Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN

Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN

Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERA... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Rize İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda partililere seslenen Erdoğan, kent ve bölgeye kazandırılan eser, yatırım ve hizmetlerden bahsederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Erdoğan, "Rabbim kardeşliğimizi birliğimizi yol arkadaşlığımızı daim etsin. Rabbim muhabbetimizi, kuvvetimizi, dayanışmamızı daim kılsın. Bugüne kadar hamdolsun siz bizi hiç mahcup etmediniz. İnşallah biz de size ve Rize'ye mahcup olmadık, olmayacağız. Gençler; nasıl Rize, bizi asla yarı yolda bırakmadıysa inşallah biz de Rizeli kardeşlerimizin emanetine halel getirmedik, getirmeyeceğiz. Son 19 yıldır olduğu gibi Rize'ye olan vefa ve minnet borcumuzu yeni eserler, yeni yatırımlarla ödemeyi sürdüreceğiz. Nitekim dün ve bugün Rize'de hem hemşerilerimizle hasbihal ettik hem de inşası tamamlanan eserlerin açılış sevincini, yapılacak eserlerin temel atma heyecanını beraberce yaşadık. Hani sürekli söylüyoruz ya; durmak yok yola devam. Şehrimize kazandırdığımız tüm bu eser, yatırım ve hizmetlerin Rize'ye hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenleri canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN'

Gençlere inandığını söyleyen Erdoğan, "Kadın kollarımıza inanıyorum, ana kademeye inanıyorum. Bu anlayışla birileri Ankara'daki sırça köşklerinde, yurt dışındaki mahfillerle el ele verip yüksek siyasetçilik oynarken biz milletimizle kucaklaşıyor, milletimizin derdine sevincine ortak oluyoruz. Başkaları hizmet diye musluk açarken, temel atmama törenleri yaparken, temeli atılmış projelerin üstüne beton dökerken biz 81 vilayetimizin her bir köşesine eserlerimizle mührümüzü vuruyoruz. Birileri Boraltan Köprüsü'nde olduğu, gibi bu ülkeye sığınanları katillerine teslim etmenin hesabını yaparken, biz insanlığımızın gereği olarak mazlumlara ve mağdurlara sahip çıkıyoruz. Birileri Bizans benzetmeleriyle yeni fitneler, yeni senaryolar peşinde koşarken biz 84 milyonun kardeşliğini, birlik ve beraberliğini savunuyoruz. Ne diyor Meral Hanım, Bizans'ı kalkıp fethetmiş. Kim? Şu anda İstanbul'un Belediye Başkanı. Yahu biz İstanbul'da şunu görmedik mi, "Zulüm 1453'te başladı" diye duvarları yazanları Meral Hanım nasıl savunuyorsun? Nasıl onlarla beraber aynı yola giriyorsun? Bizans olayını bu şekle dönüştüren ve "Zulüm 1453'te başladı" ifadesini kullananlarla beraber nasıl oluyorsun? Dolmabahçe Sarayı'nın makam olarak kullandığım yerde tam karşı duvarına "Zulüm 1453'te başladı" diye yazan Gezicilerdi. Meral hanım, işte sen bu geziciler ile berabersin, yolun açık olsun. Biz yolumuzu iyi belirledik ve bizim yolumuz onların gittiği yol değil. "Ya Bizans'ı alırım, ya Bizans beni alır', bu akide bizimdir bizim, onların değil. Biz bunu Ayasofya'nın açılışıyla ispat ettik. Onlar ise tam aksine Ayasofya nasıl kapalı kalır diye gayret ettiler. Hamdolsun biz gayretimizin neticesini Allah'tan aldık ve şu anda işte Fatih'ten bu yana kapalı kalan Ayasofya açıldı ve sahiplerine kavuştu" dedi.

'HALİL, ÇAY İÇECEK YER VAR MI?'

Toplantının sonunda AK Parti Kadın Kolları üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çay daveti yaptı. Bu sırada Erdoğan önce İl Başkanı İshak Alim'e nerede çay içeceklerini sordu. Erdoğan, ardından salondaki Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya seslenerek "Halil aşağıda çay içecek yer var mı?" diye sordu. Bakırcı'nın yanıtı üzerine Erdoğan, Kadın Kolları üyelerini 60'arlı gruplar halinde çay içmeye davet etti. Erdoğan'ın çay davetini kabul etmesi partili kadınlar tarafından ayakta alkışlandı.

"Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN" haberi, 04 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 04 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'dan Akşener'e Gezi göndermesi: 'MERAL HANIM SEN BU GEZİCİLERLE BERABERSİN, YOLUN AÇIK OLSUN 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 23 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:28 Almanya-Çin Casusluk Krizi: Berlin ve Pekin Arasındaki Gerilim Tırmanıyor
  2. 11:24 Savcılar: Trump-Stormy Daniels Davası, Sus Payı, Saf ve Basit Bir Seçim Sahtekârlığı
  3. 11:23 Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner: Erdoğan'ı Kürtsüz bırakma operasyonu var
  4. 11:19 Mehmet Şimşek'te "locals" açıklaması: Kullandığım kelime istismar edildi
  5. 11:14 Altın Sahiplerinin Dikkatine! Ekonomistten Şok Tahmin: Herkes Döviz Bürosuna Koşacak
  6. 11:10 23 Nisan tarihindeki AFAD son depremler
  7. 11:09 IBAN Denetimi Korkusu Maliye'yi Kilitledi: Vatandaşlar Birbirini İhbar Ediyor!
  8. 11:06 Eğlenceli Öğrenme: TÜİK ve UNICEF İşbirliğiyle Yeni Çocuk Portalı!
  9. 11:02 Gazze'de İsrail Saldırıları: Son 24 Saatte 32 Ölü, 59 Yaralı
  10. 10:56 Çin Güney Kesiminde Şiddetli Yağışlar Felakete Yol Açtı: En Az 4 Ölü, 10 Kayıp
  11. 10:55 Ağıt yakarken kullandığı ifadeler gerekçe gösterildi: Emine Şenyaşar’a Erdoğan’a hakaretten dava
  12. 10:50 Türkiye Ekonomisine Çare: Prof. Dr. Hakan Kara'dan Çarpıcı Çözüm Önerileri ve Faiz Stratejileri
  13. 10:49 Akit yazarları Sabri Şahsuvar: AK Parti kendisini ulusal Kemalist alanın göbeğine teslim etti
  14. 10:48 Yaşlılar ve Çocuklara Dikkat! Meteorolojiden Uyarı Geldi
  15. 10:48 Son dakika: Fenomen yönetmen hayatını kaybetti!
  16. 10:47 Epic Games'te Zam Alarmı: Oyun Fiyatları Artıyor!
  17. 10:44 Tarih verildi: Motorine indirim geliyor
  18. 10:36 Cem Yılmaz 51’inci yaşını dikkat çeken bir paylaşımla kutladı
  19. 10:32 Karar yazarı Akif Beki: Bahçeli iktidara ne demeye çalışıyor
  20. 10:25 İYİ Parti Genel Başkan adayı Tolga Akalın: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanılabilir
Politika Haberleri