Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklaması: Dirayet göstermemiz gerekiyor, Sizlere güveniyorum

Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklaması: Dirayet göstermemiz gerekiyor, Sizlere güveniyorum

Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklam... Türkiye’de Koronavirüs görülen vaka sayısı 98'e yükselirken, 89 yaşında bir kişi yaşamını yitirdi. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yedi günün ardından kamera karşısına geçerek salgına ilişkin açıklamalarda...

Türkiye’de Koronavirüs görülen vaka sayısı 98'e yükselirken, 89 yaşında bir kişi yaşamını yitirdi. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yedi günün ardından kamera karşısına geçerek salgına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik sonuçları da ortaya çıkacaktır" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkarak neredeyse tüm dünyaya yayılan, birkaç ay içinde binlerce insanın ölümüne sebep olan ve Türkiye’de de görülen yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) için Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bu cahillik TRT’de yorumcu    

Gerçekleştirilecek toplantıya 60'dan fazla kişinin katılacağı belirtiliyor. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 16 kabine üyesi, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Merkez Bankası Başkanı, Varlık Kurumu Genel Başkanı, BDDK Başkanı, SPK Başkanı, BİST Başkanı, birçok kamu bankasının genel müdürü ile birlikte birçok iş veren sendikası temsilcisi ve STK temsilcilerinin katılacağı biliniyor.

80 kişilik salonda yapılacak Koronavirüs zirvesinde birtakım önlemler de alındığı aktarıldı. Geniş bir masa bir metre aralıklı sandalyelerde gerçekleşecek toplantıya giriş öncesinde de hijyen kuralları dikkate alındığı ifade edildi. Toplantıdan ekonomik tedbir kararlarının çıkması bekleniyor.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şöyle:

"EKONOMİK SONUÇLARI OLACAK"

Bugüne kadar sağlık tedbirlerini peyderpey hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren böyle bir sürecin, pek çok boyutu yanında ciddi ekonomik boyutları da ortaya çıkacaktır. Türkiye olarak hem bu hastalığın salgın haline dönüşmesine engelleme, hem de ekonomiyi canlı tutma mecburiyetimiz var. ülkemizin ağustos 2018 yılında yaşadığımız kur-faiz-enflasyon saldırısının etkilerinden yeni yeni kurtulmaya, işlerin tekrar yoluna gitmeye başladığı bir dönemde ipin ucunu asla bırakamayız.

"ÖZEL SEKTÖRE GÖREV DÜŞÜYOR"

Kovid19 ile mücadele ederken tüm ekonominin çarklarının dönmesini sağlamak elbette kolay değildir. bunun için özel sektörümüzün de yerine getirmesi gereken sorumlulukları olduğu muhakkaktır. İnşallah bu zoru birlikte başaracağız.

"BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Üretimde alternatif denince akla ilk gelen yerlerden biri Türkiye’dir. Petrol fiyatlarındaki düşüş ülkemize büyük avantaj sağlayacaktır. Hastalığı kontrol altında tutarak birkaç haftayı atlatabilirsek umduğumuzdan daha güzel günler bizi bekliyor. Dirayet göstermemiz gerekiyor. Sizlere güveniyorum, birlikte aşacağımıza da inanıyorum.

"Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklaması: Dirayet göstermemiz gerekiyor, Sizlere güveniyorum" haberi, 18 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklaması: Dirayet göstermemiz gerekiyor, Sizlere güveniyorum haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erdoğan’dan günler sonra koronavirüs açıklaması: Dirayet göstermemiz gerekiyor, Sizlere güveniyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:13 Fatih Terim isyan etti: Böyle bir hakem masraf edip Fransa'dan mı getirilir
  2. 09:06 İstanbul boğazındaki ünlü mekanda tecavüz skandalı
  3. 09:00 Çorlu tren kazası davası bugün
  4. 08:50 AK Parti’den Bursa’da dev enkaz: Borç 20 milyar TL
  5. 08:45 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda seferler üç gün sonra normale döndü
  6. 08:40 Hyundai IONIQ 5, Türkiye'ye özel donanımıyla satışa sunuldu
  7. 08:35 Kiracısı Demet Akalın'ı çıldırttı: O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim
  8. 08:31 Gönül Dağı dizisinin ekibinde yaşanan taciz davası sonuçlandı
  9. 08:27 CHP kurmayları anlattı: Yargı krizi konuşulacak
  10. 08:24 ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında son durum: Oğuz Murat Aci'nin avukatından açıklama
  11. 08:20 İsmailağa'da liderlik kavgası kızıştı: Cübbeli Ahmet'ten tehdit açıklaması
  12. 08:16 Diyanet Tasarruf Genelgesi’ni deldi: Audi A6 tahsis edildi
  13. 08:11 Aytunç Erkin yazdı: Ziyaret iptal olabilir 2 gün içinde netleşecek
  14. 08:08 Fehmi Koru: Seçim yenilgisini yeni gündemlerle unutturma başarısı sebebiyle, AK Parti’ye tebrikler
  15. 08:04 Meteoroloji'den sağanak alarmı: Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı
  16. 05:03 25 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları
  17. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  18. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  19. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  20. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
Haberleri