Eticaret Sitesi Kurmak ve İnternetten Satışa Başlamak

Eticaret Sitesi Kurmak ve İnternetten Satışa Başlamak

Eticaret Sitesi Kurmak ve İnternetten Satışa... Eticaret sitesi kurmak ve internetten satışa başlamak artık çok kolay. E ticaret sitesi açmak için buraya tıklayın, anında bilgi sahibi olun.

Eticaret dünyası her geçen gün büyüyerek kendini geliştirmektedir. Zira insanlar, acil olmayan gereksinimleri internetten alıp adresine kadar gelmesini her zaman avantajlı bulur. Ayrıca alışveriş sadece evden değil, dışarıda cep telefonundan bile rahatlıkla yapılabilir. E ticaret sitesi kurmak, bu nedenle daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmanıza yardımcı olur.

Eğer bu dünyaya adım atmak istiyorsanız, yapmanız gerekenler zor gibi dursa da oldukça kolaydır. Mevcut bir ürününüz bulunmuyorsa, ilk olarak belirlemeniz gerekir. Günümüzde,

  1. Elektrikli aletler,
  2. Saat aksesuarları,
  3. Evcil hayvan ürünleri,
  4. Elektrikli alet aksesuarları,
  5. Kostüm ayakkabı,
  6. Anne ve bebek ürünleri,
  7. Perdeler,
  8. Bardaklar,
  9. Motorlu araç parçaları,
  10. Gelinlikler,

Gibi ürünler yaygın bir şekilde satmaktadır. Gerek bunlar gerekse farklı ürünler üzerinden hareket etmeniz mümkündür. Ardından da bunları temin etmek için bir toptancı ile anlaşmanız gerekir. Ürüne karar verdikten sonra ise e ticaret sitesi kurmak isteyenler bir şirket kurmalıdır.

Bu süreçleri tamamladıktan sonra sadece bir altyapı belirlenmelidir. Bundan sonra sitenizin kurulumu tamamlanır. Ardından sadece ürünleri siteye eklemek ve satışa başlamak kalmaktadır.

Nasıl Bir Altyapı Seçilmeli?

E ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, genel hatları ile adımlar yukarıda olduğu gibidir. Bunları izleyerek, kısa sürede kendi sitenizi kurabilirsiniz. Ancak bu süreçte bazı konuları ayrıntılı olarak bilmeniz de gerekir.

Altyapı, bunlardan bir tanesidir. E ticaret sitesi kurarken altyapı size özel olarak, sıfırdan hazırlanabilir. Lakin burada tüm ihtiyaçlarınız tek tek hazırlanır. Bu hem maliyetin yüksek olmasına hem de sitenin uzun bir süreç ardından ortaya çıkmasına yol açar.

Bu nedenle uygun fiyatla çözüm arıyorsanız, e ticaret paketleri en iyi çözümleri sunmaktadır. Bu kapsamda farklı seçenekler yer almaktadır. Her birini inceleyebilir, aralarından sizin için en uygun olanına karar verebilirsiniz.

E ticaret sitesi kurmak isteyen herkesin siteden beklentisi farklı olabilir. Bu nedenle paketler de farklı gereksinimlere cevap vermek için özel bir şekilde hazırlanır. İdeaSoft tarafından gelişmiş bir altyapı ile size sunulan paketleri değerlendirirseniz, ihtiyaçlarınıza tam cevap veren bir taneyi bulabilirsiniz.

İçerikleri her birinde değişse de içinde entegrasyon ve modüller dahil olanlar da yer almaktadır. Bunlar sayesinde site kurulumunu daha uygun fiyata, gereksinimlerinize tam cevap verir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

E-ticaret Paketlerinin Avantajları Nelerdir?

E ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, bir altyapı paketi seçmek birçok avantaj elde etmenize yardımcı olur. E ticaret siteleri çok fonksiyonlu bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sıfırdan oluşturmak mümkün olsa da maliyetler oldukça yüksektir. Paket almak hem zaman kazandırmakta hem de tasarruf etmenize olanak tanımaktadır. Ayrıca şu gibi artıları da vardır:

  1. Analiz ve raporlama araçları kullanılabilir.
  2. Basit kontrol panelleri ile site ve ürünler yönetilebilir.
  3. Teknik problem olduğu zaman hizmet sağlayıcı firma çözer.
  4. Paketlere dahil olan siteler, güvenlik açısından sorun oluşturmaz.
  5. Kod veya yazılım bilmeden site elde edilebilir.
  6. E ticaret sitesi kısa sürede yayına girebilir.
  7. Birden fazla hizmet tek seferde alınabilir.

Tüm bunların yanı sıra hazır şablonlar veya özel tasarım gibi hizmetler de vardır. Bu bakımdan kişilerin tasarım bilgisine gereksinimi de yoktur. Bu bakımdan verimli bir yapıları mevcuttur.

E ticaret Modeline Karar Vermek

E ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, farklı iş modellerinin olduğunu da bilmeniz gerekir. Zira yapacağınız iş bunlardan bir tanesidir. Seçebilecekleriniz genel olarak şöyledir:

  1. B2B: Şirketten Şirkete Satış modelinde, tüketicilere ürün satan firmalar toptan satış yapan firmalardan toplu şekilde ürün alır.
  2. B2C: Şirketten Tüketiciye Satış modelinde işletmeler kendi ürünlerini veya toptan aldığı malları kendi e-ticaret sitelerinden tüketiciye sunar.
  3. C2C: Tüketiciden Tüketiciye Satış modelinde tüketiciler kendi aralarında satış yapar. İkinci el ürünlerin satıldığı platformlar bu kapsamdadır.
  4. Dikey Ticaret: Belirli bir kategoriye odaklanarak satışlar yapılır. Örnek olarak sadece kedi maması satan bir site verilebilir.
  5. Yatay Ticaret: Yatay ticaret geniş bir hedef kitleye ulaşmayı ister. Bu nedenle farklı kategorilerde ürünler yer almaktadır.
  6. Dropshipping: E ticaret sitesi tedarikçiler ile anlaşır ve ürünlerini site üzerinden satar. Ancak bu ürünleri temin etmesine, depolamasına gerek bulunmaz.

Tüm bunlar e ticaret sitesi kurmak isteyenlerin bilmesi gereken bilgilerdir.

E Ticaret İçin Şirket Gerekir Mi?

İnternet aracılığıyla satış yapmak resmi olarak bir ticari faaliyete girer. Dolayısıyla e ticaret siteleri için şirket kurulmalıdır. Bu bakımdan şahıs, limited ve anonim şirketleri kurulabilir. Bunların her biri farklıdır.

Örnek olarak şahıs şirketleri, girişimcilerin bireysel kurabileceği bir türdür. Kurulma süreci daha kolaydır ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. Maliyetleri de daha uygun seviyelere sahiptir.

Limited şirkette ise birden fazla ortalık olabilir. Şirketin yapısı 50 kişiye kadar arttırılabilir. En az 10,000 TL sermaye gerekmektedir.

 

 

Sponsorlu içeriktir.
Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Teknoloji Haberleri