Eski eşini darp eden ve otuzun üzerinde suç kaydı bulunan zanlı hakim karşısına çıktı

Eski eşini darp eden ve otuzun üzerinde suç ... Bakırköy'de eski eşi Rüya K.’yi farklı tarihlerde darp edip, yaraladığı ve evinin önünde ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Tarık Keskin ilk kez hakim karşısına çıktı. Keskin, savunmasında olayın mağdur kadının kurgusu olduğunu iddia etti.

Bakırköy 45. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Tarık Keskin, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi’yle bağlanırken, müşteki Rüya K. ile avukatı Caner Şahin katıldı. Hakim, sanık Keskin’in Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesi’nde de “Konut dokunulmazlığı”, “Basit yaralama”, “Mala zarar verme”, “Hakaret” ve “Silahla tehdit” suçlarından da yargılandığı bir dosyası olduğunu, söz konusu dosyanın Bakırköy 45. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dosyayla birleştirildiğini söyledi.

"HER ŞEYİ KENDİSİ KURDU"

Sanık Tarık Keskin duruşmada “Beni kendisi çağırdı, o yüzden gittim. İş yerinin dışında görüştük. Ben bacağına bıçak değdirmedim, tehdit edici şekilde mail göndermedim. Her şeyi kendisi kurdu. Ben kendisini iteklemedim, hakaret etmedim. Ben onun fotoğraflarını da paylaşmadım, kendisi paylaşmıştır. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum.” diye konuştu.

"SİLAHI ONUN EVİME KOYDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Sanık Keskin, müşteki Rüya K.’nin evine gelip onu darp ettiği iddiasıyla ilgili olarak, “Bu tamamen iftira. Olay tarihinde ben Ankara’da düğündeydim. Müştekinin evine zorla girip yumruk attığım doğru değildir. Ayrıca kimse ‘Kim o’ demeden kapıyı açmaz. Ben evinin önüne gidip havaya ateş etmedim. Benim bir silahım bile yok. Silahı onun evime koyduğunu düşünüyorum. Silahta parmak izi incelemesi yapılırsa benim olmadığı ortaya çıkacaktır.”

"AİLEMDEN PARA İSTEMİŞ"

Müşteki Rüya K.’nin kendine mail üzerinden hakaret mesajları attığını öne süren sanık Keskin, “Rüya K. ben tutuklandıktan sonra ailemle konuşmuş. 50 bin lira para istemiş arkadaşımdan şikayetinden vazgeçmesi için. Arkadaşım da 30 bin lira para vermiş. Müştekinin anlattığı çoğu şey yalandır. Beraatimi istiyorum” şeklinde beyanda bulundu.

"DARP RAPORLARIM VAR"

Söz alan müşteki Rüya K. ise sanığın kendisini iş yerine gelerek sık sık darp ettiğini öne sürerek şunları söyledi: “Darp raporlarım, görüntülerim var. İş yerindeki herkes şahidimdir. Tarık’ın geldiğini duyunca iş yerindeki arkadaşlarım yanıma geliyordu çünkü daha önce defalarca beni dövmüştü. İş yerime gelip bıçağı masanın altından bacağıma değdirdi. Sonra cep telefonumu alıp gitti. Telefonu geri almak için peşinden gittim. Arabasına binmemle birlikte benim ağzımı burnumu kırdı. Sanık beni ve ailemi sürekli rahatsız etmektedir.” dedi.

"YERDEYKEN GÖZÜME TEKME ATTI"

Rüya K.: “Kendisinin işi yoktur. İş yerime gelirken aracının plakalarını söküyordu. Beni daha önce Bakırköy Meydan’da silahla kovaladı. Evime geldiği gün de ben çöpçü sanıp kapıyı açtım. Açar atmaz bana yumruk attı, yere düştüm. Yerdeyken gözüme tekme attı, telefonumu kırdı. 19 Temmuz’da ise evimin önünde silahla ateş açtı. Silah son raddeydi, sanık silahın benim olduğumu iddia ediyor. Bunu kanıtlayabilirse mahkeme ne derse kabul edeceğim. Sanık yakalandığında aracının içerisinden bir sürü sahte polis kimliği çıktı. Sanığın iddia ettiği gibi kimseden para almadım. Ben boşanma aşamasında bile kendisinden nafaka almadım.” şeklinde beyanda bulundu.

"30’UN ÜZERİNDE SUÇ KAYDI VAR"

Müşteki avukatı Caner Şahin sanığın 30’un üzerinde suç kaydı olduğunu belirterek, sanığın tutukluluk halinin devam etmesini istedi. Cumhuriyet savcısı da sanığın tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. Söz verilen sanık Keskin de “Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

"TUTUKLULUK DEVAM ETTİ"

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

"ÖLÜMLE SONUÇLANMAMASI İÇİN CEZA ALMASINI İSTİYORUM"

Duruşmanın ardından adliye önünde avukatıyla basın açıklaması yapan Rüya K. “Kendisi devamlı suç işleyen biri. Bu benim birinci değil, onuncu dosyam olabilir. Ben bu konuda çok mücadele verdim. Ben bu olayın ölümle sonuçlanmaması için sanığın ceza almasını istiyorum” dedi.

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede Tarık Keskin hakkında “Konut dokunulmazlığını ihlal etme”, “Basit yaralama”, “Mala zarar verme”, “Silahla tehdit”, “Hakaret”, “Zincirleme şekilde Tehdit”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek” ve “Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçlarından Keskin’in 5 yıl 10 aydan 26 yıl 9 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

"Eski eşini darp eden ve otuzun üzerinde suç kaydı bulunan zanlı hakim karşısına çıktı" haberi, 05 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 05 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Eski eşini darp eden ve otuzun üzerinde suç kaydı bulunan zanlı hakim karşısına çıktı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eski eşini darp eden ve otuzun üzerinde suç kaydı bulunan zanlı hakim karşısına çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
3. Sayfa Haberleri