Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakalanan adam 2. kez serbest bırakıldı!

Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakalanan adam 2. kez serbest bırakıldı!

Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakala... Aksaray'da evli olduğu Kezban Ç. ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin S.'yi öldürmek için giderken annesinin ihbarıyla yakalanan, ifadesinin ardından

Aksaray'da evli olduğu Kezban Ç. ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin S.'yi öldürmek için giderken annesinin ihbarıyla yakalanan, ifadesinin ardından serbest bırakılan Koray Ç. (29), Cumhuriyet Savcılığı'nın itirazı üzerine yeniden gözaltına alıdıktan sonra 2. kez serbest bırakıldı.

Aksaray'da evli olduğu Kezban Ç. ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin S.'yi öldürmek için giderken annesinin ihbarıyla yakalanan Koray Ç., savcılığın itirazı üzerine gözaltına alındıktan sonra yeniden serbest bırakıldı. Kezban Ç. ''Ölmek istemiyorum. Çok korkuyorum'' dedi.

Konya'da oturan 6 ve 8 yaşlarında iki çocukları bulunan ve bir ecza deposunda çalışan Koray Ç. ve Kezban Ç., bir süre önce tartıştı. Kezban Ç. de tartışmanın ardından 2 çocuğunu yanına alıp Aksaray'ın Ortaköy ilçesindeki Hacıahmetli Köyü'ne giderek ailesinin evine yerleşti.

Koray Ç., 3 Eylül Salı günü akşam saatlerinde Kezban Ç. ve kayınbiraderi Hasan Hüseyin S. ile telefonda tartıştı. "Bekleyin geliyorum" diyerek telefonu kapatan Koray Ç., iddiaya göre annesi Zehra Ç.'ye ''Anne hakkınızı helal edin. İkisini de temizleyip geleceğim'' diyerek yanına tüfek ve bıçak alıp 42 AAT 550 plakalı otomobille Aksaray'a gitmek üzere yola çıktı.

OTOMATİK AV TÜFEĞİ, 29 FİŞEK VE BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ

Anne Zehra Ç., Köprübaşı Polis Merkezi'ne giderek oğlunun evli olduğu kadını ve kayınbiraderini öldürmek amacıyla Aksaray'a gitmek için yola çıktığını söyledi. Bunun üzerine Aksaray polisine haber verildi. Önlem alan ekipler, saat 23.30 sıralarında kent merkezi girişinde Koray Ç.'nin kullandığı otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada otomatik av tüfeği, 29 fişek ve 1 bıçak ele geçirildi.

Koray Ç., 'Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunu'na muhalefet' ile 'tehdit' suçundan gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Koray Ç.'nin ifadesinde eşinin aralarında çıkan tartışmanın ardından Aksaray'daki kayınpederinin evine gittiğini belirterek, ''Eşim ve kayınbiraderimle telefonda tartıştım. Sinirlenip yola çıktım. Öldürme gibi niyetim yoktu. Çocuklarımı ve eşimi alıp geri dönecektim. Tüfek ve bıçağı da yolda tedbir için yanıma almıştım" dediği öğrenildi.

SAVCILIĞIN İTİRAZI ÜZERİNE YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Polisteki ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla serbest bırakılan Koray Ç. hakkında Başsavcılığın itirazı üzerine dün yakalama kararı çıkartıldı. Koray Ç. dün akşam saatlerinde Konya'daki evinde polis tarafından gözaltına alındı. Ardından da Aksaray Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İKİNCİ KEZ SERBEST BIRAKILDI

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine bu sabah çıkarılan yakalama kararıyla yeniden gözaltına alınan Koray Ç., sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol getirilerek yeniden serbest bırakıldı.

'ÖLDÜRÜLMEK İSTEMİYORUM'

Kezban Ç., olay günü yaşadıklarını da şöyle ifade etti:

''En son telefonla aradı, ablamlardaydım. Telefonda hakaretler ve küfür etmeye başladı. Tansiyonum düştü, bayılmışım. Beni vurmaya geliyordu. Allah'a şükür yakalandı. Tutuklanacak demişlerdi, niye serbest kaldı anlamadım. Ölmek istemiyorum. Çok korkuyorum, çocuklarım ve ailem için de çok korkuyorum.''

Kezban Ç., ''İki oğlum var ve hamileyim. Sesimi duymasını ve yardım etmesini istiyorum. Ailemin maddi durumu yok. Kimseye yük olmak istemiyorum. Devletimizin yardım elini uzatmasını istiyorum. Ben de öldürülmek istemiyorum. Çocuklarımın başında durmak istiyorum" diye konuştu.

"Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakalanan adam 2. kez serbest bırakıldı!" haberi, 06 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakalanan adam 2. kez serbest bırakıldı! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Evli olduğu kadını öldürmeye giderken yakalanan adam 2. kez serbest bırakıldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Boş

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:35 İstanbul’da feci kaza: Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü 4 yaralı
  2. 10:30 Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert: Mehmet Şimşek de müteahhitlere kıyamıyor
  3. 10:22 İyi Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: 60 milletvekili kendisine yer arıyor
  4. 10:17 AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır
  5. 09:52 Şahan Gökbakar Yılmaz Morgül'ü ti'ye aldı
  6. 09:46 AK Parti MYK'da 31 Mart analizi: En büyük darbe eski AK Partililerden
  7. 09:41 Göçmen işçi dönemi başladı: Özlem Zengin inkar etti, AK Parti'nin programında yer aldı
  8. 09:36 George Russell: Şu anda ince marjlarla dolu bir savaşın içindeyiz
  9. 09:32 Ahmet Tatlıses'in avukatı: İbrahim Tatlıses'in akli dengesi yerinde değil
  10. 09:27 Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a bir suçtan tahliye kararı
  11. 09:23 Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini öldürdü
  12. 09:17 İstanbul'da holding binasına silahlı saldırı
  13. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  14. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  15. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  16. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  17. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  18. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  19. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  20. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
Yaşam Haberleri