Eşini ve 3 kızını katledip "Uzaylılar öldürdü" dedi

Eşini ve 3 kızını katledip

Eşini ve 3 kızını katledip "Uzaylılar öldürd... İstanbul Ümraniye'de, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ve kızları Mine Güney ile Zeliha Güney'i tabancayla öldüren Suat Güney, saklanmak için gittiği kickboks salonunda yakalandı. Psikolojik durumunun kötü olduğu belirtilen şüpheli, adliyeye sevk edilirken "Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" dedi.

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan bir sitede dün meydana gelen olayda iş insanı Suat Güney, önce kızları Zeliha Güney (30) ve Miney Güney (31)'i daha sonra dini nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü tabancayla öldürdü.

KİCKBOKS SALONUNDA YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada, polis güvenlik kameralarını takip ederek olaydan sonra kaçan Suat Güney'in bir süre sonra otomobilini bırakarak, başka bir kişiyle kaçmaya devam ettiği belirlendi. Bu kez, şüphelinin Kartal, Karlık Mahallesi, Soğanlık Caddesi üzerinde bulunan bir kickboks salonuna gittiği tespit edildi. Polis, güvenlik önlemleri alarak buraya operasyon düzenledi ve şüpheli Suat Güney'i gözaltına aldı. Operasyon sırasında, şüpheliyi salona getiren işletme sahibi F.D. de yakalandı.

ÜZERİNDE 3 TABANCA BİR BIÇAK BULUNDU

Polis, şüphelinin üzerinde yaptığı aramada 3 tabanca, 6 şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirdiği öğrenildi.

İFADESİNDE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen ve Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin psikolojik durumunun oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Poliste verdiği ifadesinde önce tartıştığı büyük kızını öldürdüğünü itiraf eden şüphelinin daha sonra diğer kızı ve imam nikahlı karısını vurduğunu söylediği öğrenildi. İfadelerinde, imam nikahlı eşi ile kızlarının kendisini dinlemediğini ve istediklerini yapmadıklarını belirten şüphelinin bu nedenle aralarında sık sık tartışma yaşandığını kaydettiği belirtildi. Olay günü aniden kendisini kaybettiğini ifade eden Suat Güney'in ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını söylediği açıklandı.

resim-2024-02-24-142908050.png

Öte yandan, cinayet zanlısını spor salonuna getiren F.D., cinayetten haberi olmadığını belirtti. F.D., kickboks federasyon başkanlığına aday olacağını bildiği Suat Güney'in kendisini telefonla arayarak almasını istediğini söyledi. Şüpheli F.D.'in "Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de aracımla onu alıp birlikte spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" dediği öğrenildi.

ADLİYEYE GİDERKEN "UZAYLILAR ÖLDÜRDÜ" DEDİ

Poliste işlemleri tamamlanan Suat Güney ile F.D. adliyeye sevk edildi. Suat Güney adliyeye götürülürken "Neden öldürdünüz" sorusuna "Ben öldürmedim. Kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü," yatını verdi.

"Eşini ve 3 kızını katledip "Uzaylılar öldürdü" dedi" haberi, 24 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Eşini ve 3 kızını katledip "Uzaylılar öldürdü" dedi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eşini ve 3 kızını katledip "Uzaylılar öldürdü" dedi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
3. Sayfa Haberleri