Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet!

Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet!

Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ün... İtalyan futbolcu Giovanni Padovani hem spor hem de magazin dünyasının gündeminde. Kendisinden epey büyük eski sevgilisine takıntısı olduğu söylenen ünlü futbolcu, Alessandra Matteuzzi'yi feci şekilde öldürdüğü için müebbet aldı!

Virtus Bolzano'da forma giyen Giovanni Padovani, 2016 yılında Serie D şampiyonasında Sancataldes formasını giymişti. Sicilya'da Giarre ve Troina formalarını giyen eski futbolcu, gündemde öne çıkan isim oldu.

Padovani, çevresi tarafından onaylanmayan sosyal ağlarda tanıştığı Alessandra Matteuzzi ile 2022 yazının başından beri ilişki içerisinde... Gösteri dünyasında ve futbolda da yer alan Padovani'nin, aynı zamanda model olan kız arkadaşıyla "sahiplenmeciliğe yer olmaması gereken türde bir ilişki"si var. O devam etti.

806194-3-t.jpg

23 Ağustos 2022'de kuzey İtalya'nın Bologna kentinde korkunç bir olay yaşandı. 28 yaşındaki futbolcu, kendisinden ayrılan 56 yaşındaki eski sevgilisini vahşice öldürdü. Kendisini terk eden manken kız arkadaşına takıntılı olan futbolcu, bahçeden aldığı bir objeyle kız arkadaşına saldırdı.

806194-8-t.jpg

Adam önce kadına çekiçle saldırdı, ardından yumruk ve tekme attı. Model daha sonra beyzbol sopasıyla dövüldü ve bahçedeki bir bankta ölene kadar dövüldü.

Futbolcunun saldırısına uğrayan futbolcunun kız arkadaşının, o sırada kız kardeşiyle telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Padovani Sicilya'da oynadığından beri çok az gördüler. Daha sonra birkaç gün görüştüler ve kısa süreli ilişkileri pek iyi gitmedi. Kız kardeşleri masaları kırdılar ve apartmanın ışığını ana panelden ayırdılar ve açıkladı. Padovani'nin ekibinin düzenlediği antrenmana katılmaması ve eski kız arkadaşının evinin önünde dikkatle beklemesi üzerine Bologna'ya gittiği belirlendi.

Polisin hızla gelmesine rağmen hastaneye kaldırılan Matteuzzi,  hayatını kaybetti. Ünlü futbolcudan olaydan kısa bir süre sonra ayrıldığı bildirilen Matteuzzi Padovani, eski kız arkadaşının kendisini takip ettiğini ve tehdit ettiğini söyledi.

Giovanni Padovani'nin annesi, korkunç cinayetin ardından sunduğu programda şunları söyledi: :Aşk iyi bir şey olmalı, acı verici bir şey değil!' Padovani'nin annesine göre sürekli tedirgindi. Ona şunu derdim: 'Yardım almalıyız, çünkü eğer kendinizi bu insandan, sizin gibi neşe dolu, pek çok özelliğe sahip bir çocuktan ayıramıyorsanız, o zaman bir doktordan yardım almalıyız.' Padovani'nin annesi de oğlunun mesajlarını eski kız arkadaşı Alessandra Matteuzzi ile paylaştı. Futbolcunun annesi Virginia da onun her şeyi mahvettiğini, her zaman onu aldattığına inandığını söylüyor...  Alessandra dehşete düşüyor ve şöyle diyor: 'Onu şiddete sürükleyen şey onun deliliği ve patolojisidir. Ölmek istemiyorum!' 

Geçtiğimiz hafta Bologna Yüksek Ceza Mahkemesi'nde yapılan iki saatlik konsey toplantısında beklenen karar çıktı. Savcının eski futbolcu hakkında istediği zulüm, duygusal bağ, kötü niyet ve kast gibi ağırlaştırıcı nedenler kabul edildi.

Bir İtalyan mahkemesi Padovani'ı eski kız arkadaşını takip edip öldürmek suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırdı..

İtalyan mahkemesinde, hem eski sevgilisini takip ettiği hem de öldürdüğü suçlamalarıyla Padovani'ye müebbet hapis cezası verdi.

"Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet!" haberi, 13 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 13 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Eski Sevgili Cinayetinde Gelişme Yaşandı: Ünlü Futbolcu İçin Müebbet! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:53 McDonald's'ın 2024 İlk Çeyrek Performansı: Gelir Artışı ve Uluslararası Zorluklar
  2. 18:50 KKM Girişi ve Çıkışı: TL'nin Yolculuğu ve TCMB'nin 833.4 Milyar TL'lik Zararı
  3. 18:47 Fenerbahçe'nin Yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Bayer Leverkusen'in Hedefinde!
  4. 18:43 Green Card sonuç tarihleri merak ediliyor!: Green Card başvuru sonuçları ne zaman çıkacak?
  5. 18:43 Türkiye'de Sigara Devi BAT, Satış Noktalarındaki Kâr Oranlarını Düşürdü: İddialar Yalanlandı
  6. 18:40 Borsa İstanbul günü düşüşle kapattı!: İşte detaylar
  7. 18:38 Haftalık çalışma süresinin sadece 4 gün olduğu o şirket!: Türkiye'de resmen bir ilk!
  8. 18:37 Adıyaman'da Polis Merkezi Saldırısı: İki Şehit, Bir Tutuklama
  9. 18:35 Rusya Ukrayna'nın Harry Potter Kalesi'ni vurdu!: İşte son durum!
  10. 18:32 Bu görüntüler Konya'dan!: Kan gibi göl birden yok oldu!
  11. 18:25 Açlık sınırı asgari ücreti geçti bile!: Yoksulluk sınırı açıklandı!
  12. 18:23 Modern Bir Dokunuş: Borcamda Tavukgöğsü Tarifiyle Geleneksel Lezzet Yeniden Keşfediliyor!
  13. 18:19 Kenya'daki sel felaketinde ölenlerin sayısı 169'a yükseldi
  14. 18:16 Ülke Genelinde Devam Eden Yağışlar ve Güncel Hava Durumu Uyarıları
  15. 18:12 Getir, o bölgedeki işlerini kapattı ve sipariş alımını sonlandırdı!
  16. 18:12 BES'te yeni dönem başlıyor: Biriken tutarı kısmen geri alma şartları netleşti!
  17. 18:11 Gazze'de Enkaz Altında Binlerce Kişinin Cesedi: Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
  18. 18:08 Özel ve Erdoğan görüşmesinin zamanı ve yeri netleşti
  19. 18:04 Beşiktaş'ın Şampiyonluk İçin Transfer Atağı: Almanya'dan Yıldız Golcü Patrik Schick Hedefte
  20. 17:56 Ünlü Şarkıcı Hadise’den Galatasaray’ın Yıldızı Lucas Torreira Hakkında İtiraf!
Yaşam Haberleri