Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi...

Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi...

Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyec... Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7-TVNnet ortak yayınında Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddiasına ilişkin,''Mansur Yavaş, seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV-Kanal 7-TVNnet ortak yayınında Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddiasına ilişkin,''Mansur Yavaş, seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi Ankaralılara da ödetme durumuna düşürür.'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

-(Yeni Zelanda'daki terör saldırısı) Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor. 50 Müslüman orada şehit ediliyor, bunların cezası azami 15 yıl olacak. Böyle bir şey olabilir mi? Bu kabul edilebilir mi?

-Ben milletimin beka meselesine nasıl baktığını ifade etmekten öte beka meselesinin ne olduğunu millete anlatmamız lazım. Roketlerle, havanlarla yapılan saldırılar bizim beka meselemiz değil mi? Yüzün üzerinde şehidimiz var. Bunları beka meselesi olarak görmeyeceğiz de neyi göreceğiz?

-Afrin'den ve Cerablus'tan yarma harekatımızı gerçekleştirmemiş olsaydık, güneyimiz tamamen teröristler tarafından işgal edilmiş olacaktı.

-Afrin'in gerçekten zaferini yazan Mehmetçiklerimize şahsım, milletim adına, en üst takımdan en alta kadar hepsine şükranlarımı ifade ediyorum. Bu millet onlarla beraber daha çok zaferler yazacaktır.

-Bunlar bölücü örgütün önde gelenleri değil mi? Bunlara 31 Mart'ta sandıkta milletim gereken dersi vermezse bunlar daha da şımaracak, azacak.

-Bu dangalağın böyle bir manifesto yazması mümkün değil. Arkasında ciddi bir kurul var. Batının niye sesi çıkmıyor? Bunu bulmuşlar, hazırlayıp eline vermişler. Burada benim ülkemin adı geçiyor, benim adım geçiyor, Ayasofya'nın adı geçiyor. Sıkıysa gel al.

'Ayasofya cami olursa, dünyadaki camilerin başına neler gelir?'

-Ayasofya açılsın diyorlar. Be kardeşim. Bir şey söylerken duygusallıkla, afedersin bu alçağın, bu teröristin sözlerine karşı böyle bir talepte bulunmanın bir anlamı yok. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunlar da bir tahriktir. Bu tahrik unsurlarını bozalım diye özellikle bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Zaman zaman da aslında bunu söylüyorum. Başka düşüncelerim de var ama bunlar konuşulmaz. Bunlar yapılır.

-Bunun bir götürüsü var. Bizim için faturası çok daha ağırdır. Unutmayalım, şu anda dünyanın çok çeşitli ülkelerinde bizim binlerce camimiz var. Acaba bunu söyleyenler, o camilerin başına ne gelir diye düşünüyor mu? Bir sürü kundaklama hareketleri yapılıyor.

'Bu oyuna gelecek kadar istikametimi kaybetmedim'

-Bunları düşünmeden, hesabını yapmadan söylüyorlar. Kusura bakmasınlar, bunlar dünyayı tanımıyorlar. Muhataplarını bilmiyorlar. Onun için ben bir siyasi lider olarak, bu oyuna gelecek kadar istikametimi kaybetmedim.

-İslam dünyasının şu anda yükünü çekiyoruz. Nerede ne oluyor, ne olabilir? Bunların hepsini düşünmek zorundayız. Onun için hassas olacağız, dikkatli olacağız, bu tezgaha gelmeyeceğiz.

-Şu anda biz iktidara geldiğimizde, 17 yıl önce, gençlerin seçme hakkı vardı ama seçilme hakları yoktu. 18 yaş seçmeydi ama seçilme değildi. Ve bir gün arkadaşlarla kabine toplantısında dedim ki, "Seçmek mi zor seçilmek mi zor?" Seçmek daha zordur. Biz de dedik ki biz bu işi önce 25'e çekelim. İlk etapta 25 yaşa çektik seçilmeyi. Daha sonra seçilmeyi 18'e çektik.

Hollanda'daki saldırı

-Hollanda'daki saldırının terör saldırısı mı yoksa şahsi mesele mi olduğu araştırılıyor. İstihbarat teşkilatımız olayın peşinde. İstihbat Başkanımız bilgileri alalım size döneriz dedi. Bekliyoruz.

Mansur Yavaş hakkındaki 'sahte senet' iddiası

-Mansur Yavaş, seçimlere girebilse dahi, seçimden sonra bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi bedelini Ankaralılara da ödetme durumuna düşürür.

"Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi..." haberi, 18 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan: Yavaş bunun bedelini kendisi ödeyeceği gibi... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:59 Galatasaray Süper Lig'de Zafer Peşinde: Üst Üste Kazanma Rekoruna Koşuyor!
  2. 17:58 Ekonomist Demirtaş: Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Hatalı!
  3. 17:55 Beyaz Eşya Sektörü: İç Pazarda Artış, İhracatta Düşüş
  4. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  5. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  6. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  7. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  8. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  9. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  10. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  11. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  12. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  13. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  14. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  15. 16:35 Adı Fenerbahçe'yle Anılan Milli Yıldızdan Haber Var! 2 Yıllık İmza Atıldı!
  16. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
  17. 16:08 Dikkat Edilmeli! Maske Takma Zorunluluğu Geri Dönebilir!
  18. 16:08 Sergen Yalçın İmzasını Attı! Yeni Takımı Resmen Açıklandı
  19. 16:08 Konut Piyasasında Son Dakika Gelişme! Fiyatlar Neden Düşüyor?
  20. 16:08 Yeşilçam'ın Efsanesi Kaza Geçirdi! Yoğun Bakıma Alındı
Politika Haberleri