Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin, bütün kırgınlıkları bırakacağız

Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin, bütün kırgınlıkları bırakacağız

Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi... “Cumhurbaşkanı'nı mahkum etmeyin"

Eski AKP'li vekil Halil Ürün 6 Haziran’da belediye başkanlığı ve belediye meclis üyelerini seçmek için sandık başına gidecek olan Güney Beldesi halkıyla bir araya geldi. Belde halkına seslenen Halil Ürün, “Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin. Bütün kırgınlıkları bırakacağız. Tek tek her seçmenle ilgileneceğiz. Nazlanacağız, yalvaracağız. Paraya ihtiyacı olan varsa para da verin. Verin kardeşim borç verin, hibe verin bir şekilde insanların gönüllerini alın” dedi.

2014 yılında nüfusunun 2 binden az olması nedeniyle Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesi, köy statüsüne dönüştürülmüştü. 7 yıl aradan sonra Resmi Gazete’de yayımlanan kararla yeniden belde statüsünü kazanan Güney beldesi belediye seçimlerine katılma hakkı kazandı. Güney beldesinde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için 6 Haziran’da ara seçim yapılacak.

“Cumhurbaşkanı'nı mahkum etmeyin"

AKP Afyonkarahisar eski Milletvekili Halil Ürün seçim çalışmaları kapsamında Güney Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Halil Ürün, herkesin gözünün Güney seçimlerinde olduğunu belirtti. Diğer partilere oy verecek olan seçmenlere çağrıda bulunan Ürün şunları söyledi:

"Herkesin gözü burada. Bakın yemin ediyorum Allah korusun biz kaybedersek bunlar ne diyecek biliyor musunuz? Reise ‘senin partin bitiyor' derler.

Erdoğan bana göre dünyada yaşayan en büyük liderdir. Şurada 3 yıllık belediye başkanlığı için Cumhurbaşkanımızı nasıl mahkûm ederiz. BBP adayına da selamımı söyleyin, bu işe bu kadar asılmasınlar.

Saadet Partisi'ne oy vermeyi düşünen kardeşlerime söylüyorum, konu Güney seçimi değil. Burada olay daha büyük bir şey. Burada sizin verdiğiniz oylar her şeyi etkileyecek. Biz siyaseti bu ülkeye hizmet etmek için yapıyoruz. Zaten yol, su, elektrik vs. hepsi yapılıyor. Şimdi BBP'den belediye başkanı olunca ne yapacak? Yine biz yapacağız."

“Bize oy verirlerse hizmet etmek mecburiyetindeyiz"

Kendilerine oy verilmesi durumunda beldeye hizmet edeceklerini söyleyen AKP'li Ürün, “Tayyip Erdoğan'ı mahkûm edersek, milletvekillerimiz ve bakanlarımız boyunu bükülürse sen gidip de ne isteyeceksiniz? İl Başkanımız, ilçe başkanımız ve belediye başkanlarımız sürekli burada. Bu arkadaşı mahkum ettikten sonra nasıl yanına gidip bir şey isteyeceğiz. Akıllı olmak lazım. Kimse bize oy vermek zorunda değil ama bize oy verirlerse hizmet etmek mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

“Paraya ihtiyacı olan varsa para verin"

Seçmenlerin kendilerine oy verebilmesi için izlenecek ikna yöntemlerini de açıklayan Halil Ürün, "Konu Türkiye önceliğinde çok önemli. Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin.  Bu seçimin Türkiye ve dünya bağlantısı var. Bunu nasıl yapacağımızı da söylüyorum. Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin. Bütün kırgınlıkları bırakacağız. Tek tek her seçmenle ilgileneceğiz. Nazlanacağız, yalvaracağız. İşi olanın işini göreceğiz. Paraya ihtiyacı olan varsa para da verin. Verin kardeşim borç verin, hibe verin bir şekilde insanların gönüllerini alın” şeklinde konuştu.

"Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin, bütün kırgınlıkları bırakacağ." haberi, 03 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 03 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin, bütün kırgınlıkları bırakacağız haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eski AKP’li vekilden seçmenlere: Lütfen bizi ite köpeğe yem etmeyin, bütün kırgınlıkları bırakacağız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:14 Nuray Babacan: Kulislerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 40+1 formülü tartışılıyor
  2. 08:09 İsmail Saymaz: Kepez’in intikamını ‘teleferik’ ile almak
  3. 08:05 Aytunç Erkin yazdı: 28 Şubat’ın “sır” CD’si 2007’de hazırlanmıştı
  4. 08:03 Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgar yurda giriş yaptı
  5. 04:52 İran Dışişleri bakanlığı açıkladı: Batılı ülkeler İsrail'in savaş suçları için hesap vermeli
  6. 04:49 Apple Tahtı O ünlü markaya Kaptırdı: Pazar liderliğini kaybetti
  7. 04:44 Sadece 10 yaşında ama Gazzeli çocuklar için 8 bin sterlin bağış topladı
  8. 04:40 Bakan Özhaseki açıkladı: “Yıl sonuna kadar 200 bin deprem konutunu teslim edeceğiz”
  9. 04:35 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan açıkladı: “Sonraki tepkimiz daha sert, kapsamlı olacaktır”
  10. 04:29 Goncharova yenilgiyi hazmedemedi! Ebrar Karakurt hedef alındı
  11. 04:20 ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya'ya "İsrail'e destekten vazgeçin" uyarısı yapıldı
  12. 04:16 Seçimlerin peşinden ilk kabine bugün: Gündemde hangi konular olacak
  13. 04:03 Özgür Özel'den ağır açıklama : Hatay kararı tam kanunsuzluğun daniskasıdır
  14. 04:01 Beşiktaş'ta teknik direktör krizi gündemde
  15. 03:57 Spotify eğitim platformuna dönüşüyor! İlk iki kurs ücretsiz olacak
  16. 03:54 Tarım sektöründe alarm ziller çalmaya başladı: acilen bir şeyler yapılmalı!
  17. 03:52 Aylık maaşı 200 bin TL, çalışacak personel bulunamıyor: Bu sektörde kriz yaşanıyor!
  18. 03:50 Reytingleri altüst eden dizinin sezon finali tarihi belli oldu! Severlerine kötü haber geldi
  19. 03:48 Galatasaray'dan altın değerinde üç puan geldi
  20. 03:44 Online platformlardan terapi yaygınlaşıyor: sayısı 2025’te 650 milyonu aşacak
Politika Haberleri