EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronaldo Gözyaşlarına Hakim Olamadı

EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronaldo Gözyaşlarına Hakim Olamadı

EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronald... Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz, Slovenya'yı penaltılarla geçerek çeyrek finale yükseldi. Karşılaşmada 3 penaltı kurtaran Diogo Costa tarihe geçti. Cristiano Ronaldo ise kaçırdığı penaltının ardından gözyaşlarına boğuldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) heyecan devam ediyor. Son 16 turu eşleşmesinde turnuvanın favorilerinden Portekiz, Slovenya ile karşı karşıya geldi.

Resim

Beklentilerin aksine büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Portekiz, kalecisi Diogo Costa'nın 3 penaltı kurtararak tarihe geçtiği maçta Slovenya engelini aşarak çeyrek finale yükseldi. Roberto Martinez'in ekibi, Fransa ile yarı finale çıkma mücadelesi verecek.

RONALDO'NUN GÖZYAŞLARI

Portugal vs Slovenia highlights: Cristiano Ronaldo team win 3-0 on penalties to book a spot in Euro 2024 quarter finals - BBC News Pidgin

Portekiz'in Slovenya ile oynadığı mücadeleye Cristiano Ronaldo damga vurdu. Lionel Messi ile birlikte futbol tarihinin en büyük iki yıldızından biri olarak gösterilen Ronaldo, 2022 Katar Dünya Kupası'nın peşinden bir turnuvada daha hayal kırıklığı yarattı. Slovenya karşısında sahanın en kötülerinden biri olan yıldız futbolcu, 105. dakikada da penaltı kaçırdı. Ronaldo, Jan Oblak'ın kurtardığı penaltısının peşinden gözyaşlarına hakim olamadı. 41 yaşındaki efsane stoper Pepe başta olmak üzere Portekizli futbolcular, Cristiano Ronaldo'ya destek olmaya çalıştı. Ancak Ronaldo, maçın son düdüğüne dek oldukça üzgün şekilde mücadelesine devam etti.

SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMADI

Ronaldo Breaks Down In Tears After Penalty Miss As Portugal Go Past Slovenia In Shootout

Portekiz ile Slovenya arasındaki karşılaşmanın normal süresi ve uzatma devreleri golsüz eşitlikle sona erdi. Son düdüğün peşinden seri penaltı vuruşlarına geçildi. Maçta penaltı kaçıran Cristiano Ronaldo, seri penaltı vuruşlarında takımı adına ilk vuruşu yapan isim oldu. Yıldız futbolcu, fileleri sarsmasının peşinden jest ve mimikleriyle taraftarlarından özür diledi. Portekizli kaleci Diogo Costa da kurtardığı 3 penaltıyla ülkesini çeyrek finale taşıdı. Costa, bu kurtarışlarıyla Avrupa Futbol Şampiyonaları tarihine de geçmiş oldu.

TURNUVADA YOKLARI OYNUYOR

Penaltıyı kaçıran Ronaldo göz yaşlarına hakim olamadı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Cristiano Ronaldo, 2022'de Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaratmıştı. Teknik direktör Fernando Santos'un yedek kulübesine hapsettiği Ronaldo, ülkesinin son 16 turunda Fas'a elenmesine engel olamamıştı. Dünya Kupası'nın peşinden kariyerine Suudi Arabistan'da devam etme kararı alan Ronaldo, bu tercihi sebebiyle de eleştiri oklarını üstüne çekmişti.

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'e ülkesini şampiyon yapmak için gelen Cristiano Ronaldo, şu ana kadar çıktığı 4 maçta da adeta yokları oynadı. Türkiye'nin de yer aldığı F Grubu'nda çıktığı 3 maçta fileleri sarsamayan Ronaldo, grup aşamasını 1 asistle tamamladı. Yıldız futbolcu, 4 maç sonunda akan oyunda gol atamadı. Öyle ki EURO 2024'ün en fazla şut çeken adı olan (17) Cristiano Ronaldo şu ana kadar gol sevinci yaşayamadı.

"EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronaldo Gözyaşlarına Hakim Olamadı" haberi, 02 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 02 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronaldo Gözyaşlarına Hakim Olamadı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. EURO 2024'te Portekiz Çeyrek Finalde, Ronaldo Gözyaşlarına Hakim Olamadı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 04 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Yazar Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:41 Özgür Özel'den Sinan Ateş davası açıklaması: Artık mızrak çuvala sığmıyor
  2. 11:38 Hollanda - Türkiye maçının hakemi belli oldu
  3. 11:34 Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde 6 Çocuğun Mezarı Daha Ortaya Çıktı
  4. 11:30 Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a neden geri döndüğünü açıkladı
  5. 11:26 Donald Trump’tan Joe Biden’a: “Yaşlı ve Perişan, Yarıştan Çekecek Kendini”
  6. 11:24 Saygı Öztürk: İçişleri Bakanlığı, sığınmacılar için ev denetimlerine başladı
  7. 11:21 Yıkım kararını kaldırmak için cinsel birliktelik teklif etti: Müdüre için istenen ceza belli oldu
  8. 11:20 Astana’da Şi Cinping ve Putin’den Avrasya İçin Yeni Güvenlik Planı
  9. 11:17 Ayvacık Açıklarında 56 Kaçak Göçmen Kurtarıldı
  10. 11:13 Fenerbahçe'de Yeni Transfer Hedefleri: Nunez, En-Nesyri ve McKennie!
  11. 11:08 Çin’in Tiengong İstasyonu’nda Taykonotlar 6,5 Saatlik Uzay Yürüyüşü Gerçekleştirdi
  12. 11:00 Delta Uçağı, Bozulmuş Yiyecekler Nedeniyle New York’a Acil İniş Yaptı
  13. 10:56 Cenk Tosun cephesinde neler oluyor?
  14. 10:55 Aston Martin: Güncellemeler beklenen etkiyi yaratmadı
  15. 10:54 Kelle Paçaya Alternatif: Tavuk Suyu Çorbasının Sağlık Faydaları
  16. 10:49 BM: Gazze Şeridi’nde Nüfusun Yüzde 90’ı Savaş Nedeniyle Göç Ettirildi
  17. 10:48 Sinan Ateş davasının 4. celsesinde Saniye Ateş baygınlık geçirdi: Duruşmaya ara verildi
  18. 10:45 Zaniolo’nun Yeni Adresi Atalanta! Galatasaray ile Kiralık Anlaşması Sağlandı
  19. 10:42 Dünyanın en büyük bankalarından Türkiye için dikkat çeken enflasyon tahmini
  20. 10:41 4 Temmuz 2024 dolar - euro fiyatları
Spor Haberleri