Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığa karşı tavır alma

Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığa karşı tavır alma

Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Mill... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapmasında alınan yeni kararları açıklıyor.Erdoğan başkanlığında...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs tedbirleri kapmasında alınan yeni kararları açıklıyor.

Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantı, yaklaşık 3 saat 15 dakika sürdü. Toplantı sonrasında Erdoğan açıklama yapıyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Ülkemizi risk grubundan uzaklaştırmakta kararlıyız. Salgın döneminde esnaf, sanatkâr, çiftçi, sanayi, ihracatçıya her kesimi verdiğimiz destekle ayakta tuttuk. Devletimizin tüm imkanlarını milletimizin emrine vermiş bulunuyoruz. İçinden geçtiğimiz olağanüstü dönemin sıkıntılarını en aza indirmeye çalıştık. Faaliyetlerine ara veren işletmeler peyderpey yeniden çalışmaya başladı.

Milletimize ve özellikle reel sektöre verdiğimiz destekleri önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde devreye alacağımız bazı hususları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yarın 926 devlet koruması altında gencimiz 274 şehit ve gazi yakınımız kura ile kamu kuruluşlarına yerleştirilecek. Sonuçlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın web sayfamızda açıklanacaktır.

Sosyal koruma kalkanı adı altında hanelere 6 milyar liranın üzerinde nakti yardım yaptık. Bunun yanında kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneğinde 18 milyar liraya yakın kaynağını milletimizin hizmetine sunduk.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ

Kası çalışma ödeneğini bir ay daha uzatıyoruz. Nakdi ücret desteği ve iş fesih sınırlaması 1 ay daha devam edecektir.

Son dönemde Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden biri de Irak. Türkmenler başta olmak üzere Iraklı kardeşlerimize yönelik yardım paketini yarın yola çıkarıyoruz. Maskeden tuluma salgın dönemi ihtiyaç malzemelerinden hepsi var. Böylece Türkiye kardeşlerinin yanında olduğunu göstermiş olacak.

Halkımızdan tek isteğimiz, bu süreçte kurallara uyarak, işlerine, üretimlerine, ülkelerine sahip çıkarak bize destek olmasıdır.

Sokakları karıştıramayınce terör örgütlerini kullanarak doğrudan insanlarımızın hayatlarına kastettiler. Ordu içindeki hainleri harekete geçirim darbeye kalkıştılar. Milletimiz darbe girişmini sonuçsuz bırakınca sınırımıza dayandılar, ekonomimize tuzak girdiler.

Salgın döneminde boş durmadılar, halkı kışkırtmaya çalıştılar. 15 Temmuz gecesi milletimiz tarafından kurulan Cumhur İttifakı halkımızın sağduyusu olarak tarihi görevler ifa etmiştir. Cumhur İttifakı ortağımız MHP ve Genel Başkan Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı altın harflerle yazılacak bir güç birliği ve dayanışma modeli olmuştur.

Meydanı kendi küçük hesapları için toplumun menfaatlerini hiçe sayan muhterislere bırakmayacağız. Meslek örgütleri, genellikle barolarla ilgili yapmayı planladığımız reformlar konusunda bunu yaşıyoruz. Barolar başta olmak üzere bunların sağlıksız yapıları, faşizan uygulamalara varan sorunlar üretebiliyor. Bu yanlışı düzeltmek için gereken adımlar atmak yürütme olarak bizim, yasama olarak Meclis’in görevidir. Bunun için çoklu baro yönetimi üzerinde duruyoruz. Çoklu baro yönetiminde kararlıyız. Milletvekili arkadaşlarımız bu konuyla ilgili kanun teklifini yarın sabah veriyorlar.

LGBTİ’leri hedef gösterdi

Buradan tüm milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığı sergileyenlere karşı dikkatli tavır almaya davet ediyorum. Birileri manevi değerlerimize saldırıyor. İnsanlık tarihi boyunca hep lanetlenmiş sapkınlıkları normalleştirerek özellikle genç dimağları zehirlemenin peşindeler.

"Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığa karş." haberi, 29 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığa karş.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan, LGBTİ bireleri hedef gösterdi: Milletimi Rabbimizin yasakladığı her türlü sapkınlığa karş.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 17 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:28 2023'te Trafikteki araç sayısı 2,3 milyon arttığı gözlemlendi
  2. 00:26 Gözler BTK'da: X platformuna ceza yolda
  3. 00:22 iPhone 16'nın renkleri sızdırıldı: işte tüm renkleri
  4. 00:19 İsrail güvenlik sitelerinin siber saldırıya uğradı
  5. 00:17 Kuzey Kore'nin, Çin'den dijital teknoloji satın aldığı iddia edildi
  6. 00:13 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy sıkılaştırılmış seferberlik yasasını imzaladığını açıkladı
  7. 00:12 Dünya Bankası'nın Türkiye için yeni CPF planı: 18 milyar dolarlık yatırım paketi
  8. 00:09 Avrupa Parlamentosu seçimleri ne zaman gerçekleşecek? İşte tüm detaylar
  9. 00:08 Erdoğan: "Sayın Özgür Özel'e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok"
  10. 00:06 Cep telefonlarında geliştirilen erken uyarı sistemlerine tepki: 'Depremden daha fazla zarar verir'
  11. 00:04 Tarım sektöründe büyük bir iflas! Herkes iş arayışına girdi
  12. 00:04 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem bir gece yaşandı
  13. 00:04 Türkiye'de 16 mağazası bulunan sevilen kozmetik markası iflasın eşiğinde!
  14. 00:03 İsrail, İran'a nasıl karşılık verecek? İsrail basını açıkladı
  15. 00:01 AB, İran'a yönelik yaptırımları genişleteceğini açıkladı
  16. 00:00 Yeni virüs korkutuyor! Günde 3500 kişi ölüyor, ölümler artıyor
  17. 23:52 Karahan açıkladı: "Enflasyonla mücadele önceliğimizdir
  18. 23:22 Emeklilere kötü haber geldi! Çalışan emeklinin maaşından ek kesinti yapılacak
  19. 23:22 Ürdün ve Almanya'dan Ortak Açıklama: İsrail-İran Gerilimi Ele Alındı
  20. 23:17 İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Netanyahu ile Gerginlikleri Görüştü
Haberleri