Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: Tehdit alıyorum

Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: Tehdit alıyorum

Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: T... Burdur'da, ayrı yaşadığı eşi Nurcan Seçer'i (35), birlikte işlettikleri restoranda av tüfeğiyle öldüren tutuklu sanık Serhan Seçer'in (34) yargılanmasına devam edildi.

Duruşmada Nurcan Seçer'in babası Mustafa K., "Hala tehdit alıyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Olay, 8 Nisan günü saat 21.00 sıralarında, Atatürk Caddesi'nde Seçer çiftinin işlettiği restoranda meydana geldi. Serhan Seçer, av tüfeğini yanına alıp, yaklaşık 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Nurcan Seçer ile işlettiği restorana gitti. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Seçer, iş yerinin kapısında eşine av tüfeğiyle ateş etti. Yüzüne isabet eden saçmalarla yaralanan Nurcan Seçer, yere yığıldı. Olay yerinden kaçan Serhan Seçer, bu kez yaklaşık 300 metre mesafede, Gazi Caddesi'nde kayınbiraderi Ömer K.'ye ait iş yerine gitti. Kayınbiraderine ateş etmek isteyen Serhan Seçer'in tüfeği tutukluk yaptı. Aynı caddede işletmesi olan babası Şeref Seçer, oğlunu görünce müdahale edip, tüfeği elinden aldı. Çağrılan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurcan Seçer, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kaçan Serhan Seçer, polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Soruşturma sonunda Serhan Seçer hakkında, "eşe karşı kasten öldürme ve kayınpederi ile kayınbiraderini kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşmada Nurcan Seçer'in ailesi, taraf avukatları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Mahkemede, Nurcan Seçer'in kardeşi Ömer K., "Sanığın yıllardır kardeşime çektirdiklerinden dolayı en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Nurcan Seçer'in babası Mustafa K. de "Hala tehdit alıyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi ve adli tıptan beklenen raporun gelmemesi nedeniyle duruşmayı erteledi.

'AİLE OLUMSUZ ETKİLENİYOR'

Mahkeme çıkışı açıklama yapan Nurcan Seçer'in ailesinin avukatı Süleyman Kesici, "Beklenen raporlar var. Bu raporların sonuçlanmasını bekliyoruz. Raporlar geldikten sonra bir karar verilecek. Öncelikle şunu söyleyeyim; Türk Ceza Kanunu'nda eşini öldüren bir kişinin alacağı ceza en ağır ceza olarak öngörülen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır. Biz de sanığın suçunu kabul ettiği ve tüm delillerin aleyhinde olduğunu gözeterek en ağır cezayı alması için çabalıyoruz ve Türk adalet teşkilatının en ağır cezayı sanığa vereceğinden kesinlikle eminiz. Şunu da belirtmek isteriz; sanığın, Nurcan Seçer'in ağabeyi, teyzesi ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği yönünde duyumlar aldık. Böyle bir kişinin halen daha bir cinayet işledikten sonra öldürdüğü kişinin yakınlarını ve dosyadaki bir tanığı öldürmekle tehdit ettiği düşünülürse bu kişinin serbest bırakılması, ceza almaması ya da cezasında herhangi bir indirim yapılması kesinlikle vicdanları sızlatır. Yerinde bir karar olmaz. Biz de en ağır cezayı alacağını düşünüyoruz. Aile olumsuz etkileniyor bu durumdan. Zor bir durum kendileri için. Hiç kimse böyle bir şey yaşamak istemez. Umarım bundan sonra kadın cinayetleri devam etmez" dedi.

 

"Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: Tehdit alıyorum" haberi, 29 Kasım 2022 tarihinde yazılmıştır. 29 Kasım 2022 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: Tehdit alıyorum haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eşi tarafından öldürülen Nurcan'ın babası: Tehdit alıyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:40 CHP'li Durmaz'dan Tokat açıklaması: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  2. 01:33 Mobil tabanlı birinci şahıs nişancı oyunu artık bilgisayarlara geliyor!
  3. 01:22 AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde
  4. 01:22 Hamas ve İslami Cihad, Filistinlilere İsrail askerlerine karşı mücadele çağrısı yaptı
  5. 01:22 Zeybekci'den İsrail açıklaması: "Bebek katliamını kınıyoruz ama ticaret anlaşmamız var"
  6. 01:16 CHP'li Durmaz açıkladı: Tokat’taki HES’ler fay hattı üzerinde
  7. 01:14 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon açıklaması geldi
  8. 01:11 Sayılar hayatınızı mahvedebilir!
  9. 01:09 Elazığ'da kan dondurucu olay! Okul müdürü 9 kız öğrenciyi taciz etti
  10. 01:07 Tokat depreminin ardından gözler oraya çevrilmişti: Büyük bir deprem olacak mı?
  11. 01:05 Colorado’da yeni yasa: Beynimizin yeni haklara ihtiyacı var
  12. 01:04 ‘Ben köy sevmem’ diyenler bile buraya hayran kalıyor: Giden yerleşme planı yapıyor!
  13. 01:00 Trabzonspor'un yeni orta sahası, İskoçya'da bulundu! Kulüp, İngiliz orta saha oyuncusuna adım attı
  14. 00:56 Tasarrufu kim yapacak? Bakan Şimşek açıkladı
  15. 00:49 Fed'in belirttiğine göre, enflasyon finansal istikrar açısından en büyük risk olarak algılanıyor
  16. 00:43 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan kazandığı gelir açıklandı
  17. 00:38 Rusya açıkladı: Kıtalararası balistik füze denememiz başarılı oldu
  18. 00:35 Gazze saldırıları İsrail'in borcunu 2023'te iki katından fazlaya çıkardı: Maliyeti fazla oldu
  19. 00:32 Beypazarı'ından 'bor' iddialarına açıklama geldi: Mevzuat farklılığından kaynaklı
  20. 00:26 Fed açıkladı: Enflasyon en büyük finansal risk olarak görülüyor
3. Sayfa Haberleri