Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok

Esra Ezmeci,

Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kay... FOX TV ekranlarındaki programından ayrılan Fulya Öztürk, yerine getirilen arkadaşı Esra Ezmeci'ye tepki göstererek "İşimde gözü varmış" demişti. Öztürk'ün ocak ayında yapmış olduğu açıklamaya yanıt veren Esra Ezmeci ise "Ayağını kaydırmadım. Fulya korona olunca benden sunuculuk yapmam istendi, ben de program bitmesin diye kabul ettim. Benim daha sonrasında yaptığım program başka bir formattı" dedi

FOX TV ekranlarında "Fulya ile Umudun Olsun" programını bırakan Fulya Öztürk, muhabirliğe geri döndü. Öztürk'ün arkasından beraber çalmış olduğu arkadaşı Esra Ezmeci, aynı kanalda program sunmaya başladı. Ocak ayında Haberler.com'un YouTube kanalında gösterilen Haber Bahane programına konuk olan Fulya Öztürk, mevzuyla ilgili "Esra'nın işimde gözü varmış. Benim bırakacağımı da duyunca galiba benim de haberim olmadan arkalardan iş çevirmişler" dedi. Öztürk'ün bu sözlerine Esra Ezmeci'den yanıt gecikmedi.

"FULYA'NIN AYAĞINI KAYDIRMADIM"

360 TV'de gösterilen Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Esra Ezmeci, Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Yok, öyle bir şey olabilir mi? Fulya'nın böyle bir şey demesine de çok şaşırdım. Kendisini de çok seviyorum ama Fulya işi kendi bıraktı. Ben programa uzman psikolog olarak gittim. O korona olunca beni arayarak 'programı sunar mısın?' dediler. Ben tamamen destek olmak için kabul ettim yoksa program yayınlanmayacaktı. 10 gün programı sundum ve sonrasında devam ettik. Bir süre sonra sorunlar olunca uzmanlar programdan ayrıldı. Ben Fulya istediği zamanlarda hep programa gittim. Uzmanlar arasında söz hakkı gelmeme ve negatif davranışlar oldu o yüzden uzmanlar da gitmeme kararı aldı. Ben korona döneminde programı sunduğum için Fulya bana kızmış ve kırılmış."

Esra Ezmeci'den 'Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?' sorusuna yanıt: Öyle bir şey yok

"FULYA PROGRAMI KENDİ BIRAKTI, BENİM YAPTIĞIMIN FORMATI DA BAŞKAYDI"

"Fulya sahalara dönmek istediği için programı tamamladı. Ben de o dönem kanalla kitabımın dizi olması için görüşme yapıyordum. Onlar da yazın program yapmayı teklif etti. Biz bunu konuşurken Fulya programı bitirmişti. Biz birazcık daha değişik bir formatla 3 aylık bir program yaptık yalnız. Ona kim anlattıysa oldukça yanlış anlatmış. Ben Fulya'ya program yapacağımı söylemedim. Benim fıtratım bu şekilde. Benim programım Fulya'nın programın devamı değildi. Apayrı bir formattı. Bu devrin Fulya'yla alakası yoktu. Ben onun programının son 3 ayında olmayınca bir kopma yaşadık. Sonrasında da arayarak programa başlıyorum demem hoş olmazdı. Ben oldukça yakın arkadaşlarıma bile tanıtım yayınlanmadan bir gün ilkin söyledim. Fulya, istediği benzer biçimde sahalara geri dönünce bana kırılabileceğini asla düşünmedim. Bana sorsaydı ben ona anlatırdım. Fulya bana bugün gelse sarılırdım, kırgınlığım asla yok."

Esra Ezmeci'den 'Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?' sorusuna yanıt: Öyle bir şey yokEsra Ezmeci'den 'Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?' sorusuna yanıt: Öyle bir şey yok

"Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok" haberi, 24 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Esra Ezmeci, "Fulya Öztürk'ün ayağını mı kaydırdın?" sorusunu yanıtladı: Öyle bir şey yok 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  2. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  3. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  4. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  5. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  6. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  7. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  8. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  9. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  10. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  11. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  12. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  13. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  14. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  15. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  16. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  17. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  18. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  19. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  20. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
Magazin Haberleri