ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi?

ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi?

Ethereum tekrardan 4 bin dolar olacak mı? Hemen yazımızın başında belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı öneririz.

Şimdi gelelim haberimize. Bilindiği üzere son günlerde bir ETH kasırgasıdır koptu gidiyor. Bitcoin’in ardından en değerli 2. kripto para konumunda yer alan ETH, sadece son bir haftada yüzde 10 oranında değer kazandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl ETH ağında önemli bir güncelleme gerçekleşti. Bu güncelleme sonrasında Ethereum’daki işlem ücretleri önemli oranda düştü. Bununla birlikte Ethereum’a olan ilgi arttı ve kısa sürede 3000 dolar bandı geçildi.

Bir ara 2600 doların altında sıkışıp kalan ETH, 20 Mart sonrasında ise adeta coştu. Kısa sürede 3000 dolar direncini kıran ETH, önce 3100 dolar ardından da 3200 doları aşarak önemli bir başarı gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde 3050 dolar seviyelerini test eden ETH buralardan 2900 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ardından hızla 3000 doları geçen ETH kritik 3200 dolar direncinde takıldı. Peki rekor gelecek mi?

Bazı uzmanlar ETH’nin yükselişinin kademeli olarak devam edeceğini söylüyorlar. Yani dönemsel olarak düşüşler yaşansa da ETH’nin daha gidecek çok yolu var. Bu yol en sonunda 4 bin dolara kadar uzanacak. Fakat bunun için net bir süre vermek çok zor.

Elbette tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Keza ETH’nin 1600 dolar seviyesine ulaşıp 70 dolara kadar düştüğü günleri de unutmamak gerekiyor.

"ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi?" haberi, 29 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 28 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi? haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi? 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 11 Mart 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:55 Guatemala'daki Fuego Yanardağı patladı
  2. 07:52 Elon Musk X'te yaşanan problemi Ukrayna'ya bağladı!
  3. 07:15 DEM Parti'den Çarpıcı Suriye Açıklaması: “Bizim Gündemimiz Ötelendi
  4. 07:02 Ehliyete 1 yıl el konulacak! Yeni düzenleme yürürlüğe giriyor
  5. 06:55 Arda Turan’ın Ortağı ve Eşi, AKP’nin Zirvesinde!
  6. 06:50 AKP’den CHP’ye Geçen Belediyede Şok: Halkın Parkına ‘Tarihi Eser’ Bahanesiyle El Konuldu!
  7. 06:45 Meteorolojiden Kritik Uyarılar: Güneş Açıyor Ama Tehlike de Büyüyor
  8. 06:39 Ortadoğu’da Gerilim Tırmanıyor: İsrail, Suriye’deki Askeri Üsleri Bombaladı
  9. 00:37 Adli Tıp Uzmanı Kar'dan Gürel’in ölümüne değerlendirme: "Madde kullandı mı bilemeyiz"
  10. 00:37 Solskjaer: “Bu mağlubiyet hayal kırıklığı”
  11. 00:34 Dişi Fatih Terim Panathinaikos'un yeni başantrenörü oldu
  12. 00:33 Bakıcısı gelse bile asla ayırt edemez! Farklı pandayı yalnız yüksek IQsu olanlar 6 saniyede görüyor
  13. 00:32 Denizli'de dehşet: Oğul, tartıştığı babasının kafasını taşla ezerek öldürdü
  14. 00:30 Selçuk İnan: "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  15. 00:29 Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan "Beşiktaş'a zor anlar yaşattık"
  16. 00:29 Solskjaer'den açıklama: "Hayal kırıklığı olan bir sonuç"
  17. 00:15 Dilan Polat’ın çalışanının sır gibi ölümüne dair detaylar ortaya çıktı!
  18. 00:15 Ayçiçek yağında fırtına tam gaz ilerliyor: 5 litresi 300 TL'yi geçti!
  19. 00:12 Eski Cumhurbaşkanı Hapishanede Açlık Grevine Girdi!
  20. 00:10 İlişki uzmanı, sadakatsizliği engellemek için alınması gereken önlemleri açıkladı