Facebook hesap çalma (2021)

Facebook hesap çalma (2021)

Facebook hesap çalma (2021) Şu aralar Facebook eski popülaritesini kaybetti. Fakat Facebook şifre kırma (2021) ile ilgili aramalar hala azalmış değil. İşte detaylar.

2020 Facebook açısından hayli kötü bir yıl oldu. Zaten son yıllarda Facebook’a olan ilgi iyiden iyiye azalmıştı. Fakat geçtiğimiz yıl yaşanan skandallar herşeyin tuzu biberi oldu.

Artık Facebook’un eski günlerinin hayli uzağında olduğunu söyleyebiliriz. İşin kötü yanı, Zuckerberg’in ilk göz ağrısı muhtemelen bir daha hiç eskisi kadar popüler olamayacak.

Artık Facebook hesabının çalınmasını umursayan var mıdır bilinmez ama biz yine de Facebook şifre kırma (2021) ile ilgili bir yazı hazırlamak istedik.

Öncelikli olarak şu soruya açıklık getirelim. Facebook hesabı nasıl çalınır? Aslında bunun birden fazla yolu mevcut. Fakat bunların hiç biri etik ya da legal değil. Dolayısıyla bizler de bu yöntemleri okurlarımıza önermiyoruz.

Fakat hesabınız çalındıysa geri almak için internette bulunan çeşitli şifre kırıcı uygulamaları denemeniz işinizi görecektir.

Bu uygulamalar, random olarak şifre üreterek hesaba giriş yapmanızı sağlayabilir. Elbette uygulamanın doğru şifreyi bulana kadar random şifre üretmesi hayli zaman alacaktır. Çünkü ürettiği her şifreyi Facebook’a girip, sunucudan cevap alma süresini de yabana atmamak gerekiyor.

Kısacası Facebook şifre kırma (2021) işlemi, öyle yazıldığı kadar kolay olan birşey değil. Bunun için güvenilir bir uygulama, muazzam bir internet hızı ve orta seviye bir PC’ye ihtiyacınız var.

Eğer geri almak istediğiniz hesabınızın şifresi sadece harf ya da rakamlardan oluşuyorsa sıkıntı yok. Bir kaç saat içerisinde çalınan hesabınızı geri alabilirsiniz. Fakat söz konusu hesap harf, rakam ve noktalama işaretlerinden oluşan bir kombinasyonla şifrelendiyse, işte o zaman işiniz zor diyebiliriz.

Dürüst olmak gerekirse Facebook şifre kırma (2021) işlemi hayli zaman alan birşey. Zaten eğer şifrenizi harf, sayı ve noktalama işaretleriyle oluşturduysanız, sizi tanımayan birisinin şifrenizi bulması da pek olası değil.

Dolayısıyla birisi sosyal medya hesabınızı çaldıysa, öncelikli olarak sizi yakın olarak tanıyanlardan, şifrenizi bilenlerden ya da telefonunuzu kurcalayanlardan şüphelenmeniz lazım.

Son olarak şu uyarımızı da yabana atmayın. Bazı internet sitelerinde para karşılığında Facebook hesap çalma ya da Facebook şifre kırma işlemlerini gerçekleştirdiğini iddia edenler mevcut. Siz siz olun bu tarz oyunlara düşmeyin. Az önce de belirttiğimiz üzere herhangi bir sosyal medya hesabını çalmak o kadar da basit bir iş değil. Bu tarz illegal işlemler sadece sizden para kopartmak için hazırlanmış bir tuzak.

"Facebook hesap çalma (2021)" haberi, 23 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 11 Ekim 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Facebook hesap çalma (2021) haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Facebook hesap çalma (2021) 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 10 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 00:58 Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
  2. 00:52 WhatsApp'tan Yeni Bir Değişiklik Daha: Sesli Aramalar Artık Daha Kullanıcı Dostu Olacak!
  3. 00:35 Eski Model Otomobilleri Elektrikliye Çevirmek Artık Çok Kolay! Akaryakıta Veda Zamanı Geldi!
  4. 00:29 BYD'nin 300 Bin Liralık SUV Modeli Türkiye Pazarında Devrim Yaratacak!
  5. 00:24 Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
  6. 00:19 UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
  7. 00:14 Otomotiv Sektöründe Önde Gelen Yedek Parça Firması İflasını Açıkladı!
  8. 00:02 Fotoğrafta İlk Gördüğünüz Hayvan Sizin Karakterinizi Ele Veriyor!
  9. 00:02 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
  10. 23:29 TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
  11. 23:20 İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
  12. 23:12 Ayşe Kökçü itiraf etti! Meğer Kenan Işık ona hiç rol vermemiş!
  13. 23:06 Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
  14. 23:06 Afra Saraçoğlu'nun ödül törenindeki rahatsızlık anları gündeme oturdu!
  15. 22:58 Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
  16. 22:46 Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
  17. 22:46 İsrail'in Eurovision'a katılımına yönelik protestolar artıyor!
  18. 22:02 Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
  19. 21:58 Zelenskiy ve Metsola görüşmesi: Ukrayna'nın savunma ve barış çabaları ele alındı
  20. 21:54 Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
Teknoloji Haberleri