Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!

Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!

Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! Toykan Gökgöz/ ABCCHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada kendisini tescilli suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Eren Erdem, "En son kulağımın arkasında Sedat Peker'e yer kalmıştı...

Toykan Gökgöz/ ABC

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada kendisini tescilli suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Eren Erdem, "En son kulağımın arkasında Sedat Peker'e yer kalmıştı onu da yaptılar" diyerek bugüne kadar birden fazla suçlamaya maruz kaldığını, suçlamaların arkasında iktidar tarafından yönlendirilen AK Troller olduğunu belirtti.

SÜLEYMAN SEBA'NIN YEĞENİ 

İddiayı ortaya atan isimlerin iktidarın kontrolünde olduğunu vurgulayan CHP'li vekil, söz konusu fotoğraftaki kişinin 'Abaza Oğuz' lakaplı bir kişi olduğunu anlatarak, "Kendisi Süleyman Seba'nın yeğenidir, Beşiktaştlı olduğum, Çarşı'yı çok sevdiğim için Sakarya'da birkaç kez görüştüm. Katıldığım bir etkinlikte yan yana geldik" dedi. 

BEN SOSYALİSTİM BU ADAMLARLA NE İŞİM OLUR

Eren Erdem, sosyalist bir dünya görüşüne sahip olduğunu belirterek Sedat Peker gibi isimlerle yan yana gelmesinin mümkün olmadığını şu sözlerle anlattı; “Ben solcu bir insanım sol sosyalist dünya görüşüne sahip bir kişiyim. Aynı zamanda anti kapitalist bir Müslümanım, yani benim bu tür hareketler yapan kişilerle birlikte anılmam tabiri caiz ise mantık ve izah dışı bir durumdur. Bunlar kasıtlı yapılan işlerdir.  Ben bu insanları kaale almıyorum, hiçbir zaman herhangi bir mafya babasıyla bırakın fotoğraf çekilmeyi yan yana bile gelmedim."

'SALDIRILAR SİSTEMATİK'

CHP'li Erdem kendisine yöneltilen suçlamaların sistematik bir hal aldığının altını çizerek, "Bu memlekette bir tek Zeki Müren ile ilişkilendirilmedim. Yani rahmetliyi çok severdim kendisi yaşasaydı onunla da ilişkim olduğu yazılacaktı. Benim için 'Rus ajanı', 'İran ajanı', 'FETÖ'cü dediler en son kulağımın arkasında Sedat Peker’e yer kalmıştı. En son ona da yamamaya çalışıyorlar. Bu tavır iktidarın Eren Erdem ismini toplumda itibarsızlaştırma adına artık ne yapacağını bilemez hale geldiğinin çok somut bir delilidir" ifadelerini kullandı. 

O GÖRÜNTÜYE AÇIKLAMA

eren1-005.jpg

"Hayatımda hiçbir mafya babasıyla aynı kareye girmedim" diyen Eren Erdem, 'Abaza Oğuz' isimli kişiyle yan yana görüntülendikleri geceyi şu şekilde açıkladı; "Sakarya’da Kavaklı Gençlik Derneği adı altında faaliyet yapan ülkücü ve İslam tandansı olduğunu bana söyledikleri, davet ettikleri bir gece vardı. O gece de benim konuşma yaptığım esnada oraya çeşitli çelenkler getirildi. Fakat o ortamda mafya babaları yoktu.

'FANATİK BEŞİKTAŞLIYIM'

"Bir isimle ilgili görüntü paylaşılmış yanılmıyorsam Abaza Oğuz diye biri. Bu kişi Süleyman Seba’nın öz yeğenidir. Ben de fanatik bir Beşiktaş taraftarıyım. Benim için Süleyman Seba çok önemli bir isimdir.  Ben de fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğum için bu kişiyle birkaç defa Sakarya ziyaretinde bir araya gelme durumum oldu. Bu kişi Sakarya bölgesinde uyuşturucuyla mücadele eden bir kişidir. Onun dışında benim kendisiyle bir yakınlığım diyaloğum olmamıştır ama kendisi Süleyman Seba’nın yeğeni olması münasebeti ile benim açımdan çok kıymetlidir." 

"Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt!" haberi, 23 Eylül 2017 tarihinde yazılmıştır. 23 Eylül 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eren Erdem'den iftiralara çok sert yanıt! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:07 TESK Genel Başkanı: Yüksek Otel Fiyatları Yerli Turisti Yurtdışına Yönlendiriyor
  2. 16:05 Ankaragücü'den Kupa Açıklaması Sertti!
  3. 16:01 Emekli Maaşı Bombası: Uzmanlar Zam Oranlarını Açıkladı! En Düşük Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?
  4. 15:59 Özgür Özel'den açıklama: 'yüzde 25'lik cam tavanı nasıl kırdıklarını' anlattı
  5. 15:59 Mart Ayında Türkiye'de Konut Satışlarında İstanbul Öne Çıkıyor: İşte İl İl Satış Rakamları
  6. 15:55 Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Şirketi Tevfik İnşaat İflas Etti: Mağduriyet ve Belirsizlik
  7. 15:53 Araba alacaklara müjde! Yerli ve daha ucuz olan TOGG için müjdeyi verdi
  8. 15:52 Fransız Gazeteci Filistin Desteği Nedeniyle 'Terör Propagandası' İddiasıyla İfade Vermeye Çağrıldı
  9. 15:49 Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurulu için Tarih Belirlendi
  10. 15:46 Dünyaki en tehlikeli ülkeler belli oldu: Türkiye kaçıncı sırada?
  11. 15:46 Heyecan Verici Başlangıç: Moskova Film Festivali Uluslararası Sinema Dünyasını Ağırlıyor
  12. 15:45 Beşiktaş'a 15 milyon euroluk savunmacısı!
  13. 15:42 İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde Yoğun Yağış ve Fırtına Uyarısı: İBB'den Açıklama
  14. 15:41 Real Madrid-Barcelona Karşılaşmasında, Arda Güler Sürprizi!
  15. 15:38 ABD basını açıkladı: "Hamas, Katar'dan ayrılmayı değerlendiriyor"
  16. 15:38 Türkiye'nin Mart Ayı Enflasyonu Dünya Sıralamasında Dördüncü Sırada
  17. 15:30 Beşiktaş'ta Svensson Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen oyuncu!
  18. 15:29 Fenerbahçe Süper Lig Maçı İçin Sivasspor Karşısında Hazırlıklarını Sürdürüyor
  19. 15:28 Putin ile Aliyev, Moskova'da görüşeceklerini açıkladı
  20. 15:27 Giresun'da Rekor Hasat! 1 Metrekarede 1 Kilo 670 Gram!
Politika Haberleri