Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı!

Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı!

Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları... AKPartili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKParti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını duyurdu ve yerel seçimlere dair önemli mesajlar verdi. Erdoğan, İzmir'in sorunlarına vurgu yaparken, muhalefeti eleştirdi ve belediye başkanlarının eser ve hizmet odaklı olması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan konuşması sırasında İzmir ile alakalı düşüncelerini dile getirdi. Bunun yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dair eleştirilerini de dile getiren Erdoğan, şehrin sorunlarını vurguladı.

"GÖNLÜ BAŞKA YERLERDE OLAN İSİMLER..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere dair önemli mesajlar verdi. Muhalefeti eleştirerek, milletin eser ve hizmet siyasetine dayalı belediye başkanlarını tercih edeceğini vurguladı.

 

İZMİR'DE İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI

Erdoğan, İzmir'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nu eleştirerek, İzmir'in sorunlarına dikkat çekti ve kentin çevre sorunlarına değindi.

Erdoğan, "Ne İzmir ne İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla hizmet eden herkesindir. Şu İzmir Körfezi'nin hali nedir ya? Kokudan geçemiyoruz. Bir zamanlar belediye başkanı olmadan önce İstanbul'da Haliç işte böyleydi. Haliç'i bu pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, yeniden Haliç eski haline dönmeye başladı. İzmir'in ilçelerinin, mahallelerinin, sokaklarının hali ortada. Şu güzelim Körfezi önce kokutup sonra kimyasal madde ile kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şey yoktur." şeklinde konuştu.

 

İZMİR İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI

Erdoğan, konuşmasının ardından AKP'nin İzmir ilçe adaylarını duyurdu. Bu isimler şu şekilde:

Aliağa - Serkan Acar 
Balçova - Erol Eroğlu 
Bayındır - Uğur Demirezen 
Bayraklı - Bilal Kırkpınar 
Bergama - Sadık Doğruer 
Beydağ - Hüseyin Ay 
Bornova - Cevdet Çayır 
Buca - Adnan Öztekin 
Çeşme - Esat Tanık 
Çiğli - Murat Gökçekaya 
Dikili - Sema Akıncı 
Foça - Taner Acar 
Gaziemir - Deniz Doğan 
Güzelbahçe - Gümüş Saime Bucaklıoğlu 
Karabağlar - Mehmet Sadık Tunç 
Karaburun - Eyüp Kaykaç 
Karşıyaka - İsmail Çiftçioğlu 
Kemalpaşa - Galip Atar 
Kınık - Sami Mollaahmet 
Kiraz - Saliha Özçınar Kutlu 
Konak - Ceyda Bölünmez Çankırı 
Menderes - Sinan Akdeniz 
Menemen - Aydın Pehlivan 
Narlıdere - Murat Sarman 
Ödemiş - Ali Hadim 
Seferihisar - Ahmet Aydın 
Selçuk - Zeynel Bakıcı 
Tire - Arif Demirkıran 
Torbalı - Özgür Erman Çağlar 
Urla - Tarkan Bakırlı

 

"BU MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL, HİZMETKARI OLAN ERDOĞAN KARDEŞİNİZ..."

Erdoğan, önemli vurgular yaparak, belediye başkan adaylarına güvenin ve Türkiye'nin geleceğine hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi:

"5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim ülkemizi her türlü kazadan, beladan, afetten muhafaza eylesin diliyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hamza Dağ kardeşimizin ardından bugün de ilçe adaylarımız için bir aradayız.

Büyükşehir adaylarımız şehirlerimiz için geliştirdikleri vizyon projelerini açıklamaya da başladılar. Sadece belediyeden beklemeyeceğiz, merkezi yönetim olarak bu milletin efendisi değil, hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz... Ulaşımı ile suyu ile arıtması ile yeşili ile sosyal destekleri ile ülkemize yakışır belediyelerle geleceğin Türkiye'sine yürüyelim.

Milletimiz, 31 Mart'ta şehirlerini, ortak değerlerini istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecektir. Bizim adaylarımız, belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır."

"YALANLARI İFŞA EDECEĞİZ"

Erdoğan, seçim sürecinde yalanlara karşı mücadele edeceklerini ve milletin istikametini belirleyen bir siyaset izleyeceklerini söyledi.

"Önümüzdeki sayılı günleri öyle bir değerlendireceğiz ki, kapısı çalınmadık, gönlü alınmadık hiçbir vatandaşımızı bırakmayacağız. Bunları yaparken maruz kalacağımız yalanları ifşa edeceğiz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açıyor muyuz?

