Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi

Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi

Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ile Destici, parti girişinde alkışlarla karşılanırken, ikili el sıkışarak basın mensuplarına poz...

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ile Destici, parti girişinde alkışlarla karşılanırken, ikili el sıkışarak basın mensuplarına poz verdi. Erdoğan, BBP yöneticileriyle tek tek tokalaştı. Erdoğan ile Destici daha sonra görüşmek üzere partiye geçti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Erdoğan ile Destici, ortak basın açıklamasında bulundu. Erdoğan, "Malum 24 Haziran seçimleriyle alakalı olarak oluşturduğumuz 'Cumhur İttifakı'nda MHP, BBP müşterek bir çalışmanın, gayretin içerisinde olacağız. Bugün Sayın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etmek suretiyle önümüzdeki sürece yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz, onları görüşme fırsatımız oldu. Bunları görüşmek suretiyle inanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz dayanışmamız çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz, bunların üzerinde durduk. Tabi bu süreç içerisinde zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeleri devam ettireceğiz ve bu kampanyayı en başarılı şekilde sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.
Erdoğan, basın mensuplarından gelen "Ortak bir program ve kampanya olacak mı?" sorusuna, "Bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz. Onlar daha sonraki işler" cevabını verdi.

'CUMHUR İTTİFAKININ İÇİNDE HESAPLA YER ALMADIK'
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, ziyaretleri için KP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Destici, 24 Haziran'da iki seçimin birden yapılacağını hatırlatarak, "Tabi ''Cumhur İttifakının’ bir tane cumhurbaşkanı adayı var, o da cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Milletvekili genel seçimlerinde de AK Parti MHP ve BBP birlikte hareket ederek maksimum düzeyde TBMM’de temsilin sağlanacağına biz yürekten inanıyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız başından beri bize karşı çok samimi, duyarlı bir davranış ve tutum içerisinde oldu. Ben bunun için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Biz de BBP olarak ''Cumhur İttifakının’ içinde hesapla yer almadık. Ülkemizin içinden geçtiği şartları, meselelerimizi, ülkemizin birliğini, vatandaşlarımızın huzurunu refahını dikkate alarak bu kararı verdik. Rabbim bizleri mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

"Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi" haberi, 10 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır. 10 Mayıs 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan ve Destici görüşmesi sona erdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:16 Orman Gülü: Doğanın Sağlık ve Güzellik Mucizesi
  2. 11:15 İstanbul Valiliği, 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyuruldu
  3. 11:12 Çin Dışişleri Bakanı: ABD İle İlişkilerdeki İyileşme Tehlikede!
  4. 11:08 Honda, Ontario'da Dev Elektrikli Araç Fabrikası Kuruyor
  5. 11:03 Trump'ın Çapraz Sorgusu: National Enquirer'in Rolü ve Eleştiriler
  6. 10:59 Yemen'den İsrail'e Füze Saldırısı: Kızıldeniz'deki Gerilim Artıyor
  7. 10:58 Kerem Bürsin'den kas şov
  8. 10:54 ABD Üniversitelerinde İsrail Karşıtı Protestolar Yayılıyor
  9. 10:52 Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış
  10. 10:47 Evde Kolayca Hazırlayabileceğiniz Toz Tutmayan Sprey Tarifi!
  11. 10:45 CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, çift maaş bağlanan iki bürokratın aylık kazancını açıkladı
  12. 10:43 Mangal Kömürü ve Limon: Evinizdeki Lekelere Son Veren Pratik Temizlik Yöntemi!
  13. 10:40 AK Parti İbrahim Efe için disiplin süreci başlattı
  14. 10:37 Mars'ın Yüzeyindeki Gizemli Örümcek Şeklindeki Oluşumlar: ESA'nın Keşfi
  15. 10:34 Günlük Burç Yorumları: 26 Nisan 2024
  16. 10:30 Mehmet Şimşek talimat verdi: 500 makam aracı satışa çıkarıldı
  17. 10:27 Sermaye Piyasası Kurulu’ndan iki şirketin halka arzına onay
  18. 10:27 Fenerbahçe'nin Yıldızı İrfan Can Kahveci, Sevilla'nın Hedefinde!
  19. 10:24 Galatasaray, Şampiyonlar Ligi İçin Transfer Atağına Geçiyor: Porto'nun Golcüsü Galeno Hedefte!
  20. 10:21 Ergin Ataman'a "siyonizm" tehdidi: "İsrail'de siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin"
Gündem Haberleri