Evetçilere baskı daha fazlaymış!

Evetçilere baskı daha fazlaymış!

Evetçilere baskı daha fazlaymış! AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 16 Nisan’da yapılması planlanan anayasa değişikliği referandumu için oylarını “Evet'' olarak açıklayanlar üzerinde daha fazla baskı olduğunu iddia etti.Amasya'da Genişletilmiş 63. İl...

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, 16 Nisan’da yapılması planlanan anayasa değişikliği referandumu için oylarını “Evet'' olarak açıklayanlar üzerinde daha fazla baskı olduğunu iddia etti.

Amasya'da Genişletilmiş 63. İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bir çok CHP'li twitterdan mesaj attı. '339 hain evet dedi, hesap verecekler' şeklinde ağır ithamlarda bulundular. Hani zaman zaman diyorlar ya yok efendim 'hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, hayır tam aksine evet diyenleri aşağılıyorlar', evet diyenleri yağmalıyorlar, evet diyen sporcuya, sanatçıya küfrediyorlar, siyasetçiye hayır diyorlar, ama biz şunu diyoruz. Evet diyen de hayır diyen de bu milletin evlatlarıdır" dedi.

AKP Amasya İl Başkanlığının organizasyonunda Genişletilmiş 63. İl Danışma Meclisi toplantısı AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AKP Amasya Milletvekili Haluk İpek, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AKP Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, AKP Kadın Kolları Başkanı Serpil Özarslan, AKP Gençlik Kolları Başkanı Ali Zobu ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Burada bir konuşma yapan Bülent Turan, "Derdimiz yüzde 50 almak değil, öyle bir şey yapalım ki ülkemize yan bakan vesayet odakları, dış güçler, terör örgütleri aldığımız oylardan sonra tabiri caizse afallasınlar ve bir daha kendi oyunlarını bir daha ülkeye yan bakma iddialarını gözden geçirsinler istiyoruz. 50 yetmez, 60 olsun, 70 olsun diye sokak sokak, ev ev dolaşıyoruz" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Bakınız 1 Kasım'dan bugüne 10 bin yeni seçmen var. Bu 10 bin yeni seçmenin de oyuna talibiz ve alacağız. MHP kendi Genel Başkanı en gür sedayla dedi ki evet diyoruz. Ülkenin geleceği için, hiç istisnasız MHP'ye oy vermek lazım, MHP'nin tabanı evet diyor, bakın iddialıyım evet demeyenler kim MHP'de kendine gelecek göremeyen MHP'liler, adamı kızmışlar, kovmuşlar, aday yapmamışlar, şuan ki yönetime kızdığı için başka yerde görev almaya çalışıyor. Hatta daha öteye gidiyorum. CHP'nin içerisinde bir çok vatansever insan ben sizin bu evet'i niçin getirdiğinizi biliyorum. Ve evet diyeceğim diyor. CHP'liler diyor bunu, hatta daha öteye gidiyorum, yanlışlıkla HDP'ye oy vermiş, kandırılmış, onların saz çaldığına inanmış bir çok Kürt kökenli seçmen kardeşimiz evet diyecek. Biz bu paketi ısrarla anlatırken AK Parti'nin geleceği adına değil, bu milletin geleceği adına muhtemel risklerin yok olması için yapıyoruz. 2 ay teşkilata sahip çıkacağız, evete sahip çıkacağız. Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacağız ve daha ötesinde bu milletin geleceğine sahip çıkacağız" diyerek şöyle konuştu: "Bir çok CHP'li twitterdan mesaj attı. '339 hain evet dedi, hesap verecekler' şeklinde ağır ithamlarda bulundular. Hani zaman zaman diyorlar ya yok efendim 'hayır diyenlere itham varmış baskı varmış, hayır tam aksine evet diyenleri aşağılıyorlar', evet diyenleri yağmalıyorlar, evet diyen sporcuya, sanatçıya küfrediyorlar, siyasetçiye hayır diyorlar, ama biz şunu diyoruz. Evet diyen de hayır diyen de bu milletin evlatlarıdır."

"Evetçilere baskı daha fazlaymış!" haberi, 12 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 12 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Evetçilere baskı daha fazlaymış! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Evetçilere baskı daha fazlaymış! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  2. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
  3. 03:56 Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
  4. 03:53 Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti
  5. 03:51 Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
  6. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  7. 03:40 27 Nı̇san 2024 günlük burç yorumları: Korkunuzu keşfederek kendinizi koruyun!
  8. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  9. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  10. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  11. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  12. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  13. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  14. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  15. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  16. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  17. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  18. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  19. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  20. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Politika Haberleri