Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum

Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum

Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum Ragıp Canan duruşmada eşine seslenerek " Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Biliyorum, eşimin kalbi kırıldı. Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. Öldürme niyetim yoktu. Pişmanım.

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ragıp Canan SEGBİS ile katıldı. Müşteki N  (49) ile taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.  

Duruşmaya, müşteki Nurtaç Canan ile oğlu Furkan ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu sanık Ragıp Canan duruşmaya, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemleri aracılığıyla bağlandı.

"Eşime kendimi affettirmek istiyorum"

Sanık Ragıp Canan, “Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Eşimle her hafta telefonla konuşuyoruz. Biliyorum onun bana kalbi kırılmış, ona hak da veriyorum. Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. İşyerimize ait pos cihazını almakla tehdit ettiği ve benden habersiz bilet aldığı için bir anlık öfkeyle bunu yaptım. Zaten eşimin bacağında kanı görünce hemen oğlumu aradım. Ambulans ve oğlum eve girebilsin diye kapıyı açık bıraktım. Öldürme niyetim yoktu. Eşim şikayetinden vazgeçse de geçmese de ben onu seviyorum ve saygı duyuyorum. Biz düşman değiliz. Kolay mı birbirimize bir ömür vermişiz. Ortak bir fidanımız var. Eşim benim kıymetlimdir. Bir anlık aptallıktı. Ben eşimi çok seviyorum. Bilerek, isteyerek yapmadım. Ben eşime kendimi affettirmek, gönlünü almak istiyorum. Bunun için de sizden yardım istiyorum. Terör örgütüne bağlı birisi karşınıza geçip, pişmanım deyince pişmanlıktan yararlanıp affediyorsunuz. Ben de eşini çok seven biri olarak pişmanım diyorum. Benim pişmanlığım sonsuz ve vicdan azabına dönüşen bir pişmanlıktır. Eşim benim başımın tacı. Ben de çok mağdurum. Hepimiz bir tarafa düştük. Esnafım ve işyerim kapalı. 13 aydır içerideyim. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Duruşma ertelendi

Cumhuriyet Savcısı, “Mağdurun Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan raporu beklensin, varsa diğer eksiklikler giderilsin” diyerek sanığın tutukluluk halinin devamını talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Ragıp Canan’ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, Nurtaç Canan'ın vurulmasına ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen raporun gelmesi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

39 yıl hapis istemiyle yargılanıyor

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre 4 Haziran 2020'de gece saatlerinde Nurtaç Canan, eşinden ayrılmak istediğini söyleyerek valizlerini kapının önüne çıkardı. Ragıp Canan, eşi Nurtaç Canan'ı  zorla odaya götürdü ve "buradan çıkamazsın" diyerek 5 el ateş etti. Ragıp Canan,  silahla vurarak yaraladığı  Nurtaç Canan'a "öleceksin gebereceksin" diyerek evi terk etti.  Nurtaç Canan ise kanıyla yere  "annem babam helal et, üzülmeyin beni Ragıp vurdu" yazdı. İddianamede sanığın eyleminden sonra öz oğlunu ve kayınpederini arayarak müştekiyi öldürdüğünü söylediği ve "git  cenazesini al" dediği kaydedildi.  Savcılık, Ragıp Canan hakkında  "eşi kasten öldürmeye teşebbüs", "cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "silahla tehdit" suçlarından 39 yıla kadar hapis cezası istendi.

"Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum" haberi, 29 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 29 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eşine kurşun yağdıran koca: Eşimi çok seviyorum 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:48 Tyler Dorsey Fenerbahçe'den Ayrılıyor mu?
  2. 20:44 Yellen: İran'a Yaptırımlar Devam Edecek, Orta Doğu Gerilimi ve Çin Ticareti Gündemde
  3. 20:37 Gazze'de Kadınlar ve Çocuklar İçin Derinleşen İnsani Kriz: BM Raporu Açıkladı
  4. 20:31 İbrahim ve Esra’nın CİMER Başvurusuyla Mutlu Son
  5. 20:24 Bahçeli yerel seçimi değerlendirdi: Parti olarak milletimizin mesajını aldık
  6. 20:16 CHP'li Zeybek, Tutuklu Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ü Ziyaret Etti:Adil Mahkeme Süreci Talep Etti
  7. 20:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail eleştirilerine tepki geldi
  8. 20:12 Şampiyonlar Ligi'nde Heyecan Dorukta: Çeyrek Final Maçları Başlıyor!
  9. 20:09 Altın Sahiplerine kötü haber geldi: "O Tarihte çok sert düşecek"
  10. 20:03 Jeopolitik Gerginlikler ve Fed'in Faiz Sinyali Altın Piyasasını Etkiliyor
  11. 20:00 Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında duyurdu: Yeni ekonomi paketinin içinde 'tasarruf' ön planda!
  12. 19:59 Mardin Valisi: Kültür ve İnanç Ekseninde Turizmde Yeni Atılımlar
  13. 19:55 Sivasspor, Fenerbahçe Maçı Öncesi Hazırlıklara Başladı: Heyecan Dorukta!
  14. 19:34 İz Bırakmadan Temizlik: Sirke ve Su Karışımıyla Televizyon Ekranlarını Parlatın!
  15. 19:30 Brüksel'deki Adalet Sarayı Bomba İhbarıyla Sarsıldı: Patlayıcı Bulunamadı
  16. 19:12 Anket: Halkın Gözünden Trump'ın Sus Payı Davası
  17. 19:10 Son dakika: Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor
  18. 19:09 Erdoğan'dan teleferik açıklaması: "Asıl sorumluları koruma çabaları gözden kaçmamıştır"
  19. 19:08 Galatasaray, İtalyan Yıldızı Vecino İçin Transfer Hareketi Başlattı
  20. 18:56 Kurtuluş Mahallesi'nde Köpek Saldırısı: Komşuların Yardımıyla Kurtarıldı
3. Sayfa Haberleri