Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor

Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor

Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor Ethereum, bir süredir 2000 doların altında işlem görüyor. Bazı analistler 2000 doların ETH için önemli bir direnç noktası haline geldiğini belirtiyorlar.

Kripto para piyasası şu sıralar zor günler geçiriyor. Ardı ardına gelen olumsuz haberler piyasadaki coinlerin belli bir döngü etrafında kalmasına neden oldu. Pek çok kripto para günlerdir belli aralıklarda gidip geliyor. Nitekim Ethereum da bu coinler arasında.

Ethereum fiyatı

Bu ay içerisinde 3400 dolar seviyesine kadar yükselen fakat direnci kıramayan Ethereum şimdilerde 2000 doların altında seyrediyor.

Ethereum fiyatı

Ethereum fiyatı 2000 doları aşamıyor

Aslında pek çok uzman Ethereum’un yıl içerisinde 6 bin doları göreceğine emin. Fakat önümüzde 6 aylık bir süreç kaldı. Pek çok kişi ETH’nin gerçekten 6 bin dolar seviyesine çıkıp çıkamayacağını merak ediyor. Elbette bunu önümüzdeki süreçte öğrenmiş olacağız.

Ethereum fiyatı

Tabi ki söz konusu kripto para piyasası olduğunda grafiklere ya da analizlere çok fazla bel bağlamamak gerekiyor. Çünkü pek çok grafik ya da analiz fazlasıyla yanıltıcı olabiliyor. O yüzden diğer haberlerde uyardığımız gibi yine dip not geçelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Bir de kaybetmeyi göze alamayacağını miktarlarda parayla kripto para piyasasına girmemenizi tavsiye ederiz. Tabi ki yine de karar sizin.

Microsoft “Xbox Cloud Gaming” beta sürümünü başlattı

"Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor" haberi, 31 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 30 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ethereum 2000 dolar bandını aşamıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 19 Aralık 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:25 İYİ Parti’den Diyanet’in Beyaz Saray’a 4 milyar liralık külliyesine sert tepki!
  2. 07:19 MHP’den Erbaş’a destek: ‘Haçlı artıkları iftiraları!
  3. 07:15 Abdülhamit Gül’den Ergenekon itirafı: ‘FETÖ büyük bir kurgu yaptı!
  4. 07:08 Memiş'ten Kritik Uyarı! "Yatırım İçin Son Hafta, Düşüşe Karşı Hazırlıklı Olun!
  5. 07:07 Monaco-PSG maçında hakem skandalı
  6. 07:01 2025 asgari ücret için kritik toplantı: Zam teklifleri bekleniyor!
  7. 07:01 Anayasa Mahkemesi Basın Müşavirine dolandırıcılık suçlaması
  8. 06:53 CHP’li belediyelere haciz, AKP’li belediyeye 4,4 milyon m² hibe!
  9. 06:45 Meteoroloji’den Kritik Kar ve Sağanak Uyarısı! 5 Gün Sürecek
  10. 06:40 MGK Genel Sekreteri ve Çift Maaş Skandalı!
  11. 06:36 Bakanlık Bütçeleri Alarm Veriyor: 16 Kuruluşta Kaynak Tükendi!
  12. 06:33 ABD'de Kuş Gribi İçin Acil Durum İlan Edildi
  13. 06:29 Çanakkale Boğazı'nda Yoğun Sis: Gemi Trafiği Durduruldu!
  14. 01:24 Dursun Özbek, Ali Koç'u canlı yayına davet etti; tek şartını açıkladı
  15. 01:24 MasterChef'te ilk altıya giren üçüncü yarışmacı belli oldu!
  16. 01:24 Aselsan ve Tusaş arasında yeni bir anlaşma imzalandı
  17. 01:24 Dervişoğlu'ndan Erdoğan'ın 'silkeleyin' sözlerine tepki: 'Son derece zalimce bir uygulama'
  18. 01:24 Alman devinin iflası yakın; binlerce kişi işsiz kalabilir!
  19. 00:42 Nikah ücretlerine rekor zam! 2025'te yeni artış geliyor!
  20. 00:32 Fed Kararı Piyasaları Sarstı! Dolar Yükseldi, Altın ve Bitcoin Çakıldı
Teknoloji Haberleri