Seçim gecesi Türkiye haritasını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyuyor muyuz? Geçmişte binlerce yıl boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapan bu kadim toprakları bin yıldır vatanımız olarak muhafaza etmek için çok çalıştık. Osmanlı'nın yıkılışının ardından işgal acısını yaşayan bu topraklarda verdiğimiz milli mücadele bir daha böyle bir felaketle karşı karşıya gelmeme irademizin sembolüdür. Mücadelemiz düşmanı İzmir'den denize dökmekle bitmedi. Demokrasi ve kalkınma hamlelerinin önün çeşitli yol ve yöntemlerle hep kesildi. Ülkemizin başına musallat edilen bölücü terör belası da yeniden bu milleti esir etme girişiminin bir parçasıdır. FETÖ ihaneti de aynı projenin farklı yüzüdür." diyen Erdoğan, seçimle alakalı vurguda bulundu

AKPARTİ DÖNEMİNİN KALKINMA DÖNEMİ

Erdoğan, AK Parti döneminin kalkınma dönemi olduğunu savunarak, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik olarak güçlendiğini ifade etti. Ayrıca, uluslararası sorumluluklarının arttığını vurguladı.

ULUSLARARASI ADALET DİVANI'NIN İSRAİL KARARI

Erdoğan, Filistin'e yapılan zulme karşı gösterdiği tepkiyi ve Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararını hatırlatarak, Türkiye'nin bölgesel ve küresel düzeydeki etkin rolünü vurguladı.

Konuşmasında İsrai - Filistin arasında yaşanan savaşa da değinen Erdoğan, konuyla alakalı düşüncelerini şu sözlerle açıkladı: "Gazze'deki Filistinlilere yapılan zulümlere, katliamlara, sergilenen insanlık dışı vahşetlere karşı üst perdeden gösterdiğimiz tepkinin gerisinde de aynı hakikat var. Uluslararası Adalet Divanı'nın kararı dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. Biz, kendi topraklarımızla sınırlı kalsaydık bizi bu coğrafyadan 40 defa kazıyıp atmışlardı. Biz kimin ne dediğine değil, milletimizin ne istediğine, hangi istikameti gösterdiğine bakacağız."

"ŞU İZMİR KÖRFEZİ'NİN HALİ NEDİR YA?"

Erdoğan, İzmir'deki çevre sorunlarına dikkat çekerek, kentin güzelliklerini korumak adına yapacakları hizmetlere vurgu yaptı ve İstanbul'daki Haliç örneğini verdi. 

"Ne İzmir ne İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla hizmet eden herkesindir. Şu İzmir Körfezi'nin hali nedir ya? Kokudan geçemiyoruz. Bir zamanlar belediye başkanı olmadan önce İstanbul'da Haliç işte böyleydi. Haliç'i bu pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, tekrar Haliç eski haline dönmeye başladı. İzmir'in ilçelerinin, mahallelerinin, sokaklarının hali ortada. Şu güzelim Körfezi önce kokutup sonra kimyasal madde ile kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şey yoktur."

Erdoğan, konuşmasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından Hamza Dağ'ı destekleyerek tamamladı.

"Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı!" haberi, 27 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan, İzmir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:07 Merkez Bankası, kredi kartı sahiplerine kötü bir haber verdi! Daha çok ödenecek
  2. 21:04 2 Dolarlık Yatırım, 2 Milyon Dolara Dönüştü!
  3. 21:04 Barışma Şartını Açıkladı! Kemal ile Kadir Doğulu Kardeşleri Yine Gündemde!
  4. 21:04 Tek Kartta Ehliyet ve Kimlik Bir Arada! Artık Daha Kolay!
  5. 21:02 İspanyol entelektüeller ve sanatçılar, Gazze'deki şiddeti sonlandırma çağrısı yapıyor
  6. 20:54 Dünya otomotiv devi iflasını ilan etti!
  7. 20:51 İsrail Ordusu: "Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
  8. 20:47 Trabzon'da uçuşlara sis engeli: Bazı seferler iptal edildi
  9. 20:44 Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
  10. 20:41 Hakan Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi
  11. 19:50 MotoGP Jerez'de Bagnaia'nın Zaferi: Marquez Podyuma Geri Döndü!
  12. 19:40 WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
  13. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  14. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  15. 19:02 Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor
  16. 18:57 Rotterdam'da McDonald's Önünde İsrail Protestosu
  17. 18:40 Çamaşır Yıkarken Herkes Aynı Hatayı Yapıyor: Bu Ürünü Ayrı Yıkamalıymışız!
  18. 18:38 Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
  19. 18:38 Yaşlanma Sorunu Çözüldü Mü? Eczacı Müderrisoğlu Gençlik Formülünü Açıkladı!
  20. 18:38 Türkiye'den Tarihe Geçecek Hamle: Doları Sarsacak Dev Gelişme Ortaya Çıktı!
Politika Haberleri