EuroLeague ve EuroCup iptal edildi

EuroLeague ve EuroCup iptal edildi

EuroLeague ve EuroCup iptal edildi EuroLeague ile EuroCup da koronavirüs nedeniyle spor dünyasında iptal edilen organizasyonlar arasına  katıldı. Lig yönetimi kulüpler ile görüş birliği sağ..

EuroLeague ile EuroCup da koronavirüs nedeniyle spor dünyasında iptal edilen organizasyonlar arasına  katıldı. Lig yönetimi kulüpler ile görüş birliği sağlayarak bu sezonun iptal edilmesine karar verdi. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu da toplantının başında ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti. Resmi kararın kısa bir süre içinde duyurulması planlanıyor.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir ara verilen basketbolda flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa basketbolunun dinamiklerinden olan EuroLeague ile EuroCup'ın geleceği belli oldu. Ülkemizi temsil eden kulüplerin de yer aldığı iki organizasyon bugün gerçekleştirilen toplantı ile iptal edildi. EuroLeague'e gelecek sezon aynı 18 takımla devam edileceği öğrenildi.

Gelen son dakika haberine göre, lig yönetimi kulüpler ile görüş birliği sağlayarak bu sezonun iptal edilmesine karar verdi. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu da toplantının başında ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti. Resmi kararın kısa bir süre içinde duyurulması planlanıyor.

TBF de ligleri iptal etme kararı vermişti

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen basketbol liglerine ilişkin karar vermek adına 11 Mayıs tarihinde toplanan Türkiye Basketbol Federasyonu, liglerde yarıda kalan sezonun iptal edildiğini açıklamış ve TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun açıkladığı karara göre 2019-20 şampiyon belirlenmeden tescil edilerek sezonu oynanmamış sayılmıştı.

Anadolu Efes şampiyonluğa gidiyordu

THY EuroLeague'de temsilcilerimizden Anadolu Efes bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğa göz kırpıyordu. Ergin Ataman'ın başantrenörlüğe gelmesinin ardından atağa geçen ve bu sezon taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanan Efes, ligde de lider durumda bulunuyordu. Bu sezon 28 maçın 24'ünü kazanan ve sadece 4 mağlubiyeti olan Mavi Beyazlılar play-off'u garantilemişti.

Bu sezon EuroLeague'de Efes'in ardından Real Madrid, Barcelona, CSKA Moskova ve Maccabi de play-off'u garantileyen diğer takımlar olmuştu.

Fenerbahçe Beko hayal kırıklığı yarattı

Son 5 sezondur Final Four'a kalan ve bir kez de kupayı Türkiye'ye getiren Fenerbahçe Beko'da ise bu sezon işler yolunda gitmedi. Kadro değişikliği ve eski oyuncularından gerekli verimi alamayan Sarı Lacivertli ekipte başantrenör Zeljko Obradovic'in de geleceği zaman zaman tartışma konusu oluyordu. Her sezon ilk 4 içerisinde olmayı alışkanlık haline getiren ekip bu sezon play-off'a kalma mücadelesi veriyordu. Son dönemde yaptığı çıkış ile toparlanma evresine geçen Fenerbahçe 28 maçta bu sezon 13 galibiyet ve 15 yenilgi ile 8. sırada yer alıyordu.

Denizli’de sokak hayvanları için mama ve su bırakıldı

"EuroLeague ve EuroCup iptal edildi" haberi, 25 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan EuroLeague ve EuroCup iptal edildi haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. EuroLeague ve EuroCup iptal edildi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:11 Türkiye milyarlarca dolarlık dev yatırımı daha kaçırdı!
  2. 00:09 Audi'lerin bagajlarındaki rakamlar ne anlama geliyor? İşte güç tablosunun sırrı!
  3. 00:06 Ucuza lüks otomobil arayanlara iyi haber geldi! Yeni Citroen C3 Aircross size göre olabilir
  4. 00:00 Sadettin Saran açıkladı: Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  5. 23:50 Dünyanın en iyi havalimanları açıklandı: Türkiye de listede
  6. 23:46 AKP’li Nihat Zeybekçi İsrail’le ticareti savundu: ''Katliam başka ticaret başka''
  7. 23:43 Türkiye boykota gidiyor! Ünlü adlar da destek verdiğini açıkladı
  8. 23:41 Altın sahiplerini korkutan uyarı geldi: "Bu fırsat kaçmaz, hazırlanın"
  9. 23:32 Trump'ın yargılandığı bina önünde kendini ateşe verdi
  10. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  11. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  12. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  13. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  14. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  15. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  16. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  17. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  18. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  19. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  20. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
Spor Haberleri