestel Devlet Hastanelerinin de inşası devam ediyor.

¦ Bursa'daki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı 2,8 milyar liralık bir kaynakla destekledik.

¦ 2002 yılına kadar Bursa'ya 200 kilometre bölünmüş yol inşa edilmişti, biz buna 343 kilometre daha ekledik. Bursa-Bilecik hızlı tren projesinin yapımı süratle devam ediyor. Gemlik Limanı'nı Bursa'ya bağlamak için hayata geçireceğimiz Bursa-Gemlik demiryolu projemizin hazırlıkları tamamlandı. Bursa'ya yüksek hızlı tren garajı yapacağız, İznik garajının da yapımına başladık.

¦ Bursalı çiftçilerimize son 16 yılda 1.4 katrilyon tarımsal destek verdik. Bay Kemal 'Çiftçiye hiçbir şey vermiyorlar' dedi, dürüst olun.

¦ (izlettiği videonun ardından) Hastane deyince akla ne gelir hijyen gelir. Bay Kemal'in genel müdür olduğu o hastanelerde hijyen yoktu. Bay Kemal siz busunuz.

"Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk" haberi, 11 Haziran 2018 tarihinde yazılmıştır. 11 Haziran 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Hindistan'dan sonra dünyada 1 numara olduk 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Gündem Haberleri