Erdoğan'dan aşı açıklaması

Erdoğan'dan aşı açıklaması

Erdoğan'dan aşı açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kıbrıs Türklerinin sandıkta ortaya koydukları tercihi, Türkiye ile birlikte ortak bir gelecek kurma kararlığının nişanesi olarak görüyoruz" dedi. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

 

''Öncelikle KKTC'de yapılan seçimlerde seçilen Ersin Tatar'ı şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum. Türkiye bugüne kadar olduğu gibi Kıbrıs Türkleri'nin yanında olmaya devam edecektir."

KARADENİZ'DEKİ DOĞALGAZ ARAMALARI

Fatih Gemimizin, Tuna 1 kuyusundaki sondajlarında keşfedilen gaz miktarı 405 milyar metreküpe ulaştı. Fatih gemimiz, önümüzdeki ay Türk Ali kuyusunda sondaja başlayacak. Elimizdeki veriler, Tuna 1 kuyusundaki gibi verimli keşif haberleri alabileceğimize işarete ediyor.

Bir çok milletin ağır bedeller ödeyerek elde ettiği şeylere bizim çalışarak ermemiz büyük bir başarıdır. Bu başarı milletimizin geleceği için kullanılacak. Buradan kazanılan her kuruş yine milletimiz için harcanacaktır.  

AZERBAYCAN-ERMENİSTAN ÇATIŞMASI

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesine tüm imkanlarımızla destek vereceğiz. Destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. 

“KORONAVİRÜS TÜM DÜNYADA PANİK ETKİSİ YARATTI”

Terör örgütlerinin küresel düzeyde artan saldırıları, tüm hızıyla süren koronavirüs salgını tüm dünyada panik etkisi yarattı.

Daha düne kadar kimi parasına, kimi silahına, kimi sırtını dayadığı küresel yapılara güvenerek efelik taslayan devletler bugün giderek sosyo-ekonomik sıkıntılarla uğraşıyor.

Ülkemizin yaşadığı kimi sıkıntılara rağmen krizlerden olumlu yönde ayrıştığını izahın ve vicdan sahibi herkes kabul ediyor.

Küresel ve bölgesel tüm dengeler hızla yıkılıyor, Türkiye yükselen yıldız konumundadır. Karşılarında geçmişte 2 çift lafla, birkaç hamleyle sindirdikleri Türkiye’nin olmadığını gördükçe öfkeleri artıyor.

Dışarıdan yapabildikleri her şeyi zaten yapıyorlar, bunun yanında da içeride kendilerine destek olacak kişiler devşirmeye, yapılar kurmaya çalışıyorlar.

“KİMSENİN VESAYETİ MİLLİ İRADENİN ÜZERİNE ÇIKARMAYA GÜCÜ YETMEYECEK”

Biz ülkemizin darbeler ve vesayet döneminin bittiğini söyledikçe bazıları hezeyanlara cevap veriyorlar. Allah’ın izni ve milletimizin ferasetiyle artık bu ülkede kimsenin vesayeti milli iradenin üzerine çıkarmaya gücü yetmeyecek. Oralardan belki umdukları sözleri duymaya devam edebilirler, ama bekledikleri somut desteği bulamazlar.

2023 hedeflerini ilk açıkladığımızda, birilerinin bizi müstesi bir ifadeyle süzdüğünü hatırlıyoruz. Biz sadece seçim kampanyasında kullanılıp sonra bir kenara bırakılacak bir slogan söylediğimizi sanıyorlardı.

Milletimiz de bizi anladı. ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek önümüzü açtı. Şimdi 2023’e 3 yıl kaldı.

Karşımıza çıkanlar, adeta rüzgar gülü gibi her gün başka şeyler söyleyip başka istikametlere yol açarken biz rotamızdan şaşmadık. Bir sonraki safhada 2053 vizyonumuzla milletimizin karşısına çıkacağız.

Her alanda yürüyen bu hazırlıklar tamamlandığında inşallah önümüzdeki 30 yılın haritası elimizde olacak. Küresel düzeyde yaşanan yeniden yapılanma sürecinde ülkemizin hangi alanda yürüyeceğinin kararını bu çalışma ile belirleyeceğiz.

YERLİ KORONAVİRÜS AŞISI AÇIKLAMASI

2 hafta içinde insan üzerinde deneme safhasına ulaşılacağı görülüyor. Bahar aylarına kadar aşı işini tamamen bitireceğiz.

EĞİTİM BAŞLIYOR

Ortaokullarda 5'inci sınıf ve liselerde 9'uncu sınıflarda yüz yüze eğitim öğretim faaliyetine 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz.

"Erdoğan'dan aşı açıklaması" haberi, 20 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 21 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Erdoğan'dan aşı açıklaması haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan'dan aşı açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:03 İzmir'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti
  2. 19:53 20 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  3. 19:49 Türkiye Ekonomisine IMF Değerlendirmesi: Reformlar Ön Planda
  4. 19:38 Prof. Dr. Canan Karatay'dan Sağlıklı Et Pişirme İpuçları!
  5. 19:37 Milletvekillerinin tüm zamları açıklandı!
  6. 19:33 Limonlu Bisküvili Pasta: Lezzetli ve Kolay Tarif
  7. 19:30 Kartlı ödemelerde rekor kırıldı! Geçen seneye göre yüzde 126 artış gözlemlendi
  8. 19:25 Fırında Mercimek Köftesi: Sağlıklı, Lezzetli ve Vegan Dostu Bir Protein Alternatifi!
  9. 19:24 Çiçeklerdeki Mantar Sivrisineği Sorununa Pratik Çözümler
  10. 19:18 İçişleri Bakanlığından İddialara Müfettiş Ataması: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İncelemede
  11. 19:13 Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi
  12. 19:12 CHP devraldığı belediyelerin borçlarını halka açtı: Toplam 100 milyar TL borç
  13. 19:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Artık Fenerbahçeli değilim
  14. 18:59 Erdoğan Romanya Cumhurbaşkanı lohannis ile telefonda görüşmesi yaptı
  15. 18:37 Stoltenberg açıkladı: "Ukrayna'ya daha fazla hava savunma sistemi sağlama kararı aldık"
  16. 18:33 CHP'li başkan, belediyenin borcunu billboardlarda açıkladı!
  17. 18:33 Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  18. 18:33 Galatasaray'da 5 önemli futbolcu ile sözleşmeler yenilendi!
  19. 18:24 Google Haritalar uygulamasına yepyeni bir özellik geldi
  20. 18:22 Tayvanlı Bisikletçi Jacky Chen, İsrail-İran Gerilimi Altında Dünya Turuna Devam Ediyor
Politika Haberleri