Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun kemik yaşı 14 çıktı

Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun kemik yaşı 14 çıktı

Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu id... Kamuoyunda Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra Ersoy’un, 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Kamuoyunda ‘Ciciş Kardeşler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy hakkında, 22 Ağustos 2021’de o dönem 13 yaşında olan D.S.B. adlı çocuğa istismarda bulunduğu gerekçesiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

10 Mart’ta yapılan duruşmada Ersoy, “cinsel istismar” suçundan 8 yıl, konut dokunulmazlığını ihlal suçundan ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı ve hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan Ersoy, tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

“18 YAŞINDAN BÜYÜK BİRİ KAPIYI AÇTI”

Ersoy’un hapis cezası aldığı davada gerekçeli karar açıklandı. Kararda, Ersoy’un mahkemede verdiği ifadede şu sözleri kullandığı belirtildi:

“Uyuşturucu madde kullanma konusu nedeniyle kardeşimle tartıştım. Ardından otelden ayrılmak istedim. Telefonumun şarjı azdı. Bu nedenle en yakın yerden telefonumu şarj etmek istedim. Önce rezidansta bulunan başka bir dairenin kapısını çaldım ancak kapıyı açan olmadı. Daha sonra J6 numara dairenin kapısını çaldım. Görünüm itibarıyla 18 yaşından büyük bir kişi kapıyı açtı. Kendisine şarj cihazı olup olmadığını sordum. O da şarj aletinin olduğunu ve içeride şarj edebileceğimi söyledi.

“Olaydan 3-4 saat önce uyuşturucu madde kullanmıştım ve 2 gündür uyumuyordum. Yorgun, bitkin bir haldeydim. D.S.B. bana, ‘Yorgun görünüyorsun. Yatak odasına gidip, biraz dinlenebilirsin’ dedi. Uyuşturucu maddenin de etkisiyle kendimden geçmişim. Bir süre sonra beni taciz ettiğini hissettim. Uykusuz olduğum için karşılık veremedim.”

“Daha sonrasında kendime geldiğimde olay sırasında üzerimde bulunan beyaz çiçekli elbisemin göğüs kısmının yırtıldığını, vücudumun bazı yerlerinde de morarmalar olduğunu fark ettim. Kendime geldikten sonra telefonumu alıp, oradan çıkmak istedim. Zil sesi duymadım. Kapıyı zoraki açtım. Kapıyı açtığımda karşımda 2 kadın vardı.”

“Beni azarladılar. Kardeşimle kaldığımız odaya gittim. Otel telefonu çaldı ve benden şikayetçi olduğunu söylediler. Uyuşturucu madde etkisinde bilincim açık değilken benden faydalanmaya çalışan şahıstan şikayetçi oldum. Tanımadığım bir kişiyle cinsel münasebet yapmaya ihtiyacım yoktur. Kaldığımız otelin giriş, çıkış kamera kayıtları incelendiğinde olay sırasında üzerimde bulunan elbisemin yırtılmış vaziyette olduğu tespit edilebilir.”

“ANNENE KAMERA ŞAKASI YAPTIK DERİZ”

Kararda mağdur D.S.B.’nin mahkemedeki ifadesinde ise şu ifadeler yer aldı:

“Olay günü sanık, benim bulunduğum yere gelerek kapıyı çaldı. Kapıyı açtım. Bana ilk başta sevgilisinden kaçtığını, eğer içeriye almazsam şiddete uğrayacağını söyledi. Onu içeriye aldım. Eve girdikten sonra uyuşturucu kullandı. Sonra bana, ‘Kaç kişi benimle birlikte olmak için para teklif ediyor. Senden para istemiyorum’ dedi.”

“Ardından da beni istismar etti. 10-15 dakika kadar sonra kapının zilinin çaldığını duydum. Bu sırada sanık yanıma geldi ve ünlü biri olduğunu, anneme ‘Kamera şakası yaptık’ diyebileceğimizi söyledi. Sonra kapıyı açtı. Annem ben balkondayken yanıma geldi ve o kadını tanıyıp tanımadığımı sordu. Sonra da jandarmalar geldi” dediği kaydedildi.”

“KARŞI KOYAMADI”

Gerekçeli kararda, Ersoy’un D.S.B.’nin odada yalnız olduğu sırada kapıyı çaldığı, ‘Erkek arkadaşımdan kaçıyorum. İçeriye almazsan bizi görürse ikimizi de döver’ dediği, bu sözlerden korkan mağdurun sanığın evin içerisine girmesine karşı koyamadığı belirtildi.

Ersoy’un eve girdikten sonra kokain olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddeyi kullandığı, ardından da D.S.B.’ye ‘Kaç kişi benimle birlikte olmak için para teklif ediyor. Senden para istemiyorum’ demesinin cinsel istismar suçunu oluşturduğu vurgulandı.

Ersoy’un 15 yaşın altında olan D.S.B.’nin evine rızası bulunmadan girdiği için konut dokunulmazlığı suçunu işlediği de kararda yer aldı. Ersoy’un idrar örneklerinde uyuşturucu madde kalıntılarına rastlandığına da dikkat çekildi.

 

KEMİK YAŞI 14 OLARAK TESPİT EDİLDİ

Kararda, yaşı küçük olan D.S.B. ve ailesinin sanık Ersoy’a suç atmasını gerektirecek bir nedenin bulunmadığı vurgulandı. Ayrıca, D.S.B.’nin kendisini toplum içinde zor durumda bırakacak böyle bir olayı meydana gelmediği halde gelmiş gibi ifade etmesinin hayatın olağan akışına uygun olmadığı kaydedildi.

Kararda ayrıca Ersoy’un, ‘D.S.B. 18 yaşından büyük gösteriyordu’ ifadesiyle ilgili Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen raporda, D.S.B.’nin kemik yaşının 14 olarak tespit edildiği belirtildi.

 

"Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun kemik yaşı 14 çıktı" haberi, 09 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 09 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yargı kategorisi altında bulunan Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun kemik yaşı 14 çıktı haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Esra Ersoy’un cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun kemik yaşı 14 çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yargı konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  2. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  3. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  4. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  5. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  6. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  7. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  8. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  9. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  10. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  11. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  12. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  13. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  14. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  15. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  16. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  17. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  18. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  19. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  20. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
Yargı Haberleri