Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkadaşını öldürdü

Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkadaşını öldürdü

Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkada... Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı öldüren Burhan Yaylacı 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü.

Yaylacı, ''Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.

Olay, 25 Haziran saat 18.30 sıralarında Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Mengüç Caddesi'nde meydana geldi. Burhan Yaylacı, tartıştığı çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı vücudunun 8 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Olaydan sonra Antalya'ya kaçan Yaylacı, polis tarafınca yakalanıp Konya'ya getirildi. Ardından sevk edilmiş olduğu mahkemece tutuklandı.

Burhan Yaylacı'nın 'kasten öldürme' suçundan Konya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Eşi B.Y.'nin Alkan Kalaycı'yla ilişkisi olduğunu ifade eden Yaylacı, savunmasında, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.

'BÖYLE OLSUN İSTEMEDİM'

Olaydan bir gün önce evlerinde Alkan Kalaycı ile otururken eşiyle birlikte olduklarını ima eden sözler kullandığını öne süren Yaylacı, arkadaşı Kalaycı evden gittikten sonra da eşi B.Y. ile aldatma konusu sebebiyle tartışıp, kavga ettiklerini söyledi. Savunmasını sürdüren Yaylacı, ''Ertesi sabah eşimin, evi terk ettiğini görünce, ben de eşyalarımı toplayıp, Antalya'ya gitmek için bilet aldım. Sonra Alkan beni arayıp, kendi eşiyle birlikte benimle görüşmek istediğini söyledi. Alkan silah ticareti yapardı. Tabancasının olduğunu biliyorum. Yanına gittiğimde, o aracının içinde otuyordu. Arabanın camından içeri eğilerek, 'Biz dost değil miyiz?' dedim. Sonra Alkan, olayın ne olduğunu bilince eşi G.K.'den tabancasını istedi. Ben de arabanın içerisinde gördüğüm bıçağı alarak bana ve yanımdaki 5 yaşındaki oğluma zarar vermesin diye 1-2 defa bıçakla vurdum. Biz oğlumla kaçarken, Alkan arkamızdan bize doğru tabancayla ateş etti. Bu olay bir namus davasıdır. Alkan benim çocukluk arkadaşımdı, böyle olsun istemedim." diye konuştu.

'EŞİMLE BAYRAM ALIŞVERİŞİNE ÇIKMIŞTIK'

Eşi Alkan Kalaycı, gözleri önünde öldürülen G.K. de şahit olarak ifade verdi. G.K., ''Biz eşimle bayram alışverişi yapmak için çıktık. Burhan aradı. Ondan elektrikli bisiklet satın alacaktık. Trafik kalabalık olduğu için cep telefonunun hoparlörünü açıp öyle konuştu. Burhan eşime 'Şu motoru al. Ben Antalya'ya gidiyorum' diyerek eve çağırdı. Eşim alışverişte olduğunu söyleyip onun Kadınlar Pazarı'na doğru gelmesini istedi. Burhan, 5 yaşındaki oğluyla birlikte taksiyle geldi. Eşimden 50 lira taksi parası istedi. Eşim de 100 lira verdikten sonra Burhan ve oğlu otomobile bindi. Eşim ve Burhan birbirlerine hal, hatır sorduktan sonra, Burhan 'Bunu yapmak zorundayım diyerek' eşimin boğazına yapıştı. Daha sonra yanındaki bıçakla eşimin boğazını kesti, birkaç kez de başka yerlerine vurup, çocuğu alıp kaçtı. Eşim, yaralı haliyle koltuğunun altındaki tabancayı alıp havaya ateş etti. Sonra da yere yıkıldı. Şikayetçiyim'' dedi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

"Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkadaşını öldürdü" haberi, 10 Kasım 2023 tarihinde yazılmıştır. 10 Kasım 2023 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkadaşını öldürdü haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eşiyle göz göze geldiği için çocukluk arkadaşını öldürdü 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  2. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  3. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  4. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  5. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  6. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  7. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  8. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  9. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
  10. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  11. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  12. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  13. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  14. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  15. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  16. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  17. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  18. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  19. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  20. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
3. Sayfa Haberleri