Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır? Göğüslerde yaş, psikolojik nedenler, çevresel nedenler ve daha birçok nedenden ötürü sarkmalar veya hastalıklar meydana gelebilir.

Dünya çapında sık sık tercih edilen ve 6 ayda bir kontrolü sağlanan meme dikleştirme operasyonu alanında uzman doktorlar sayesinde çok rahat ve gelişmiş bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Göğüslerde yaş, psikolojik nedenler, çevresel nedenler ve daha birçok nedenden ötürü sarkmalar veya hastalıklar meydana gelebilir. Bu durum hem kadınlar için hem de erkekler için çekilmez ve estetik açıdan kötü görünüm teşkil eden bir hâl alır. Burada devreye giren meme dikleştirme operasyonu sayesinde hem kadınlar için hem de erkekler için bu hüsranlı sonuçlar sona eriyor.

dr-erkin-onsal.jpg

Dr. Erkin Önsal

Meme Büyütme Estetiği

Göğüsleri küçük olan herkes bu konuda bir negatif hissiyata kapılır. Neredeyse herkes çok daha büyük görünen, dik görünen ve genç görünen göğüslere sahip olmak ister. Bunu hayata geçirmek için meme büyütme estetiği en çok tercih edilen işlemlerden birisidir. Sarkan göğüsleri toparlamak ve göğüslerin daha diri görünmesini sağlamak için dikleştirmenin yanı sıra büyütme estetiği de yapılıyor.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüsleri tam anlamıyla büyütmeye yönelik yapılan operasyon, 18 yaşını doldurmuş herkes tarafından yaptırılabilir. Bu alanda uzmanlık kazanmış ve yaptığı estetik operasyonlar ile nam salmış olan alanında kaliteli doktorlardan destek almak her zaman daha önemlidir. Göğüslerin çok küçük olduğu ve kötü göründüğü durumlarda büyütme işlemi çok daha anlamlı bir şekilde yapılır.

Meme Büyütme Yöntemleri nelerdir?

Göğüslerin daha büyük görünmesi için yapılan meme büyütme operasyonunda silikon yöntemi ya da dolgu enjekte yöntemi kullanılır. Memelerin doku ve yapısına zarar vermeden, Sağlık Bakanlığınca onay almış olan malzemeler kullanılarak büyütme işlemi gerçekleştirilir. Oldukça kısa sürede yapılan ve işlemden önce de sonra da büyük bir titizlikle yürütülen bir süreçtir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Büyütme işleminin yanı sıra küçültme işlemi de göğüsleri, fiziğine göre çok büyük olan ve sarkmış olan kişiler tarafından tercih ediliyor. Bu işlem öncesinde en az bir hafta boyunca detoks kıvamında yiyip içmeye dikkat edilmelidir. Göğüslere herhangi bir baskı uygulanmamalı ve psikolojik açıdan rahatlama sağlanmalıdır.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme Küçültme işleminden sonra dikkat edilmesi gereken özel hususlar mevcuttur. Öncelikle doktor tarafından verilen tüm talimatlar harfiyen yerine getirilmelidir. Bir haftalık ilk iyileşme süreci boyunca yüz üstü yatılmamalı ve göğüslere baskı uygulayacak her türlü işlemden uzak durulmalıdır. Dar giysiler tercih edilmemeli, bol kıyafetler giyilerek göğüs bölgesi rahat bırakılmalıdır.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüs büyütme ve küçültme işlemleri kadar revaşta olan bir diğer işlem ise kuşkusuz dikleştirme işlemidir. Göğüslerin daha yukarı bakar bir hal alması, daha genç ve taze görünmesi, etrafındaki yağlardan ve fazlalıklardan kurtulması için dikleştirme işlemi hem kadınlara hem erkeklere uygulanan bir yöntemdir. Bu işlem iğneli ya da iğnesiz olarak, göğüsleri dik bir hale getirecek dolgunun enjekte edilmesi ile yapılır. Yaptıran herkesin memnun kaldığı ve sık sık kontrolüne gitmeyi de ihmal etmediği bir işlemdir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Göğüslerinde sarkmalar meydana gelen, yaşı ilerlediği için göğüsleri aşağıya bakan herkes dikleştirme operasyonu olabilir. Ancak her işlemde olduğu gibi dikleştirme operasyonu için de mutlaka 18 yaşını doldurma zorunluluğu vardır. 18 yaşını doldurmayan bireylerde bu işlemler, doku ve yapı henüz tam anlamıyla gelişme sağlamadığı için yapılamaz. Göğüslerinde tazelik, dirilik ve yaşına göre çok daha ön planda duran göğüsler isteyenler için meme dikleştirme operasyonu yapılabilir.

"Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?" haberi, 20 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 20 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erkin Önsal: Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:22 Gümrükte Terk Edilen Michael Jordan İmzalı Spor Ayakkabılar İhaleyle Satışa Çıktı
  2. 15:18 Mescid-i Aksa'ya Sabah Baskını: Gerilim Tırmanıyor
  3. 15:14 Sergio Oliveira'nın Galatasaray Macerası: Tartışma ve Beklentilerin Altında Performans
  4. 15:11 Merkez Bankası Faizi Sabit Tuttu: Nakit Avans ve Kredi Kartı Faizleri Ne Olacak?
  5. 15:10 Japonya'da Dolar Karşısında Yen Değer Kaybı Endişesi: Yetkililerden Uyarı ve Hazırlık Sinyali
  6. 15:07 Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Fahiş Fiyatlarla Mücadelede Kararlılık Artıyor
  7. 15:05 Gönül Dağı Setinde Taciz Skandalı: Mahkeme Kararı Açıklandı!
  8. 15:03 Dondurma Kaşığı İle Çikolatalı Kurabiye Tarifi!
  9. 14:57 Saç Derisi Sorunlarına Doğal Çözümler: Sağlıklı Saçlar İçin Yöntemler!
  10. 14:56 Bu 5 Şehir Tehlikede! Meteoroloji İki Gün Boyunca Uyardı: Tehlikeli Hava Durumu Kapıda!
  11. 14:54 Beyaz Eşya Seçimi Kabusa Dönmesin! Yeni Evlenecekler Dikkatli Olsun!
  12. 14:53 Kayıp Klimt Tablosu: Viyana'da Açık Artırmada 32 Milyon Dolara Satıldı
  13. 14:52 Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi için hazırlıklara devam ediyor
  14. 14:49 Ekrem İmamoğlu: "Kanal İstanbul projesi ihanettir"
  15. 14:48 Martı Katliamı: Yalancı Veba Alarmı Şehri Sarsıyor! İnsan Sağlığı Tehlikede!
  16. 14:47 Unlubitlerin Yaydığı Virüs, Batı Afrika'daki Kakao Üretimini Tehdit Ediyor
  17. 14:45 Arizona Mahkemesi, 2020 Seçimine Müdahale Davası: Giuliani ve Meadows Dahil 18 Kişiye Dava Açıldı
  18. 14:38 Türkiye'de Dev Şirketten Şok Karar: Faaliyetler Sonlandırılıyor, 1.800 Kişi İşten Çıkarılıyor!
  19. 14:38 Galatasaray'ın Transfer Hareketi: Davy Klaassen İle Anlaşma Sağlandı!
  20. 14:34 Ankara'yı Yarın Yağmur ve Rüzgar Kasıp Kavuracak! Şiddetli Fırtınaya Karşı Hazırlıklı Olun!
Sağlık Haberleri