Erol Bilecik'den açıklama geldi: "Fenerbahçe’nin her ayağa kalkışı Türkiye’nin ayağa kalkışıdır"

Erol Bilecik'den açıklama geldi:

Erol Bilecik'den açıklama geldi: "Fenerbahçe... Fenerbahçe'de futbol takımının Süper Lig'den çekilmesi gündemde! Bu konular dahil bütün konuların, değerlendirileceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı zamanı! Toplantı süresince bütün detayları dikkate alacak olan kurul başladı..

Futbol takımının Süper Lig'den çekilmesi gibi konuların değerlendirildiği F.Bahçe'de olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. F.Bahçe Başkan Yardımcısı Erol Bilecik, "Fenerbahçe'yi korumak bizim görevimizdir" dedi. "Türk spor tarihinde bir dönüm noktasını yaşıyoruz. Fenerbahçe'nin her yükselişi, Türkiye'nin yükselişidir."

30. haftada Trabzonspor ile oynanan son maçın ardından yaşanan olayların ardından yönetim kurulunun, bugün Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yeterli oy çokluğuyla olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak. F.Bahçe Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Üst Kurul Başkanı Uğur Dündar, kurul üyeleri ve konsey kongresi. Genel kurul toplantısının açılışı F.Bahçe Başkan Yardımcısı Erol Bilecik tarafından yapıldı. Bilecik, yeterli çoğunluk olan 22 bin 588'i aştığını öne sürerek, şunları söyledi: "Kalbi sarı lacivert atan, haksızlıklar karşısında sessiz kalmayan, Mustafa'nın yolunda yürüyen tüm Fenerbahçelilere selam olsun. . Kemal Atatürk. Bu eşsiz topluluğa katılamam." Daha sonra Gayrettepe yangınında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

iha-20240402aw175498-1-t.jpg

"Bu, 'Ben de oradaydım' dediğiniz tarihi bir gün." Bilecik, şöyle konuştu: "Unutmayın bu gün, bugün 2. gün. Nisan 2024. Bugün 22 bin 588 kongre üyesi. 'Ben de oradaydım' dedirten tarihi bir gün. F.Bahçe Spor Kulübü 12 farklı spor dalında zirveye çıkabilen, rekor kırabilen veya kırmaya koşabilen bir takımdır. Türkiye gençliğini aydınlatan, siyasete karışmayan dünyanın en büyük spor kulübüdür. Eminiz ki, F.Bahçe kazanırsa Türkiye ekonomisi de büyüyecektir. F.Bahçe mutluysa Türkiye mutludur. Fenerbahce her maça kazanmak, adil şartlarda katılmak ve kazanmak için çıkıyor. Haksızlıklara karşı yaşadığımız her olay kulübümüzün manevi değerlerine yönelik büyük bir tehdittir. Yıllardır süren adaletsizliğe meydan okumak ve ortak bir karar almak için buradayız. Trabzonspor maçında oyuncularımıza yönelik linç girişimi bardağı taşıran son damla oldu. 2005-2006 sezonunda Denizli maçıyla başlayan tecrübe, bugüne kadar tahammül sınırlarını aşmıştır. Herkesin "artık yeter" dediği bir nokta gelir. Bize yapılan yanlışı yarına bırakmayacağız, başkasına da bırakmayacağız. F.Bahçe ailemizin sevgisinin mirasıdır. Atatürk bize F.Bahçe'yi emanet etti. Nesilden nesile en kıymetli emanet olan Fenerbahçe'yi korumak bugün bizim görevimizdir. Türk spor tarihinde bir dönüm noktasını yaşıyoruz. "Fenerbahçe'nin her ayağa kalkması, Türkiye'nin yükselişidir" dedi.

Daha sonra, Fenerbahçe Yüksek Konseyi Başkanı Uğur Dündar, gündemleri katılımcılara okudu ve oyladı. Gündem oybirliğiyle kabul edildi.

Genel Kurul daha sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. Bugünkü toplantıda diğer konuların yanı sıra futbol takımının son alınan sonuçlara göre Süper Lig'den ayrılması tartışıldı. 

"Erol Bilecik'den açıklama geldi: "Fenerbahçe’nin her ayağa kalkışı Türkiye’nin ayağa kalkışıdır"" haberi, 03 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Erol Bilecik'den açıklama geldi: "Fenerbahçe’nin her ayağa kalkışı Türkiye’nin ayağa kalkışıdır" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Erol Bilecik'den açıklama geldi: "Fenerbahçe’nin her ayağa kalkışı Türkiye’nin ayağa kalkışıdır" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 01 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:00 İçişleri Bakanı: DEAŞ'a Yönelik Operasyonlarda 12 İlde 41 Şüpheli Yakalandı
  2. 12:56 2024'te Küresel İşsizlik Artacak: Uluslararası Çalışma Örgütü Raporu
  3. 12:48 İliç'teki faciayla ilgili şok eden gerçek TBMM'de açıklandı: Felaket 3 ay önceden başladı
  4. 12:45 Türkiye artık ucuz değil: Türk tatil beldeleri ilk 10'a giremedi
  5. 12:45 Starbucks'ın Bilanço Açıklaması: Gelir Düşüşü ve Beklenenden Zayıf Performans
  6. 12:43 Berzeg'in bulunduğu alanın 9 kez tarandığı açıklandı: 12 kemik ve kafatası toprağa verilecek
  7. 12:40 İkiye bölünen Menzil tarikatında ağır ithamlar: Yolsuzluk suçlamasına cevap FETÖ iddiası
  8. 12:38 On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice girmeye başladı
  9. 12:38 Trump, İsrail'in Gazze Politikasını Eleştirdi: 'Halkla İlişkiler Savaşını Kaybediyorlar'
  10. 12:37 İstanbul barajlarında son durum açıklandı: Doluluk oranı yüzde 82,81'e çıktı
  11. 12:34 Nihal Candan babasına söz verdi: Avukatlık yapacağını açıkladı
  12. 12:33 Osmanlı Madeni Paralarının Sırrı Çözüldü: Deliklerin Pratik Amacı Ortaya Çıktı!
  13. 12:27 Columbia Üniversitesi'nde Filistin Protestoları Devam Ediyor
  14. 12:24 Resmi Gazete'de açıklandı: 44 yeni mahkeme kuruluyor
  15. 12:22 Bakan Işıkhan: "Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil"
  16. 12:22 Ankara ve İç Bölgelerde Beklenmedik Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı
  17. 12:20 Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
  18. 12:17 Nisan ayının en ucuz otomobilleri: O sedan model Türkiye'de kapış kapış satıldı
  19. 12:15 İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
  20. 12:14 Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!
Spor Haberleri